Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ludzie spokojnie, bo mam bugi z instalatorem dlatego nie wydałem. Spokojnie nie jestem robotem :)

Przybliżona data wstawienia spolszczenia?

Tego nie wiadomo.

No ludzie spokojnie, bo mam bugi z instalatorem dlatego nie wydałem. Spokojnie nie jestem robotem :)

Możesz jeszcze spolszczyć skile, jak byś mógł.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak orientacyjnie za? Tydzień, miesiąc?

Tydzień chyba, nie wiem w ile ukończę aktualny projekt bo muszę czekać na administracje.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Hmm. Czy to normalne ze lokalizacje wiekszosc NPC i lokalizacji to np. NPC(blablabla)? Bo to strasznie utrudnia Questy mam z 9 takiech gdzie nie wiem o co kaman. i chyba ominolem jedna kule smoka mam 16 lvl moje kule to 1, 2, 3, 5 i nie wiem gdzie przeoczylem questa na 4. I juz zeby nie spamic kojazy ktos moze takie cos zlote w nazwie ma Doskonaly mam nato questa tylko nie wiem co mam zrobic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

v.0.4 szybciej się opublikuje niż v.0.2/0.3 bo szybciej prace pójdą jak są już moby spolszczone.

Co masz na myśli że szybciej się opublikuje bo tej tzw. szybkości nie widać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ;) Mam problem z tym spolszczeniem.. a więc tak pobrałem wszystko ładnie i gdy chciałem uruchomić wyskakiwał błąd "nie można uruchomić programu,ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll." więc ściągnąłem plik dodałem do folderu "system32" i do folderu z grą ale teraz mam taki problem i nie umiem sobie poradzić http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ff046af9654c45e.html pomoże ktoś ? dodam że robiłem wszystko co znalazłem w googl i nie pomogło ;p

Opublikowano

Witam ;) Mam problem z tym spolszczeniem.. a więc tak pobrałem wszystko ładnie i gdy chciałem uruchomić wyskakiwał błąd "nie można uruchomić programu,ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll." więc ściągnąłem plik dodałem do folderu "system32" i do folderu z grą ale teraz mam taki problem i nie umiem sobie poradzić http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ff046af9654c45e.html pomoże ktoś ? dodam że robiłem wszystko co znalazłem w googl i nie pomogło ;p

Nie działa ss

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ wrzuciłem spolszczenie do folderu z grą otworzyłem patcha zrobiło sie wszystko a gdy włączam gre jest po Tajwańsku pomocy ;(

wersja gry - 1.69

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dziekuje ScoTubeDEV

zawsze mialem ochote pograc w DB na pc .. ale jezyka nie znam tak wiec i nie zaczynalem gry w to .. jeszcze raz dzieki za spolszczenie ;)

rs2h.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...