Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Innowacyjna nowość na MPCForum! - REHABILITACJA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli bylby aktywny w metinie i by napisal apli to od razu dalbym mu moda. Ma w chuj duzo wiedze i przede wszystkim umie mododowac.

Zwłaszcza teraz po 1+ rocznej przerwie. GZ -,-

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nadal ma większe szanse niż ty.

Milcz zagorzały hejterze.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Milcz zagorzały hejterze.

Przed prawdą nie uciekniesz, znowu cię odrzucą to znowu forum założysz? żałosne są te twoje posunięcia...

Opublikowano

Możecie przestać się kłócić i offtopować?
Przekomarzajcie się na PW albo w statusach, a nie w Newsie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

O tak, na pewno skorzystam! Chcę wrócić na moderatora!

A nie, sory, wolałbym założyć nowe konto, podlizać się moderatorce, paru globalom i być pewnym, że mi się uda.

Opublikowano

Seldek, ile mniej więcej trzeba czekać na PW od Ciebie ? ;-) Wysłałem swoje 2 dni temu jakoś.

Opublikowano
Ile jest czasu na oddanie eseju od czasu pozwolenia na rehabilitację?

Jednego jeszcze nie rozumiem. Mając teraz rangę exmoda nie mogę złożyć apli na kida gdy zrezygnowałem z tej rangi z powodów osobistych i pracować normalnie na moda? Czy mimo mojej aktywności w danym dziale cała administracja dostanie rozkaz wytykania mi tego, że przez jakiś czas w sposób niekulturalny pisałem do Kasia (tak, tu chodzi o konkretnie mój przypadek) i nie mam szans na dostanie się do teamu? Po tej całej rehabilitacji stajemy się tak jakby normalnym zwykłym forumowym randomem który ma takie same szanse na przyjęcie (bądź też odrzucenie) podania na kida jak exmod czy member? Czy może osoba po rehabilitacji ma większe szanse na dostanie się do teamu, albo exmod nie ma szans na powtórne wrócenie gdy został nim z powodu swojej rezygnacji, a nie wyrzucenia? Albo ja nie rozumiem idei rehabilitacji, albo ona trochę nie ma sensu.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Masz czystą kartę. Będziesz oceniany tak jak każdy inny, po swojej aktywności i zaangażowaniu, nie po randze.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

* tym, którzy nie do końca wcześniej rozumieli istotę MPCForum.

Chodzi tutaj o osoby, które mają ileś tam procent ostrzeżeń? Bo nie do końca zrozumiałam ten punkt.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Chodzi tutaj o osoby, które mają ileś tam procent ostrzeżeń? Bo nie do końca zrozumiałam ten punkt.

Hejterzy, spamerzy itp.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...