Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Innowacyjna nowość na MPCForum! - REHABILITACJA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej czyli to znaczy że np. ktoś dostał bana, pisze esej i dostaje rehabilitację?

Czy oznacza to że np. Ktoś napisał podanie o np. KidMod minecraft i drugi raz to samo jest w Persone Non grata i jak napisze esej to go z niej usuwają?

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No przeciez napisal, ze tyczy sie to wyrzuconych z posady moderatorow, zbanowanych uzytkownikow

Piszesz esej i masz UB lub moda spowrotem

O ile oczywiscie pozytywnie rozpatrza :D

Opublikowano

Dlaczego nie zostało to wprowadzone rok wcześniej? Ja jak i RMCF stracilibyśmy dużo mniej nerwów na użeraniu się ze sobą.

Nothing to do here.

Opublikowano

Ej czyli to znaczy że np. ktoś dostał bana, pisze esej i dostaje rehabilitację?

Czy oznacza to że np. Ktoś napisał podanie o np. KidMod minecraft i drugi raz to samo jest w Persone Non grata i jak napisze esej to go z niej usuwają?

Pomyśl czy warto na to marnować jedyną szansę :P

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Selduś, rozumiem, że chcesz rozwijać forum. Jednakże ten pomysł jest najbardziej idiotycznym pomysłem jaki kiedykolwiek padł podczas mojej „działalności” użytkownika. Co ma piernik do wiatraka? Co ma esej do hacków itd?

Druga sprawa, po co się bierzecie za „nowy projekt”, a MPC Coach nie jest kontynuowane (stwierdzam to na podstawie sprawdzenia ilości osób, które mają tenże tą nagrodę). Właśnie to pokazuje, że ta cała rehabilitacja będzie w przyszłości kolejnym niewypałem – tak, brak czasu Selduś ;).

Wolałbym już widzieć jakieś ulepszenia forum w postaci napraw bądź nowych hooków aniżeli takie pomysły, które prędzej czy później się odbiją negatywnie na atmosferę w teamie :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

* zrezygnowały ze swojego stanowiska na MPCForum

Nie podoba mi się ta opcja, dlaczego?

Dlaczego jest tak, że jeśli ktoś zrezygnuje z stanowiska moderatora lub MMT, bo ma problemy w realu albo uczy się / pracuje, to nie ma szans już na powrót. A jak już, to musi pisać esej? Nie to że mam coś ogólnie do samego pomysłu, bo jest dobry. Ale ten punkt mnie się nie podoba.

Opublikowano

Selduś, rozumiem, że chcesz rozwijać forum. Jednakże ten pomysł jest najbardziej idiotycznym pomysłem jaki kiedykolwiek padł podczas mojej „działalności” użytkownika. Co ma piernik do wiatraka? Co ma esej do hacków itd?

Druga sprawa, po co się bierzecie za „nowy projekt”, a MPC Coach nie jest kontynuowane (stwierdzam to na podstawie sprawdzenia ilości osób, które mają tenże tą nagrodę). Właśnie to pokazuje, że ta cała rehabilitacja będzie w przyszłości kolejnym niewypałem – tak, brak czasu Selduś ;).

Wolałbym już widzieć jakieś ulepszenia forum w postaci napraw bądź nowych hooków aniżeli takie pomysły, które prędzej czy później się odbiją negatywnie na atmosferę w teamie :).

I własnie dlatego nie masz już rangi Global Moderatora. Nie wiesz o co chodzi - więc proszę nie pierdol głupot AceBoy. Cały coaching jest o tyle złożonym procesem, że nawet nie macie pojęcia o co w nim chodzi i jaka idea temu towarzyszy.

` Co do rehabilitacji, będzie to kontynuowane cały czas, nigdzie nie napisałem, że wszyscy, którzy do mnie napiszą dostają taką możliwość. Dokonuję pewnej umiejętnie prowadzonej selekcji.

Opublikowano

I własnie dlatego nie masz już rangi Global Moderatora. Nie wiesz o co chodzi - więc proszę nie pierdol głupot AceBoy. Cały coaching jest o tyle złożonym procesem, że nawet nie macie pojęcia o co w nim chodzi i jaka idea temu towarzyszy.

` Co do rehabilitacji, będzie to kontynuowane cały czas, nigdzie nie napisałem, że wszyscy, którzy do mnie napiszą dostają taką możliwość. Dokonuję pewnej umiejętnie prowadzonej selekcji.

Pożyjemy, zobaczymy. Po pierwszych efektach się stwierdzi co z tego wyjdzie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie wiem po co poruszasz sprawę Global Moderatora skoro ona ma się nijak do tego tematu ;), ale jak już przy tym jesteśmy to wiem dobrze czemu nie mam :).

A dlaczego wspomniałem o coachingu? Niedawno rozmawiałem o tym z kokoszem - jeśli chcesz więcej info - zapraszam na pw.

Co do rehabilitacji - pożyjemy, zobaczymy. Stwierdziłem moje zdanie, czas to zweryfikuje jak to będzie :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie wiem po co poruszasz sprawę Global Moderatora skoro ona ma się nijak do tego tematu ;), ale jak już przy tym jesteśmy to wiem dobrze czemu nie mam :).

A dlaczego wspomniałem o coachingu? Niedawno rozmawiałem o tym z kokoszem - jeśli chcesz więcej info - zapraszam na pw.

Co do rehabilitacji - pożyjemy, zobaczymy. Stwierdziłem moje zdanie, czas to zweryfikuje jak to będzie :).

Ejsik. :) Dawno Cię tu nie widziałam, ale wiem przynajmniej dlaczego. Co do pomysłu rehabilitacji - jest jak najbardziej w porządku. Każdy w końcu zasługuje na drugą szansę, ale to jest równoznaczne z tym, że musi udowodnić, jak bardzo mu na niej zależy.

Opublikowano

Skoro nie mamy pojęcia to należy to nam w jakiś sposób objaśnić.

Myślałem, że wiecie COKOLWIEK o zarządzaniu grupami...

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

Konkretna anicjatywa, wskażcie mi miejsce gdzie dba się o użytkowników tak jak ma mpcforum :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A już myślałem że będzie fajnie, no pomysł fajny tylko szkoda że nie możecie tzw. "połączyć kont".

Kiedyś tutaj była taka sytuacja z Merkonem, że za jego "wtykami" na forum dostałem permanentną blokadę pisania postów na swoje poprzednie konto i nie za żadne głupoty tylko dlatego że gdy mnie oszukali (Merkon) udostępniłem ich część plików serwerowych metina tutaj w dziale, i co ma związkiem tym MPC? Jeszcze bana za plecami dostałem a unbana już nie dało rady.

Najgorsze jest to że starasz się o dobro forum, tworzysz mnóstwo pomocnych poradników a administracja tak się odwdzięcza, nie no cóż, jeżeli tak ma być niech będzie ale to nie jest w porządku.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jak to sie ma do %% ? Mozna wyzerowac %% piszac esej ? ...

Jak esej zostaje przyjęty to punkty raczej zostają, jeśli nie masz 100.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...