Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Wojna Światowa ?

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wątpię aby była 3, przecież teraz większość dużych krajów to sojusznicy.

Z tymi sojuszami jest różnie, historia doskonale to pokazuje.

Tak wybucha bomba atomowa.

Ale oni mają mocniejsze więc wiecie :) Oby nic się nie stało bo zginą miliony niewinnych osób które nie wybierały gdzie się urodzą i akurat trafił im się jebany penis co ma orgazm na widok zabijanych ludzi :)

PIĘKNE!

Opublikowano

ja - jan papiesz II jade z wami

biore moją armie kremówek

Od papieża to wyjazd...

Nie masz się już do kogo przypierdolić? Rodzinę weź na wojnę.

Opublikowano

@Heniek

Nawet z Czechami nie wygrała, a Ty liczysz że polska wygra ?

@topic

Tyle krajów na świecie, że Korea się posra w gacie jak zobaczy armię która stoi ku murze i chce Roz$^$%^&%& wszystko w chuj, byle by bomba nie została aktywowana.

Korea --- Wszystkie kraje na świecie. All kraje unicestwią Zółciaków i będzie wojna o imię dla dziecka.

svh03y.jpg

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Car_bomba

Car bomba (ros. Царь-бомба, ozn. AN602[1] lub RDS-220[2]) – największa dotąd zdetonowana lotnicza bomba jądrowa(dokładniej – termojądrowa, czyli wodorowa). Jej moc według źródeł amerykańskich wynosiła około 58 megaton, według źródeł rosyjskich dostępnych po 1992 roku moc wynosiła 50 megaton. Była to trójstopniowa bomba termojądrowazbudowana i zdetonowana przez Związek Radziecki. Detonacja miała miejsce 30 października 1961 roku w archipelaguNowej Ziemi (73°51'N 54°30'E) położonej na Morzu Arktycznym. Nosicielem 27-tonowej bomby był specjalnie do tego celu przystosowany samolot Tupolew Tu-95W.

Kurwa takich bomb to oni nie mają :D to była najmocniejsza na świecie utowrzona przez związek radziecki :) (Hahah tą bombe zrzucał tupolew xD)

Opublikowano

@up taaa ale czytałem ze mają niby x10 mocniejsza (0_o) jak ta miała siłe 1% słońca czegoś tam xD

WNIOSEK JEDEN

ŚWIAT JEST POJEBANY !!!

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

@up taaa ale czytałem ze mają niby x10 mocniejsza (0_o) jak ta miała siłe 1% słońca czegoś tam xD

WNIOSEK JEDEN

ŚWIAT JEST POJEBANY !!!

Tak kurwa zesrają się, a nie 10 razy mocniejszą jak by taka była to by jeszcze siebie upierdolił ten zjeb koreańczyk

Opublikowano

lepiej zacznijcie sie zegnac ze znajomymi, bo do 15 nie zdarzycie. jak pierdolnie to arivederci

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Szczerze , to wątpię w to , że będzie III Wojna Światowa , lecz nigdy nie wiadomo.

Korea jest nieprzewidywalna co już udowodniła :P

Nawet jak wybuchnie ta III Wojna Światowa to USA ich roz*ebie.

sasawf.png

Opublikowano

Właśnie kija tam się przejmować bedzziemy najwyżej rym cym cym i w dym

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

The%20Walking%20Dead-0010-20111005-59.jpg

Jeżeli na prawdę wybuchnie wojna będę gotowy.

@TOP

A co jak na prawdę i ten gruby się nie zawaha i pieprznie atomówkę ? i promień rażenia będzie taki jaki podałem na obrazku ??? co wtedy co z nami ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

The%20Walking%20Dead-0010-20111005-59.jp

Jeżeli na prawdę wybuchnie wojna będę gotowy.

@TOP

A co jak na prawdę i ten gruby się nie zawaha i pieprznie atomówkę ? i promień rażenia będzie taki jaki podałem na obrazku ??? co wtedy co z nami ?

Jakoś jak Czarnobyl rozwaliło, to Polakom nic się stało... Dlaczego akurat teraz miałoby coś się stać?

Opublikowano

Raczej nic nie będzie.

Nawet jak Korea by zaatakowała te kraje, które są na obrazku, to i tak im nie wyjdzie. Zabiją ludzi i przy okazji siebie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

NIECH SIE POZABIJAJĄ ALE MI NETA ZOSTAWCIE I MPCFORUM TEZ KURWA.

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

To jest śmieszne :D

Ta ich cała "wojna" nie ma sensu.

Ja się tylko zastanawiam czemu ludzie wykazują taki niski poziom inteligencji.

Sami siebie idioci wytłuką a przy tym niewinnych ludzi...

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

To jest śmieszne :D

Ta ich cała "wojna" nie ma sensu.

Ja się tylko zastanawiam czemu ludzie wykazują taki niski poziom inteligencji.

Sami siebie idioci wytłuką a przy tym niewinnych ludzi...

Ludzie ciągle dążą do konfliktów, nawet jeśli tego nie chcą #natura. Jedyne co jest chore to rozwiązywanie tego wszystkiego #siła.

Nie wiem, jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi

~Albert Einstein

Opublikowano

Ludzie ciągle dążą do konfliktów, nawet jeśli tego nie chcą #natura. Jedyne co jest chore to rozwiązywanie tego wszystkiego #siła.

Nie wiem, jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi

~Albert Einstein

maczugi? ludzie będą bić się chrupkami?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Poziom znacznej części wypowiedzi w tym temacie jest tak bardzo niski, że aż żal mi teraz o nim pisać.
Wobec tego proponuję zamknąć ten temat, bo to wylęgarnia spamu. Treściwe posty można na placach wymienić.

Żeby się ktoś nie chciał dowartościować reportem za to, że pisze nie do końca na temat:
W Polskę jest minimalne ryzyko, że uderzą. Z tego co czytałem, to ich głównym celem będzie naturalnie druga Korea i USA.
Aczkolwiek pierwsze użycie broni nuklearnej może zapoczątkować swojego rodzaju reakcję łańcuchową, w wyniku której rzeczywiście może wyniknąć globalna, szybka wojna atomowa (tudzież WWIII). Przełamią pierwsze lody i pójdzie dalej, albo i nie.

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...