Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CP50h.png

Witam, na spolszczenie v.0.3 dużo osób oczekiwało bo jak zapowiedziałem zostały spolszczone moby, ostrzegam że one są spolszczone translatorowo co zamierzam poprawić w następnych kilku dniach. Ale ważne że są spolszczone. Co do NPC, itemów i bonów to parę spolszczyłem.

Więcej dowiecie się jak zobaczycie je sami ;)

A i specjalne podziękowania dla sithload który pomógł mi z spolszczeniem potworów!

Screeny :

95n2ug.jpg
lx4i4n.jpg
5ftke9.jpg

x14u9p.jpg

7t6h9s.jpg

drqogg.jpg

d32a8n.jpg

gjpgin.jpg

3xa8bg.jpg

n0i4ta.jpg

13e83m.jpg

3yk1xs.jpg

2464an.jpg

m5jvum.jpg

f5ie06.jpg

ea6j4q.jpg

qjf2hj.jpg

oba2uo.jpg

uazycb.jpg

eenzzo.jpg

ecsn3u.jpg

axrx2m.jpg

j56iib.jpg

giq0hw.jpg
jutb69.jpg

ofjqjx.jpg

vcrnlx.jpg

vb5qbs.jpg

amae1x.jpg

a7k104.jpg

w5dmhj.jpg

sm8znb.jpg

82qbdm.jpg

5aa7tr.jpg

jw0mlp.jpg

jw0mlp.jpg

2due4d.jpg

f3ftnj.jpg

FAjMc.png

Spolszczenie Dragon ball Online v.0.3.rar

vHTDh.png

https://www.virustotal.com/pl/file/ecabbd1d95982aa466399ac5e2cb8c0e8c36565404830f17b792121b8bfc52d0/analysis/1365343600/

Instrukcja:

1. Pobieramy spolszczenie v.0.3

2. Wgrywamy do głównego folderu Dragon ball Online

3. Instalujemy

4. Włączymy grę i Cieszymy się ;-)

Spolszczenie zrobione przez Zakaz publikowania bez mojej zgody.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A i specjalne podziękowania dla sithload który pomógł mi z spolszczeniem potworów!

Trzeba było czytać całość na górze.

Opublikowano

Fajny tuturial na razie nie gram w DBO ale zagram jak już bedzie lepsze spolszczenie i zobacze może fajna gierka

Czekam na v.0.4

Możesz powiedzieć ile tak około zajmie zrobienie v.0.4

Opublikowano

Dopiero zaczynam z tą grą i fajnie jakby były spolszczone questy. Widziałem na YouTube i troche trudno się wydaje przejść te zadania jak po chińsku piszą ; o

josemousignature.jpg
Opublikowano

Dopiero zaczynam z tą grą i fajnie jakby były spolszczone questy. Widziałem na YouTube i troche trudno się wydaje przejść te zadania jak po chińsku piszą ; o

Podstawowe są spolszczone niektóre, questy są łatwe gdyż większość to grind, są także strzałki i wskazują gdzie jest potwór dany.

Opublikowano

Sco ma racje misje mimo ze z krzaczkami sa bardzo proste przy nie ktorych trzeba pomyslec ale da sie je zrobic mimo wszystko : ) apropo spolszczenia Sco "koks zaba" mnie rozwalila :P

Opublikowano

Sco ma racje misje mimo ze z krzaczkami sa bardzo proste przy nie ktorych trzeba pomyslec ale da sie je zrobic mimo wszystko : ) apropo spolszczenia Sco "koks zaba" mnie rozwalila xD

Niektóre wyrazy tak mają bo większość mobów była spolszczana translatorowo, bo nie wyrobiłbym się z nimi.

Opublikowano

Sco sluchaj na drugim forum o DBO jest osoba ktora tez robi spolszczenie prawie ma ok 35% przy 50 chce zamiescic pierwsza wersje a questy chce tlumaczyc tylko szuka osoby do rozkodowania plikow czy cos :P jakbyscie moze razem popracowali daloby to lepszy efekt ? Co Ty na to ?

Za pozwoleniem moge dac linka do tematu na tym forum lub wyslac Ci na PW zeby nie reklamowac :P

Opublikowano

Sco sluchaj na drugim forum o DBO jest osoba ktora tez robi spolszczenie prawie ma ok 35% przy 50 chce zamiescic pierwsza wersje a questy chce tlumaczyc tylko szuka osoby do rozkodowania plikow czy cos :P jakbyscie moze razem popracowali daloby to lepszy efekt ? Co Ty na to ?

Niech się ze mną skontaktuje.

Opublikowano

Niestety nie mam tam konta :P nie moge mu przekazac tego ja tylko tam zagladam po build i jakies poradnki ciekawe :P

A to wolę sam pracować i tak.

Opublikowano

Hmm no jak chce i jak wolisz tak , tamten jest tlumaczem z zawodu pomaga tez w z angielszczeniu na angielskiej stronce o DBO :P jezeli umiesz rozkodowac te pliki ktorych on potrzebuje poszlo by szybciej i efekty byly by ciekawsze

Opublikowano

Hmm no jak chce i jak wolisz tak , tamten jest tlumaczem z zawodu pomaga tez w z angielszczeniu na angielskiej stronce o DBO :P jezeli umiesz rozkodowac te pliki ktorych on potrzebuje poszlo by szybciej i efekty byly by ciekawsze

Nie lubię się dzielić swoim doświadczeniem nt. spolszczania, za dużo pracy w to włożyłem.

Opublikowano

ok ok ja tylko pytam :D

a można wiedzieć co zostanie spolszczone ? :D

Nie wiem, nawet odpoczywam od spolszczania przez tydzień/dwa czas wziąć urlop ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...