Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi raczej o to że mogłeś przeglądnąć te nazwy które google zmieniło i uczynić je bardziej logicznymi ręcznie.
Wydaje mi się jeszcze że gdybym spędził chwilę czasu nad tymi plikami to bym "wiewiedział" jak je rozkodować ; o(Tak btw ty rozkodowałeś te pliki, czy ScoTube powiedział ci jak to zrobić?)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli nie tworzysz łatki tylko pełnoprawną kolejną wersję?=D

Przemyślałem wszystkie "za" i "przeciw" i stworzę następną wersję.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Przemyślałem wszystkie "za" i "przeciw" i stworzę następną wersję.

Bardzo dobrze,jeśli zrobisz następną wersję łatki to wracam do gry DBO.

Opublikowano

Bardzo dobrze,jeśli zrobisz następną wersję łatki to wracam do gry DBO.

Coś pomyślę, ale dużo rzeczy jeszcze zostało do poprawy :)

Opublikowano

Pomogłeś mi xD

Proszę o nie spamowanie w temacie tylko pisanie konstruktywnych odpowiedzi a także podpowiadanie mi co mam poprawić/dodać lub edytować aby spełnić wasze pragnienia :)

Opublikowano

A można też, pomyślę o tym. Dalsze propozycje ?

A questy można spolszczyć ? Jeśli tak/nie, to proponuje spolszczyć nazwy wrogów, itemów,przedmiotów w grze oraz npc.

Opublikowano

A questy można spolszczyć ? Jeśli tak/nie, to proponuje spolszczyć nazwy wrogów, itemów,przedmiotów w grze oraz npc.

Questy są w jakimś tam % spolszczone, ale nie warto się do nich zabierać bo większość i tak to "zabij/przynieś". Nazwy potworów spolszczone są w 99%, przedmioty spolszczę, npc tak samo.

Opublikowano

Questy są w jakimś tam % spolszczone, ale nie warto się do nich zabierać bo większość i tak to "zabij/przynieś". Nazwy potworów spolszczone są w 99%, przedmioty spolszczę, npc tak samo.

Bardzo dobrze, no to do pracy. Czekamy na wyniki. Z chęcią zagram na najnowszym spolszczeniu.

Opublikowano

Tak z ciekawości, Ty znasz się na tych chińskich znaczkach czy google tłumaczy ci coś, a ty to czynisz bardziej logicznym ręcznie? ;p

Opublikowano

Super ułatwiłeś gre wielu osobą czekam na następną wersje :D

jak się nazywasz w grze? Bo byśmy razem pograli ja mam już 21 level ale będę zaczynał od nowa.:)

Opublikowano

chce ktos pograc to pisac skype punisher.2000 (eryk) lvl 14 ale leci szybko klasa namek fighter :P

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...