Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Innowacyjna nowość na MPCForum! - REHABILITACJA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPCForum z dniem dzisiejszym umożliwia jednorazową rehabilitację osobom, które:

* zrezygnowały ze swojego stanowiska na MPCForum

* zostały zdegradowane ze swojego stanowiska

* zostały zbanowane

* wszystkim hejterom

* tym, którzy nie do końca wcześniej rozumieli istotę MPCForum.

* Stworzenie albo używanie innego konta skutkuje natychmiastowym anulowaniem rehabilitacji.

i

* Stworzenie albo używanie innego konta skutkuje natychmiastowym anulowaniem rehabilitacji.

Nie rozumiem tego. ;p

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aaaa rozuumiem :D Sprytne obejście ze Skranderem, a publiczny motłoch już dał się nabrać. Płotki połknęły haczyk :ninja:

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Nie ogarniam jest teraz np. Holly i co napisze esej i juz all z glowy niby? Ale przeciez beda trolle itp ktore bd go hejtowac etc. Wiec nie rozumiem o co chodzi, daro pokazal ze jak sie chce to mozna bez zadnego esja/u

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ok, czyli są tzw. jednorazowe powroty? Dobry pomysł. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeszcze zobaczysz seldku esej mounthains'a

Z jakiego powodu Mou ma pisać esej? Do którego z podpunktów On się zalicza? Do osób zbanowanych? Nawet jeżeli został zbanowany niesłusznie, też ma pisać esej? To już uwłacza godności, żeby pisać esej, w którym będzie się tłumaczyć, ale z czego? Przecież to administracja (już nie będę wymieniać konkretnej osoby, każdy wie o kogo chodzi) potraktowała go jak gówno, poczęstowała soczystym "wypier*alaj" w temacie w zbanowanych, usunęła konto z bodajże prawie 20 000 postów, nawrzucała kłamstw o ddosach Mouthainsa i o rzekomych dowodach, których nie ukazała, a na koniec obróciła wobec niego przynajmniej połowę tych mniej mądrych użytkowników, bo ta mądrzejsza w takie pierdu-pierdu nie uwierzyła i kierowała się własnym rozumem.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Kurde. Poszedłbym na taką rehabilitacje, to by mnie wywalono po pierwszym dniu. Trochę trudno to będzie ogarnąć duszom hejterów i trolli, np. mi, bo tego się nie da pozbyć. Ale tak czy siak w miarę dobra robota, nie rozumiem trochę formy ale niech będzie.

Opublikowano

Ja pierdole xD wy to macie pomysły... Czy w ofercie tego zakładu znajduje sie tez leczenie z nałogów i nadmiernej agresji?

Przegięte w chuj, to forum a nie szpital psychiatryczny...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dla mnie i tak lepszą formą jest wykazanie się, a nie pisanie eseju. Jest, to zbyt łatwe. Wolę włożyć ponownie mój czas, cierpliwość i chęć pomocy, Może kiedyś będą tego jakieś efekty.

ps. Ogólnie esej nie jest prostą formą do napisania. Czuję, że 80% rehabilitacji będzie napisanych przez kogoś, a nie osobę starającą się o ułaskawienie .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru pisac eseju bo jest mi niepotrzebny do szczescia.

Dobrze, ze cos sie zmienia.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że innowacyjna nowość to pleonazm?

Co do tej rehabilitacji.. Owszem, powinno się dawać drugą szansę. Esej faktycznie pokaże, czy danej osobie zależy, ale czy na dłuższą metę? Coś nie bardzo podoba mi się to pójście na kompromis.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że innowacyjna nowość to oksymoron?

Co do tej rehabilitacji.. Owszem, powinno się dawać drugą szansę. Esej faktycznie pokaże, czy danej osobie zależy, ale czy na dłuższą metę? Coś nie bardzo podoba mi się to pójście na kompromis.

Moim zdaniem taki esej, to bardzo dobra rzecz, tylko problem. Jak mówiłem wcześniej wiele osób nie potrafi go napisać.Np jak dla mnie jest, to najgorsza forma literacka, ale tutaj o to chodzi. Tylko rodzynki dostaną ponowną szansę.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...