Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]FirstShot-gra MMOFPS na silniku Unity3D

VillaFranca

FirstShot  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy za?o?y? specjalnie dla Was forum?

2. 2. Czy zarejestrujesz si? na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic nie robiłem, bo wy mi nic nigdy nie daliscie do roboty :( i nie spamuje, tylko wyrażam swoje zdanie na pewien temat. Jeśli, oczywiście znasz te różnice...

Z twoimi zdaniem to podziękuje

Żegnam chcesz nabić tylko sobie posty ;)

guzik mnie twoje opinie obchodzą wiesz?

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to nie, a kto ci kazał stronę robić?

chodzi mi o grę, o skryptowanie itp..

@edit zastanów się zanim coś napiszesz, tak samo Michał... nie mam nic przeciwko wam, to wy zacznijcie temat o tym ile ja zrobiłem, ja tylko napisałem, że powinniście zmienić silnik i lepiej zorganizować team...

@edit 2 ja tylko wyrażam swoje zdanie.

Opublikowano

chodzi mi o grę, o skryptowanie itp..

@edit zastanów się zanim coś napiszesz, tak samo Michał... nie mam nic przeciwko wam, to wy zacznijcie temat o tym ile ja zrobiłem, ja tylko napisałem, że powinniście zmienić silnik i lepiej zorganizować team...

Zgłoszenie poszło

#3 nie spamuj bo nas guzik obchodzą twoje opinie ;)

Opublikowano

powiedziałeś ze mogę też skryptowanie w JavaScript... Spoko, rozumiem, oklamales mnie, tylko żeby dostać darmową stronę internetową? (bez obrazy)

@edit ja tylko wyrażam swoje zdanie... każdy ma do tego prawo :( p. s. to wy zacznijcie temat ile ja pracy zrobiłem... :(

Opublikowano

Ile ty pracy włożyłeś albo co ty zrobiłeś

ja jestem zadowolony z teamu super ludzie :D

ale ty nie umiesz się pogodzić że my cię nie chcemy nie zachowuje się jak mod zgłaszam tylko spam ;)

Opublikowano

Miło się pracuje z teamem, ale z Tobą peter nie było kontaktu. Cały team naradzał się, cały team działał, ale Ciebie nie było

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %
Opublikowano

ok, mój ostatni post w tym temacie: czyli były konferencje, tak? ciekawe czemu ja o nich nie wiedzialem... :( często wchodziłem na tsa, i nikogo na nim nie było...

Opublikowano

ok, mój ostatni post w tym temacie: czyli były konferencje, tak? ciekawe czemu ja o nich nie wiedzialem... :( często wchodziłem na tsa, i nikogo na nim nie było...

Przykro mi ale sam nie mam problemów z kontaktem z administracją! Często są na TeamSpeak'u. Niestety Ciebie widziałem na nim tylko raz.

Opublikowano

UPDATE 1.0.4alpha odbędzie się 1 maja br.

Przewidziane zmiany:

Udoskonalona mapa.

Lepsze menu.

Motoryka postaci zostanie zmieniona.

Przewidziana strzelnica.

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Opublikowano

UPDATE 1.0.4alpha odbędzie się 1 maja br.

Przewidziane zmiany:

Udoskonalona mapa.

Lepsze menu.

Motoryka postaci zostanie zmieniona.

Przewidziana strzelnica.

Bez strzelnicy nie wypuszczajcie uptade do testowania. znowu bedziemy latac bez celu po mapie ;d

skpUo.png

Opublikowano

Bez strzelnicy nie wypuszczajcie uptade do testowania. znowu bedziemy latac bez celu po mapie ;d

Dokładnie, ale skoro wszystko robicie autorsko to myślę, że będzie suuper :P

Opublikowano

No no.. życzę wam powodzenia ^^ Może nawet dorównacie BFP4F xD

Ja pierdole,większego debila nie widziałem.

BFP4F jest tworzone przez ElectronicArts,nie przez jakiś polaczków.

Co do gry:Po chuj daliście tylko miecz i mape do widoku ? Żeby można było se pobiegać ? To naprawde,bardzo dziękujemy.

unibag.png

Opublikowano

YYYY miecz?

Daliśmy wam mapę, ponieważ chcieliśmy pokazać wam, że coś robimy. Idzie to tak wolno, ponieważ pracujemy nad wszystkim autorsko. Nie korzystamy z gotowców.

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Opublikowano

Chciałbym wam przypomnieć, że unity wcale nie jest taki zły, ma ogromną i szeroką dokumentację + Video (Lern)

Poza Tym pod unity powstały też duże produkcje, a wszyscy grający w Slender'a powinni wiedzieć że jest zrobiony w UNITY3D, jeden z najnowszych slenderów 'Arrival' ma bardzo dobrą grafikę

Większe Projekty W Unity:

Zalety / Minusy:

+ Duża Dokumentacja

+ Lern (Video + Twitch Tutorials)

+ Duża szybkość

+ Łatwy w obsłudze

+ Powstały Większe / duże Produkcje

+ [Płatne] Opcje Google Stre / Flash / IOS / Android

+ Darmowy

- małą stabilność

- wymaga umiejętności pisania skryptów JS / C# / Boo

Opublikowano

No, to jest fakt, w Unity3d powstał Slender, ale i tak moim zdaniem najlepiej jest po prostu nie używać unity3d. Na przykład, ja teraz pracuję nad grą typu Dungeon Crawler, czyli chodzenie po lochach itp. no i ja silnik gry piszę sam, w OpenGL, bo wtedy po prostu gra jest stabliniejsza, ma się wiekszy "wgląd" na działanie i logikę gry, no i wgl. szybciej chodzi. No ale życzę wam powodzenia z grą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...