Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Metin2 [Dedyk] [Hard]

Haker 

Chcecie pod ten Serwer Team Speak?  

492 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie pod ten Serwer Team Speak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer taki sobie nic nowego wole już zagrać na pl przynajmniej mam coś z tego i jeszcze do tego nawet misje nie sa po polsku

52324509.jpg
  • Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to globalny serwer na plikach METIN2SINGAPOUR , . Nie mylcie tego z privem . Polecam gre tutaj , exp w pt jest tak zrobiony , ze expiac np w 3 osoby mamy 72% expa dla grupy . Z skrzyn ucznia dostajemy super nagrody . Meczylo was robienie bojowca na plu ? Tutaj medale leca jak szalone w 1 h mozna wydropic 11 na boja ;] Misje konne co 4-8h ;] . Zwiekszony exp i rate yang . Częste eventy. Admini nie olewają graczy , wrecz pomagaja ci abys gral wlasnie tam .

Podsumowujac serwer jest idealny , brakuje tutaj bugów , czy zaniedbania od strony adminów .Polecam grac wlasnie tutaj , jezeli chce ktos cos osiagnac ;]

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Jest to globalny serwer na plikach METIN2SINGAPOUR , . Nie mylcie tego z privem . Polecam gre tutaj , exp w pt jest tak zrobiony , ze expiac np w 3 osoby mamy 72% expa dla grupy . Z skrzyn ucznia dostajemy super nagrody . Meczylo was robienie bojowca na plu ? Tutaj medale leca jak szalone w 1 h mozna wydropic 11 na boja ;] Misje konne co 4-8h ;] . Zwiekszony exp i rate yang . Częste eventy. Admini nie olewają graczy , wrecz pomagaja ci abys gral wlasnie tam .

Podsumowujac serwer jest idealny , brakuje tutaj bugów , czy zaniedbania od strony adminów .Polecam grac wlasnie tutaj , jezeli chce ktos cos osiagnac ;]

Z tego servera jest taki global jak z Polski najwazniejszy kraj w UE.

Wypalam sie(80/100)

Opublikowano

jest jakaś polska gildia w schinso bo samemu nie bardzo grać

nie wiem czy w Shinsoo ale w Jinno jest gildia z Polakami nazywa sie Kingodom oczywiscie z TS.

Będzie po polsku to zagram

to nie zagrasz .. bo nie bedzie po Polsku 1 mniej :) Tylko ze jak bedziesz chcial w przyszlosci rozmawiac po Ang. to radze wbic na serwer bo naprawde w 1 dzien mozna duzo zapamietac :)

Z tego servera jest taki global jak z Polski najwazniejszy kraj w UE.

Wypalam sie(80/100)

Jak z Polski ? oj cos ci sie pomylilo :) 100x lepszy mozna powiedziec ze jest tak jak bylo na PLu od GF'a w 2006-2009.

Polecam Grac na Serwerze .

image.png

Opublikowano

Chyba sobie zartujesz . Tutaj w 40min w 8osobowym pt wbijesz 30lvl. ;] Do tego bd mial ok 2kk 3x rekawice zlodzieja po 1h pd na 3h , potki i dodania .

Wiec teraz porównaj do pla , i powiedz czy nadal sie nie rozni .

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Na plu exp jest taki, że 30 poziom wbijesz w około 2 dni i to przy graniu po 12h dziennie, to taki minimum tylko dla dobrych, przy grze po 2-3 godziny 30 poziom wbija się tydzień nawet :D

A co do serwera to powiem, że ciekawa alternatywa PLa, ciekawe czy exp jest większy czy mniejszy niż na powszechnej tiveri/ravi czy balmorze.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Na plu exp jest taki, że 30 poziom wbijesz w około 2 dni i to przy graniu po 12h dziennie, to taki minimum tylko dla dobrych, przy grze po 2-3 godziny 30 poziom wbija się tydzień nawet :D

A co do serwera to powiem, że ciekawa alternatywa PLa, ciekawe czy exp jest większy czy mniejszy niż na powszechnej tiveri/ravi czy balmorze.

raczej troszkie większy, przynajmniej mi się tak wydawało

ZAPRASZAM DO SCHINSO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no to tak wbiłem na ch1 10 sklepów w jinno z 6-7 osób sobie biega a gdzie pozostałe 600 , coś mi sie wydaje że ten licznik coś za bardzo podkręcony jest

Opublikowano

Nie wiem po jakiemu oni gadają na tym serwerze ale na pewno nie po angielsku nie da się z nimi dogadać...

Na serwerze jest za dużo misji z nich się nic dobrego nie dostaje tylko migają na mini mapie.

Jak ktoś lubi rozwiązywać questy to zapraszam.

Mi osobiście nie przypadł do gustu.

Opublikowano

też właśnie zastanawiałem sie nad tym serwerem gdyż zobaczyłem jego reklame na mistrzach , ale jak na dobe loguje sie ok 700kont do gry to jest mi bardzo przykro na to patrzeć

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ile ludzi średnio? Ile sklepów s jinoo stoi w godzinach szczytu? Jakie ceny np. ebo +9 czyste etc?

masz na stronie licznik.W tej chwili pokazuje 700online.Na starcie bylo 300 tak wiec serwer sie rozrasta.Dziwi mnie liczba lajkow na fb.(10k).Przy tej liczbie graczy powinno byc znacznie wiecej.

Srij9JT.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...