Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Metin2 [Dedyk] [Hard]

Haker 

Chcecie pod ten Serwer Team Speak?  

492 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie pod ten Serwer Team Speak?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ten serwer grałem tam trochę i powiem wam 3h ze zrobieniem eq i wydropieniem fms oraz zrobienie na +9

Jest to bardziej medium niż hard .

W jakim Krolestwie gra najwiecej ludzi? Chodzi o Polakow.

W jakim Krolestwie gra najwiecej ludzi? Chodzi o Polakow.

Myślę , że jinno widziałem ich sporo .

tylko szkoda , że ten teamspeak3 dla polaków OFF

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, tylko gdybym ja miał chęci do gry na serwerach tego typu. Ogólnie administracja stara się, naprawia co się da, kieruje się sugestiami graczy. Jest co polecać, tylko trzeba czekać na większą ilość graczy.

Opublikowano

Dodam że to jest klient i pliki serwerowe singapuru, lecz bardzo ulepszone.

Za misje lepsze nagrody, miasto piękne (tekstury HD, nie lagują),ogólnie dużo nowości.

Serwer BigSox'a, kolesia który był developerem jeszcze miesiąc temu na Singapurze, potrafi zrobić wszystko.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Jestem zaskoczona, że ktoś zrobił dedyk naszego serwera. Sama miałam zrobić nowy post, bo dużo rzeczy się zmieniło od startu (bierzemy pod uwagę czego graczom najbardziej brakuje/czego oczekują i staramy się zmienić tak aby jednak niczego nie zakłócić)

Mam nadzieję, że się podoba :D

Zmieniliśmy głównie pare rzeczy:

•Raty są teraz 400% zamiast 200%

•Teraz u staruszki można resetować skille do 60 lvla (zmniejszyliśmy też potrzebną ilość yang o połowę)

•Zwiększyliśmy szansę napomyślne przeczytanie KU do 50% (było wcześniej 30%), ale usuneliśmy rady.

•Zmniejszyliśmy czas oczekiwania na przeczytanie kolejnej księgi do 12 godzin

•Level konia (kucyka) można teraz robić co 4-8 godzin

•Na misje z obrączkami potrzeba 20 Jin-hee zamiast 30

•Dodaliśmy zwoje powrotu, szkło intuicji i fioletowe potki u handlarki

•Peleryny męstwa dropią teraz z metków 35+

•Polepszyliśmy nagrody z niektórych skrzynek (tych, które można otwierać co 10 lvli)

•Podnieśliśmy szanse ulepszenia u kowala

•Wszystkie konta mają teraz paczke z rękawića, expem itd na 6100+ dni

•Dodaliśmy drop szkat z mini-bossów, takich jak Lykos, Scrofa, Bera, Tigris oraz Bestial Captain, z których można dropnąc eq do 35 lvla +4/5/6. Możliwe, że dodamy później do tego dropu zielone zmianki/dodania

Co do ilości ludzi, dużo zrobiło konta, ale jak widać większość nawet nie czyta nic o serwie i odchodzą bo 'za trudny' bo 'zmianki nie dropią z każdego moba' itd.

Mam nadzieję jednak, że znajdą się jacyś fani harda którzy z chęcią zagrają :) I prawdopodobnie przybędzie do nas niedługo więcej graczy

Prawdopodobnie niedługo zrobię nowego posta na temat serwera, żeby wszystkie zmiany i updaty/screeny/informacje zebrać tam i ogarnąć. Jedyne co, to nie znam się za bardzo na mpc I nie mogę wykminić gdzie takiego posta zrobić :D Czekam tylko na trailer :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Serwer Zajefajny! Polak mi sie znudzil, duzo botow itd. Tutaj nie to ze jest latwiej i przyjemniej, to jeszcze lepiej! :D

Zapraszam jinno: GooIRalH

61093c6efb.png

Opublikowano

Czy działa wam serwer? Właśnie zdobyłem ip i porty serwa i już miałem się łączyć (jeszcze szukam pongu bo żaden nie działa) i nagle w kliencie mam same kropki.. pytam się bo nie wiem czy to wina neta czy bana dostałem na ajpi <haha> :D

photo261314.png

Opublikowano

To jest polski serwer ale nie tylko dla polakow.

