Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Metin2 [Dedyk] [Hard]

Haker 

Chcecie pod ten Serwer Team Speak?  

492 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie pod ten Serwer Team Speak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżam i zdaje relacje :D

Wczoraj był event (podobnych jest mnóstwo!) hex szkatułki (z ulepszaczami) wydropiłem 10 takich wyleciała mi biała perła i niebieska (13kk i 6kk) a fms +9 kosztuje jakoś 20-25kk taki już dobry :P.

W 15-20 minut wydropiłem 15 medali konnych z rękawicą którą dostaje się ze skrzynki na 10 lvl i 20 lvl na 1h można ją ściągać :) (Łatwy loch na lvlu 24)

Co jeszcze... Szkatułki Scorfy Tigrisa Bery i Lykosa dropią (bossy M1) a z nich szansa na drop dodania bonusów (tego z itemshopa) który sprzedacie za 1.5kk :)

W IS możecie zdobyć darmowe 4 SM dziennie, za 4sm jest dodanie bonu piątego(2.5kk), a za 8 np dodanie, zmianke którą sprzedacie za 3kk :P

Gram tutaj drugi dzień mam tygre +9 4 bony w tym 10 magia i 2k hp kupiona za 10kk :)

Polecam jeszcze raz, zapewnienie że nie padnie macie 100% ponieważ jest to serwer globalny :)

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym zacząć grę, czy warto w chunjo? czy najlepiej Jinno?

@Apropo, może autor tematu zaaktualizuje wątek? bo mało widać :D

Chętnie dojdę do gildi w jinno. Lv 21 szaman smok, rośnie ciągle :)

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć :D

@up, co do Chunjo, jeszcze go nie otworzyli, otworzą kiedy będzie grało więcej ludzi :)

55 KU do G, księgi można czytać co 8h, ale można za 1 razem czytać instrukcje i KU więc nie jest tak źle, postać można dobrze rozwinąć w 1-2 miesiące jeśli chodzi o skille

Pety będą wprowadzane jakoś niedługo, na razie dopracowują końcówki.

Niedługo może być też wprowadzony nowy event ;) co do tego to niespodzianka

Jeśli macie pytania, możecie walić do mnie, w teamie jako GM już nie jestem bo nie mam czasu, ale nadal pomagam jak mogę :)

Jeszcze jedno, trawa u niebieskich w m1 jest zrobiona przez jednego z członków naszego teamu, nie zabraliśmy jej nikomu. Niedługo pojawią się roślinki także u czerwonych :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Cześć :D

@up, co do Chunjo, jeszcze go nie otworzyli, otworzą kiedy będzie grało więcej ludzi :)

55 KU do G, księgi można czytać co 8h, ale można za 1 razem czytać instrukcje i KU więc nie jest tak źle, postać można dobrze rozwinąć w 1-2 miesiące jeśli chodzi o skille

Pety będą wprowadzane jakoś niedługo, na razie dopracowują końcówki.

Niedługo może być też wprowadzony nowy event ;) co do tego to niespodzianka

Jeśli macie pytania, możecie walić do mnie, w teamie jako GM już nie jestem bo nie mam czasu, ale nadal pomagam jak mogę :)

Jeszcze jedno, trawa u niebieskich w m1 jest zrobiona przez jednego z członków naszego teamu, nie zabraliśmy jej nikomu. Niedługo pojawią się roślinki także u czerwonych :)

Przez kogo dokładnie? Podaj nick.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Przez kogo dokładnie? Podaj nick.

Trawa zostala stworzona przez KillMoves ;) mozecie go znac z epvp

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Czemu strona nie działa?

mi dziala normalnie, a na serwie gra 50 ludzi aktualnie, a w ciagu 24 h zalogowalo sie w sumie 500 graczy, serwer stoi juz ktorys miesiac, na start bylo niecale 400 graczy i ich liczba ciagle leci w dol z tego co widac. moze jakis restart serwera by przyciagnal duzo ludzi jak juz sobie ogarneli tam wszystko na serwerze, bo na poczatku ten serwer byl bardziej okrojony niz globale, nic tam nie bylo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

problem z hostem. Gra działa normalnie, co do reszty powinno działać niedługo. Do gry można wejść jeśli ominie sie patcher.

Co do ludzi online to w ciągu dnia graczy online jest 200+, w nocy 100+

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Witam ponownie,

Nasza strona i patcher byly wylaczone od 10 rano w Niedziele do 3 po poludniu dnia dzisiejszego, ze wzgledu na problemy z naszym hostem (problemy z datacenter). Problem nie dotyczyl serwera gry. Patcher i strona dzialaja juz poprawnie, a jako rekompensate zostal wlaczony bonus exp'a na 48 godzin.

Dziekujemy za cierpliwosc i wsparcie :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Witam,

Pragne powiadomic o ostatnim updacie na World of Metin2 ktory mial miejsce ostatniej nocy o 2:00. Update skladal sie glownie z poprawek i malych dodatkow, takich jak:

- Dodany Owoc Zycia w Item Shopie

- Podwyzszony drop Ksiegi Sun Zi oraz Fasolek Zen z mobow

- Dodany drop peleryn mestwa z metinow lvl 70

- Naprawiony tekst w quescie "Octavio's Recipe" (quest z kiszkami wilka)

- Dodana trawa i inne roslinki w Shinsoo m1 i m2, roslinki zostaly takze zmienione aby tak nie lagowaly jak poprzednio

- Zmienione nazwy niektorych itemow z Koreanskiego na Angielski

- Podwyzszony drop itemow z questow od Lee Chuong

- Zmiana zakonczenia questa z brylkami zlota od Balso, Quest zostal calkowicie zresetowany dla wszystkich graczy aby mogli sprobowac go ponownie

- Nowa loteria "Taurean's Hundred Fortunes" (Sto przepowiedni Taurean)

Mamy nadzieje, ze polubicie nasze updaty tak bardzo jak my lubimy nad nimi pracowac :)

emiiq.png

metin2.co.nz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można zmienić język w kliencie.

-> Opcje Gry

-> Wybierz język

-> Polski

emiiq.png

metin2.co.nz

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...