Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki stary.Nie do końca jest spolszczone ale i tak to ułatwi rozgrywkę niż granie z chińskimi znaczkami ^^

xh56.png

Opublikowano

mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób mam zainstalować tego patcha v3? udalo mi sie tylko v1 spatchowac i dziala ale tylko v1 -,- jak probowalem v2 i v3 to wyskakiwał błąd : Couldn't find DBO.exe
Make sure you extract the program to your DBO install folder.
POMOCY!!! :<

Opublikowano

Wgraj do głównego folderu Dragon ball Online spolszczenie.

jest jeszcze jeden problem bo ma jakis problem ze stara wersja co mam zrobic zeby tamto cofnac? zeby mi dzialal v3?

Opublikowano

Gdy włączam Patcha wyskakuje - Stan krytyczny i wgl bla , bla , bla nie mogę zainstalować ! Raz mogłam .. Potem reinstal foldera i wgl i nie mogę = przez Administratora też próbowałam ... I wgl .. ściągałam od nowa Help ! :X

Opublikowano

Szczerze nie ogarniam :x ? netframework Co to oO . Pisze - DBOCOM Language Patcher . exe Błąd krytyczny , Błąd CRL 8004005 - PS "" JAk coś ściągłam Netframework - zainstalować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...