To nie jest polski serwer :3 To jest serwer międzynarodowy :3 proszę nie mylić tylko dlatego, że jest na polskiej stronie

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny, troszkę nie w moim guście ponieważ zawsze grałem na prywatnych serwerach i jestem strasznie do nich przyzwyczajony. Jak na razie wbiłem 35 ale robię przerwę będę sobie tylko jak na razie skile czytał, a jak serwer będzie się dobrze rozwijał chętnie pozostanę na dłużej. Powodzenia.

xD 

Opublikowano

Troszkę się rozpisałem... :)

Zamieściłem to na swoim mini blogu, ale pomyślałem że tutaj może ktoś to przeczyta i dojdzie ktoś do naszej ekipy :).

World of Metin2

Pierwszy taki prywatny serwer, team serwera, który pracował jako developer team na serwerach globalnych, głównie w firmie TEC INTERACTIVE.

Pliki serwerowe wraz z klientem są z globalnego serwera tejże o to firmy i serwera globalnego Metin2 SG, który jest najlepszym globalem we świecie metina :).

Na ten czas jest beta, chociaż po niej nie ma żadnego resetu kont ani niczego, gramy po prostu jak graliśmy dalej, a się tak nazywa bo po prostu mogą występować czasem jakieś bugi, które są natychmiastowo usuwane.

Na ten czas gra ponad 600 ludzi online, jedynie co to Chunjo jest puste i właśnie tam gra nasza ekipa.

Poszukujemy tylko takich ludzi, którzy chcą zostać na serwerze na stałe, nie że skończą grę po paru dniach lub bo znajdą jakiś powód, że popalił eq.

Exp na serwerze jest tylko w party, gdyż jako pierwsi stworzyli exp w PT lepszy niż bez PT :) no i wreszcie wróciły klimaty starego PL'a.

Głównie od nowych graczy oczekujemy dosyć wolnego czasu, spore doświadczenie w metinie, TeamSpeak3 (najważniejsze), chęć do gry na tym serwerze.

Na ten czas nasza gildia w Chunjo jest najlepsza, a w TOP10 gildii jesteśmy na miejscu trzecim.

Na serwerze występuje wiele różnych eventów, których żaden serwer nie posiada, podam choć dwa :).

Cotygodniowa walka królestw o exp dla królestw :).

Cotygodniowy event pvp, beż żadnych zapisów na forum, tylko u NPC.

Na koniec dodam, że serwer jest w języku angielskim, misje są te same co na PL, lecz z polepszonymi nagrodami, co 10 lv dostajemy szkatułkę, z której wypadają ciekawe przedmioty, które znajdują się w ItemShop'ie.

Serwer się bardzo wyróżnia od innych, jest bardzo miła atmosfera i można siedzieć całe dnie nie nudząc się, serwer należy do typu tak zwanego HARD.

Exp jest prawdopodobnie 220% większy niż na globalach.

Na przyszłość nasza ekipa/gildia zamierza być jedną z najlepszych na serwerze, wypady na DT, eventy, Metiny, Cały czas exp w party :), devils catacombs, wojenki, a nawet wypady na ryby w event Mystery Box :).

Nasza ekipa składa się już głównie ze stałych bardzo doświadczonych graczy:

TronoX (Ja)

PLaGueR/Wi3sieK (Lider gildii)

SunRise (Zawsze z nim można się pośmiać :D)

Niach (niach niach, surka wp pvp, zawsze z nami)

OstatniRaz (na ten czas brak TS'a, gdy sprzedaje itemy to okazuje się że nie sprzedaje :D)

Sebik/Yoshina (doświadczony gracz, nowy)

i inni jeszcze nie zasłużyli do końca na zapis do tej listy :)

No to czas na zarejestrowanie się z linku powyżej, pobranie klienta, wbicie na TS'a i bić psy :).

Inne:

