Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]FirstShot-gra MMOFPS na silniku Unity3D

VillaFranca

FirstShot  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy za?o?y? specjalnie dla Was forum?

2. 2. Czy zarejestrujesz si? na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie refuj nam tutaj tylko bierz się do roboty :P

Długo jeszcze Wam zejdzie do wydania następnej wersji?

skpUo.png

Opublikowano

Chcę zapisać się do projektu sam robiłem kiedyś gry w unity3d znam sposoby na darmowe dodatki (które normalnie są płatne) mogę cos wyskrobać w 3d oraz pomoc ogarnąć strone oraz zostać testerem byłem testerem unity 4 przed wprowadzeniem go ! unity 3d użytkuje juz jakies dobre 2 lata lecz nie robiłem jakiś poważnych projektów sam ponieważ nie znam sie zbyt na programowaniu ps. Posiadam licencje unity 3d pro oraz na urządzenie ios oraz xbox360+ps3!

Opublikowano

Nie refuj nam tutaj tylko bierz się do roboty :P

Długo jeszcze Wam zejdzie do wydania następnej wersji?

Taki mądry to sam coś zrób tylko piszesz szybko róbcie uptade to nie jest 5 minut <_<

Opublikowano

No tak, ale data była na tydzień-2 temu no to jak przewidziawszy tą datę i się nie wyrobiliscie to chyba Wam dużo nie zostało?

skpUo.png

Opublikowano

No tak, ale data była na tydzień-2 temu no to jak przewidziawszy tą datę i się nie wyrobiliscie to chyba Wam dużo nie zostało?

W czasie zrobimy grę i zawsze date możemy zmienić więc to od nas zależy kiedy wyjdzie uptade ;)

Opublikowano

No tak, ale im dłużej z tym czekacie tym więcej fanów ucieka ;)

Zrobimy duży powrót uptade będzie tak duży że nawet go nie ogaarniecie całego xD

Opublikowano

Próbujemy rozkwinić kwestie programowania i grafiki.

Czekajcie...

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %
Opublikowano

znam sposoby na darmowe dodatki (które normalnie są płatne)

Ahoj Piracie!

mogę cos wyskrobać w 3d

(...) no coment (...) we works in the unity (...)

oraz zostać testerem

Testerem jest cały team pracujący nad grą

testerem unity 4 przed wprowadzeniem go !

Dowody?

unity 3d użytkuje juz jakies dobre 2 lata lecz nie robiłem jakiś poważnych projektów sam ponieważ nie znam sie zbyt na programowaniu

w unity się nie programuje, tylko skryptuje, poza tym ja mam unity od ok. 1 roku, u już umiem JavaScript w 1/4, umiem C++ w 1/100 :) i C# w 1/100 i Lua w 1/10 :)

Posiadam licencje unity 3d pro oraz na urządzenie ios oraz xbox360+ps3!

1. dowód zakupu 2. nie korzystamy z IOS 3. nie korzystamy z XBox360 4. nie korzystamy z ps3 5. dowód zakupu "dodatków licencyjnych na kosnole itd."?

nie chcemy piractwa..... = nie chcemy policji = nie chcemy sądu = nie chcemy kar itd..... projekt unity chyba da się Dekomplikować czy jakoś tak, do source C++ / C#

bla bla bla... unity 3d bla bla bla... wikipedia.org

Written in

C/C++[1]

Opublikowano

Jestem ciekaw, co z tego projektu wyjdzie.

Swoją drogą słyszeliście może o grze Contract wars?

Jest to gra (niezależna) stworzona również w Unity i odpala się ją z poziomu przeglądarki i wygląda i gra się bardzo fajnie.

A o waszym projekcie niestety wiele nie wiemy, może podrzucicie parę ss'ów z gry, w pierwszym poście?

Opublikowano

że tak się wyrażę:

Hah, myślisz że zrobimy bardzo dobrą grę, z prawdopodobnie użyciem DX11 i zaje** shaderach (m/w tak jak contract wars) + bardzo dobre postacie i pewnie z pierdyliard skryptów?

chyba ja (nie wiem) jestem głównym skrypterem, a pisze to z komputera który ma 'Windows 98', ok. 20 km od mojego domu, i nie będę mógł napisać skryptów/a bo nie mam jak...

a wracam za ok. 3 tygodnie....

Opublikowano

że tak się wyrażę:

Hah, myślisz że zrobimy bardzo dobrą grę, z prawdopodobnie użyciem DX11 i zaje** shaderach (m/w tak jak contract wars) + bardzo dobre postacie i pewnie z pierdyliard skryptów?

chyba ja (nie wiem) jestem głównym skrypterem, a pisze to z komputera który ma 'Windows 98', ok. 20 km od mojego domu, i nie będę mógł napisać skryptów/a bo nie mam jak...

a wracam za ok. 3 tygodnie....

Windows 98 pamiętam klasyka xD

a co do modeli to nikt moich nie wykorzystał więc nie wiem czy mam dalej robić modele czy co ??

Opublikowano

może dacie link do tego forum w pierwszym poście bo nie chce się nikomu przewijać 20 stron żeby to znaleźć.

Opublikowano

projekt umarł ;< ?

Też tak myślę zero kontaktu na pw cisza strona nie działa żaden wszystkie moje modele poszły w dupe i koniec .

co ja mam robić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...