Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To weś coś wrzuć bo spolszczenia szukam dobrego///to coś sie nabije

No przecież w pierwszym poście masz do pobrania spolszczenie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Hmm.. a tutaj nie trzeba zamienić plików lang0 w DBO_CT_TW\localize\TAIWAN\pack ?? Czy wystarczy tylko dodac te spolszczenie w główny folder i zainstalować ?

Opublikowano

Cześć wszystkim; )
Dawno nie grałem w DBO i jakieś patche mogły mnie ominąć, mam małe pytanie. Spolszczenie zmienia menu scoutera czy to w jakiejś aktualce było?(a może to mi scouter jakoś źle działa ; o)

Opublikowano

Cześć wszystkim; )

Dawno nie grałem w DBO i jakieś patche mogły mnie ominąć, mam małe pytanie. Spolszczenie zmienia menu scoutera czy to w jakiejś aktualce było?(a może to mi scouter jakoś źle działa ; o)

Zmienili to w jakiejś aktualizacji i teraz jest inny

Opublikowano

Ajć szkoda, podobała mi się animacja jak moja postać naciskała na scouter, i super się przez niego patrzało i mierzyło jednostki innych ; ) Ogólnie był super.
A co do spolszczenia, tak pomyślałem że miłoby było jakby te questy w przeszłości były spolszczone:)

Opublikowano

Spolszczenie nie będzie kontynuowane już nigdy, kończąc swoją pracę w dziale także kończę pracę z spolszczeniem, cieszcie się ostatnią wersją 0.3 i mam nadzieje że mogłem pomóc wam.

Pozdrawiam, ScoTubeDEV.

Opublikowano

Smutna wiadomość to jest<Yoda style>, naprawdę szkoda tego spolszczenia bo odwaliłeś kawał dobrej roboty;)

Pomyślę jeszcze o łatce do spolszczenia ostatniej i zakończeniu spolszczenia tą łatką a także zakończenie pracy w dziale i udzielaniu się w nim ;)

Opublikowano

Pomyślę jeszcze o łatce do spolszczenia ostatniej i zakończeniu spolszczenia tą łatką a także zakończenie pracy w dziale i udzielaniu się w nim ;)

Nawet jakbyś nie wydał tej łatki zdaje mi się że nikt nie będzie ci miał tego za złe, w końcu i tak bardzo ułatwiłeś grę wielu osobom ;)

Opublikowano

jeżeli ScoTube skończył ze Spol,to ja się zabieram za dokończenie jego pracy ;p w końcu sam spolszczyłem all moby ;p

No chyba ale nie na moich plikach rób na swoich od nowa.

Opublikowano

jeżeli ScoTube skończył ze Spol,to ja się zabieram za dokończenie jego pracy ;p w końcu sam spolszczyłem all moby ;p

Google translatorem?xD Niektóre nazwy nie mają w ogóle sensu.("Słońce Gohan")

Opublikowano

Google translatorem? xD Niektóre nazwy nie mają w ogóle sensu.("Słońce Gohan")

to kur... znajdź pliki,rozkoduj wgl i przetłumacz to pogadamy... sam byś nawet nie wiewiedział jak rozkodować,z takim podejściem,jednak zrobię spol dla Siebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...