Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Wojna Światowa ?

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ameryka strąci jednym palcem Koree.

Dokładnie. Nawet jak wyślą już atomówke z korei to amerykanie ją zestrzelą od razu nad koreą ;_;

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie. Nawet jak wyślą już atomówke z korei to amerykanie ją zestrzelą od razu nad koreą ;_;

No nie byłbym taki pewien, jeśli za Koreą PŁN stanie Rosja i Chiny to może być nieciekawie.

Opublikowano

No nie byłbym taki pewien, jeśli za Koreą PŁN stanie Rosja i Chiny to może być nieciekawie.

raczej sie tak niestanie

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Jest bardzo możliwe że włączy się Rosja to tego konfliktu.

Jakby ktoś nie wiedział a powinien to w Rosji już od kilku lat powstają nowe projekty broni,maszyn..

niektóre z nich są już gotowe - Tak dla niewiedzących :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Ta może ich te karabiny itd. są przestarzałe ale broń jądrowa i rakiety teapong-2 nie :D patrzcie http://www.wprost.pl/ar/394310/Korea-Polnocna-nuklearny-atak-na-USA-zatwierdzony/ Więc to jest możliwe. Pewnie temu chujowi będzie się nudzić i wywoła wojne. Tylko USA będzie miało zielone światło i rozpierdoli ten ich śmieszny kraj. Jeżeli Rosja się dołączy i zniszczy ameryke to możemy już spierdalać z tego kraju :) następne będą POLACZKI !

Opublikowano

Gówno prawda, nic nie będzie. Krzywo oczne zjeby się nie potrzebnie spinają i bulwersują.

sie zdziwisz jak pierdalnie :/

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Nie chwalili by się że atakują , ale to są chorzy ludzie więc wszystko mozliwe.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Ja jeszcze słyszałem chyba interii.pl że Korea już wymierzyła rakiety swoje.Najlepsi ludzi mówią że nie dojdzie do wojny ale ja myślę coś innego ponieważ jak by nie rozpętali wojny to po co taki cyrk to nie w stylu korei

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jedna bomba i "nie będzie co zbierać w promieniu 10km". Polska to kraj który ma do obrony że tak napisze tylko ludzi więc w każdej chwili każdy może nas zaatakować. Co do tej daty to nie chce mi się wieżyc zresztą pewnie się wycofają.

Ludzie wątpię że piwnica coś da jak będzie wysokie promieniowanie.

Opublikowano

Oczywiście , że piwnice nic nie dadzą , ale puki co my się nei mamy czego obawiać.

Ja szczerze wierze w to , że niedługo dojdzie do tej III wojny światowej.

sasawf.png

Opublikowano

Jeżeli Korea Północna miałaby zaatakować, to na pewno najpierw by się tym pochwaliła. Mają i przestarzałą broń i nowoczesną broń nuklearną, więc zagrożenie jest duże, patrząc na kolejne odpowiedzi ze strony USA, gdzie system antyrakietowy jest w fazie testów i nie jest w pełni sprawny (!). W dzisiejszych czasach wszystko się może wydarzyć, lecz sądzę, że III wojny światowej, jak na razie nie będzie.

Opublikowano

Może to zabrzmi psychicznie choro ale czasami mam wrażenie jakby lepiej było gdyby wyginęło z 60% cywilizacji. Lecz nie chodzi mi oto aby teraz zacząć "zabijać" ludzi tylko po prostu zabrać się w garść i wymysleć coś bezbłędnego co pomoże wszystkim gatunkom i poszerzy tą planetę.

Edit:

"Głupi ludzie wykorzystują mądrych przez to świat schodzi na psy"

Opublikowano

Jedna bomba i "nie będzie co zbierać w promieniu 10km". Polska to kraj który ma do obrony że tak napisze tylko ludzi więc w każdej chwili każdy może nas zaatakować. Co do tej daty to nie chce mi się wieżyc zresztą pewnie się wycofają.

Ludzie wątpię że piwnica coś da jak będzie wysokie promieniowanie.

Kończ waść. Wstydu oszczędź. Sami posiadamy parę bomb atomowych, czy nawet specjalne jednostki, które mają światowe uznanie. - Typu GROM np.. Zanim coś napiszesz, to pomyśl, bo może i teraz nasza armia przezywa kryzys, ale mamy czym się bronić...

Opublikowano

Kończ waść. Wstydu oszczędź. Sami posiadamy parę bomb atomowych, czy nawet specjalne jednostki, które mają światowe uznanie. - Typu GROM np.. Zanim coś napiszesz, to pomyśl, bo może i teraz nasza armia przezywa kryzys, ale mamy czym się bronić...

Cytowałem nauczycielkę -.-

Opublikowano

JESTEM KIN DZONG KUN I ZARAZ WAM TUTAJ ZROBIE SPAM ZE MNIE POPAMIETACEI

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

polska miała kiedyś najlepsze wojsko na świecie

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...