Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aniaa, nie wyskakiwał ci nigdy żaden blue screen? a jeśli tak to pamiętasz treść kodu po "STOP : " ?

w prawym dolnym roku widać że masz problem z dyskiem, otwórz cmd (start -> uruchom -> i wpisujesz cmd) w okienku wpisujesz CHKDSK /r (zwróć uwagę na spacje między CHKDSK a /r !) przed tą czynnością zrób kopie zapasową systemu!

Opublikowano

Wyskoczył czarny malutki ekranik i znikł ;/ Dobra mniejsza - Nauczę się TAIWAŃSKIEGO :X Chyba nie da się tego ... Ale już to działało .... Za 2 razem już nie .

Opublikowano

Witajcie
Mam problem, otóż zrobiłem wszystko jak w instrukcji i gdy chce odpalić DBOCOM Language Patcher.exe - wyskakuje mi owy błąd aplikacji: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).
Pomożecie? :)
Z góry dziękuje. :)

92231540235649390779.jpg

Opublikowano

witam bo chciałbym zainstalować te gre i chciałbym wiedzieć czy to spolszczenie działa i czy questy (misje sa spolszczone)

Opublikowano

witam bo chciałbym zainstalować te gre i chciałbym wiedzieć czy to spolszczenie działa i czy questy (misje sa spolszczone)

Spolszczenie na 100% działa a spolszczone masz to co na screenach na 1 stronie i resztę z poprzednich wersji spolszczenia.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego po wgraniu tego nowego spolszczenia zamiast nazw potworków mam teraz znaki zapytania nad ich głowami... 8S

Co trzeba zaznaczyć a co odznaczyć podczas tego patchowania...

może źle coś zaznaczam...

jak coś to mam wgrany framework i mam wina 7...

wszystko działa bez problemów prócz nazw potworków :(

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC! :>

Z góry WIELKIE THIX! :)

Dragon_Ball_z_Banner_by_Gohu44.jpg

Wrzuć na luz i daj + ;)

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego po wgraniu tego nowego spolszczenia zamiast nazw potworków mam teraz znaki zapytania nad ich głowami... 8S

Co trzeba zaznaczyć a co odznaczyć podczas tego patchowania...

może źle coś zaznaczam...

jak coś to mam wgrany framework i mam wina 7...

wszystko działa bez problemów prócz nazw potworków :(

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC! :>

Z góry WIELKIE THIX! :)

Masz zepsuty Scouter w grze, wymień go i będzie wszystko okej :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dzięki Sco! :)

Już wszystko działa ;)

Dawno nie grałem w DBO, ale gdy dowiedziałem się o tym spolszczeniu to bardzo się zachęciłem :D

Odwalasz kawał świetnej roboty! Wiem jakie to trudne, bo sam kiedyś się nad tym męczyłem ;p

ale ja nie dałem rady... nie jestem takim fachowcem jak ty ;P

I przy okazji co do spolszczenia to myślę, że wiesz już że to ja jestem autorem pierwszego filmu na yt z poradnikiem do twojego spolszczenia... tylko, że to dotyczyło jeszcze twojej pierwszej wersji... Wszystkie linki do tematu na mpcforum podałem w opisie i oczywiście napisałem, że spolszczenie jest zrobione przez ciebie, więc myślę, że nie będziesz miał mi niczego za złe :rolleyes: ^_^

Pozdrawiam OusterR ;)

Dragon_Ball_z_Banner_by_Gohu44.jpg

Wrzuć na luz i daj + ;)

Opublikowano

Up: Dzięki za słowa uznania, bardzo mnie to motywuje.

Dzisiaj o 21;00/22;00 pojawi się spolszczenie v.0.4 :) Taka mała zapowiedź dla czekających :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Od 7 Kwietnia 2013 roku, (około 3 msc) czekamy na nową wersję i myślę że się doczekamy wersji v0.4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...