Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Metin2 [Dedyk] [Hard]

Haker 

Chcecie pod ten Serwer Team Speak?  

492 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie pod ten Serwer Team Speak?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile tak osób gra ?

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

na stronie masz licznik :)

Players today: 393

OK :) wyśle ktoś te pliki mi ??? rooty ,locale ,metin2cient.bin ,item .i plik .exe

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

jak czytam te hejty to śmiać mi się chce...

i co z tego że w teamie jest stary team sg? to jest zabronione? a może karalne? gdyby choć z jedna osoba która hejtuje weszła na server to by zamknęła buzię:)

nie wiem co według was ma ten server wspólnego z ph... przecież to już nie ten team... ta lepsza połowa teamu sg stworzyła ten server... i to nie jest server tec-interactive...

polecam server z tego względu, że team jest super jak i raczej nie spotkacie się z bugami...

Opublikowano

Niby fajnie mi się grało.. dobiłem ten 36lvl, fms zrobiony na 9 dużo misji w tym misja Balso, która daje 1.2kk expa ale po prostu za mało osób gra i jest nuda na dodatek każdy ma EXP, DROP, YANG, MAGAZYN na wiele dni za free.

Ale teraz dzięki GM'owi (Polka) to tutaj nie gram za kłamstwo, które napisała w zapowiedzi w dzień kiedy zacząłem tutaj grę.. napisała, że to jest już official, a teraz mi w grze [GA] pisze, że to beta. Wiem, że konta zostają i postacie ale nie lubię kłamców więc daje sobie z tym serwem spokój bo kto wie.. pewnie jeszcze raz skłamie.

photo261314.png

Opublikowano

Polecam serwer z kolegą gramy w Jinno i trochę tam posiedzimy (trzeba wykosić najlepszą gildie :p)

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Niby fajnie mi się grało.. dobiłem ten 36lvl, fms zrobiony na 9 dużo misji w tym misja Balso, która daje 1.2kk expa ale po prostu za mało osób gra i jest nuda na dodatek każdy ma EXP, DROP, YANG, MAGAZYN na wiele dni za free.

Ale teraz dzięki GM'owi (Polka) to tutaj nie gram za kłamstwo, które napisała w zapowiedzi w dzień kiedy zacząłem tutaj grę.. napisała, że to jest już official, a teraz mi w grze [GA] pisze, że to beta. Wiem, że konta zostają i postacie ale nie lubię kłamców więc daje sobie z tym serwem spokój bo kto wie.. pewnie jeszcze raz skłamie.

a może po prostu to nie jest nikt z ich serwera, tylko zauważył ten serwer i tyle? na sammych ss weryfikujących nie widaćnazwy serwera więc pewności nie masz :>

Opublikowano

Serwer zdecydowanie polecam. Obecnie liczba graczy nie powala, ale to się zmieni. Prawdziwa kampania reklamowa zacznie się wraz z końcem bety. Przypominam, mimo że jest to beta, to postacie nie będą kasowane. Po prostu aktualnie serwer jest dopracowywany dzięki sugestii wielu graczy. Różnica między finalną wersją a obecną jest taka, że aktualnie nie ma IS i nie jest dodany jeszcze wysoko lvlowy content. Serwer jest megastabilny, kontakt z administracją jest świetny - zarówno w grze jak i na forum. Fajnie się można bawić już na etapie pierwszego miasta (np. dodano drop szkatułek do niskolvlowych bossów w m1).

Odkąd przeglądam to forum nie spotkałem się z tak dobrze prowadzonym serwerem.

Sugestie graczy i bugi są naprawiane na bieżąco:

Today at 11:30 AM we have a short maintenance for 10 minutes and here are the changes you will find:

Experience rate is increased.

Thief Glove for all accounts.

Double Storage for all accounts.

Fixed Mu-Rang quest.

Fixed name of Language books.

Upgrade rates improved for all equipment.

Speed potions added in NPC.

Horse upgrade: you need to wait 6-12 hours instead of 12-24.

We will update the server today at 6 AM with the following:

- Bravery Capes droppable from metins 35 and higher

- Fixed bunny hair

- Added improved rewards for some Leveup Chests

- Removed Fish Mind from default package

- Improved skill book reading success and timing

- Added Buddha Scroll (Magnify Glass) and Return Scroll at Storekeeper

- Other minor bug fixes

Hereby the updates applied in today's patch, some are fixes for things that didn't quite work right in yesterday's patch and others are following your suggestions:

- Cost of Skill Reset at Old Lady is halved.

- Skill Books fixed. The success rate for reading is 50% (originally 30%) and the wait time 12 hours (originally was around 24).

- Wait time for pony levelup is now 4 to 8 hours.

- Return Scroll added to Storekeeper NPC (cost: 25.000 x 5)

- Implemented Tanaka's Ear Event.

- Revenge of Ring Trader quest requires 20 Jin-Hees and not 30 to complete.

Jutro kolejne poprawki. Nie ma atmosfery wyścigu. Spotykam kogoś w m2 i pyta mnie czy chce łuk 24śr - bo on nie potrzebuje. Naprawdę pod tym względem serwer bije większość polskich.

Na serwerze gra się megaprzyjemnie. Na pewno nie jest to serwer na chwile, ani serwer typu Zarobiliśmy-Zamykamy, jakich niestety wiele ostatnio powstaje.

Na chacie obowiązuje język angielski. Klient jest po angielsku, ale zawsze można otrzymać pomoc na forum, od graczy lub od GM posługującej się dość biegle polskim ;)

W moim subiektywnym odczuciu serwer 9/10

Zapraszam.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano
gdgdgdgdgd
Bym zapomniał. Daje ci ostrzeżenie. Jak jeszcze raz zobaczę jakiś post o mnie lub cokolwiek do mnie. Nie będę cię ostrzegał, a moje słowa nabiorą troszkę goryczy i nie będziemy przez kabelki dyskutować. Mieszkasz w Kołobrzegu dosyć blisko. Pozdro. Jest kilka osób, którym coś ukradłeś i popsułeś śmieciu. 

http://scr.hu/0csk/q8c7k

Pozdrawiam Admina, napinacza internetowego.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Mnie zastanawia jedna sprawa , dlaczego jak jakiś polak przyjdzie obok mnie gdy bije metka , to mi ksuje a na przykład Niemiec lub inny obcokrajowiec , idzie dalej ;d no za każdym razem ;d

Serwer polecam i zapraszam.

xD 

Opublikowano

gdgdgdgdgd
Bym zapomniał. Daje ci ostrzeżenie. Jak jeszcze raz zobaczę jakiś post o mnie lub cokolwiek do mnie. Nie będę cię ostrzegał, a moje słowa nabiorą troszkę goryczy i nie będziemy przez kabelki dyskutować. Mieszkasz w Kołobrzegu dosyć blisko. Pozdro. Jest kilka osób, którym coś ukradłeś i popsułeś śmieciu. 

http://scr.hu/0csk/q8c7k
Pozdrawiam Admina, napinacza internetowego.

O czym ty w ogóle piszesz? :D Co to z spam i bełkot? Na pewno nie ma to nic wspólnego z tym serwerem.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...