• Serwer posiada tekstury wszystkich map w jakości HD, przy których o wiele przyjemniej się gra a w dodatku nie zamulają komputera, wręcz jest wszystko jeszcze lepiej zoptymalizowane.
  • System referencji (linki polecające na których można się wzbogacić).
  • ItemShop ubogi, głównie to kostiumy i fryzury, brak jakichkolwiek przedmiotów (is wychodzi dopiero po becie)
  • W każdym mieście nowe unikalne nieba (SkyBox)
  • Wprowadzony Epizod 1: Isles of Chaos (aktualizacje, które pojawią się na globalach GF'a)
  • Dodany drop szkatułek prawie ze wszsytkich bossów takich jak Scrofa, Tigris, Bera, Best Kapitan.
  • 55 Książek do G
  • Rady, Zwoje Egzorcysty, Dodania, Zmianki z szkat 30,40lv, referall system, questów, szkat bossów.
  • 0 lagów, serwer na bardzo dobrym sprzęcie
  • "System króli" co miesiąc każde królestwo może wybierać króla
  • System petów
  • Sporo różnich fajnych innowacji, których nie będę tutaj opisywał
  • Codzienne aktualizacje
  • Misja konna co 4-8h
  • Zęby co 2h, nie wiem jeszcze jak z resztą
  • Ulepszacze oczywiście potrzebne tak jak na globalu
  • Handlarze jak na globalach

Na koniec powiem tak, po becie startują z reklamami, a wierzę że po tym spokojnie nawet na takim hardzie będzie grało po 4000 online ludzi.

Chociażby dlatego że jest tutaj exp w party lepszy niż bez i serwer jest zapowiedziany na stałe, wg. mnie administracja pisze bardzo ogarnięto, jeżeli można to tak nazwać, zależy im na stworzeniu najlepszego, najpopularniejszego serwera i unikalnego.

Na dodatek możecie ich sukskrybować na YouTube, Lajkować na Facebook,u i chociażby bawić się w referer system :).

Dodam jeszcze dla niektórych, na tym serwerze każdą postacią się gra łatwo, dlaczego?

Bo cały czas się expi w PT, więc takim szamanem nie musisz jednej grupki bić w v1 tylko full spota z nami :).

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Ja gram w jinno mimo ze w shinsoo o wiele wiecej ludzi podobno. Fajna, przyjemna rozgrywka. Levele nie leca szybko ale fajnie sie expi ze spokojem ;p Polecam gorąco.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

My całą gildią gramy w Chunjo, dzisiaj jeszcze do nas przyłącza się cała polska gildia z Shinsoo.

Dodam poraz drugi, na żadnym serwerze nie grało się tak fajnie, cały czas exp z ekipą, satysfakcja z zdobyczy itp.

Warto grać, jest zapewnione, że serwer jest stały i po becie będą mocne reklamy ^^.

Wbijajcie do Chunjo, na razie ludzi mało ale w następnym patchu dochodzi czat 3 królestw, czyli o itemy nie będzie problemu.

Gildia w Chunjo zwie się Kingdom.

Wbijać ludzie :).

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

No to jak międzynarodowy no to nie powinien być tutaj tylko tu: Servery Zagraniczne
Bo z ss'ów wychodzi na to że jest to angielski. Rozreklamowany na polskiej stronie. To ja mogę też rozreklamować HammerMt2 Polakom. I co ? Będzie też tzw. "polski" ? lub "międzynarodowy" ? Nie.. To będzie nadal zagraniczny. więc proszę o przeniesienie go do zagranicznych.

To jest polski serwer ale nie tylko dla polakow.

To nie jest polski serwer :3 To jest serwer międzynarodowy :3 proszę nie mylić tylko dlatego, że jest na polskiej stronie

Opublikowano

Metin2Singapore daj do gildi bo stoje jak kutas w tym m1 ch1 xD Pisz Nick Michal jak cos xD posiadam tsa ale dopiero w poniedzialek wbije bo siora ma mikro xD

No dodam jak przestaniesz grać na hackach.

post_offline.png karlbosko

się tak napku nie wymądrzaj bo nie wiem po co się tu udzielasz, w szkole cię biją czy jak?

@niedługo będzie oficialna prezentacja, tą zrobił jakiś koleś.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

My całą gildią gramy w Chunjo, dzisiaj jeszcze do nas przyłącza się cała polska gildia z Shinsoo.

Dodam poraz drugi, na żadnym serwerze nie grało się tak fajnie, cały czas exp z ekipą, satysfakcja z zdobyczy itp.

Warto grać, jest zapewnione, że serwer jest stały i po becie będą mocne reklamy ^^.

Wbijajcie do Chunjo, na razie ludzi mało ale w następnym patchu dochodzi czat 3 królestw, czyli o itemy nie będzie problemu.

Gildia w Chunjo zwie się Kingdom.

Wbijać ludzie :).

a w chunjo tylko polaki czy inni też są ?? jak tylko polaki i sporo ich to zagram z chęcią :)

i24453_fullcolor.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...