Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

NewEarth  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BONUS +100SM dla każdego gracza, który zarejestrował się do 27.03 do godziny 21.00

Tak więc kazde konto z pierwszego startu dostaje takie wynagrodzenie za straczony czas ?:)

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BONUS +100SM dla każdego gracza, który zarejestrował się do 27.03 do godziny 21.00

Tak więc kazde konto z pierwszego startu dostaje takie wynagrodzenie za straczony czas ? :)

Yes :)

Opublikowano

Tak więc kazde konto z pierwszego startu dostaje takie wynagrodzenie za straczony czas ? :)

Zapewne ironizujesz, przynajmniej ja to tak odbieram, więc odpowiem Ci. Oczywiście, nie oszukujmy się 100SM dupy nie urywa, ani staniki nie latają, ale przecież nie przelejemy po 1500SM na konto każdego gracza za 4 dni gry.

Będzie reklama?

Mamy 2-3 YouTuberów, ale jestem w trakcie rozmów z kolejnymi osobami. Nie są to jakieś konta po 5k subów, gdyż każdy kto kręci filmy z metina i ma powyżej 4k subów żądał od nas wynagrodzenia, na które nas nie stać. Będzie również reklama na stronie metin2**mod

Opublikowano

Zapewne ironizujesz, przynajmniej ja to tak odbieram, więc odpowiem Ci. Oczywiście, nie oszukujmy się 100SM dupy nie urywa, ani staniki nie latają, ale przecież nie przelejemy po 1500SM na konto każdego gracza za 4 dni gry.

Mamy 2-3 YouTuberów, ale jestem w trakcie rozmów z kolejnymi osobami. Nie są to jakieś konta po 5k subów, gdyż każdy kto kręci filmy z metina i ma powyżej 4k subów żądał od nas wynagrodzenia, na które nas nie stać. Będzie również reklama na stronie metin2**mod

To nie było lepiej zapłacić i mieć dobrą i stabilną reklame niz youtuberów ,którzy mają po 1k subów? Wolałbym dołożyc lub znależc kolejnego sposnora i zapłacić i mieć te +1k graczy i się zwróci to w moment;D

Opublikowano

Skoro ma byc ta reklama,to niech zrobia ja przed startem,bo jak na razie 27 os w zapowiedzi to bardzo malo.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Ja czekam na odpowiedz Administracji w sprawie YT od nich zalezy czy bedzie czy nie

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

To nie było lepiej zapłacić i mieć dobrą i stabilną reklame niz youtuberów ,którzy mają po 1k subów? Wolałbym dołożyc lub znależc kolejnego sposnora i zapłacić i mieć te +1k graczy i się zwróci to w moment;D

No i co jest reklama a serwer jest na maszynie co dupy nie urywa :) lepiej było nam zainwestować w maszynę.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Według niektórych to lepiej nagłośnić serwer, a później robić cofki 20 razy, bo "mamy słabą maszynę... Wydaliśmy kasę na reklamę ..."

Już jeden serwer miał taką "przygodę" ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Ale po co wam maszyna bez graczy?? Dołożcie i zróbcie reklame;)

Idąc w stronę Twojej wypowiedzi:

Po co nam 2k graczy jak maszyna tego nie uciągnie -.-

Jeżeli serwer będzie stabilny to nawet garstka graczy będzie go polecała, więc nie ma co się martwić o ilość graczy ... Reklama też będzie więc nie ma co płakać :)

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie stabilny to nawet garstka graczy będzie go polecała, więc nie ma co się martwić o ilość graczy ... Reklama też będzie więc nie ma co płakać :)

Chodzi mi o to ,że żałujecie pieniędzy na reklame ,a bez tej reklamy serwer długo nie pociągnie szczególnie HARD.

Opublikowano

Chodzi mi o to ,że żałujecie pieniędzy na reklame ,a bez tej reklamy serwer długo nie pociągnie szczególnie HARD.

Ja zapraszam na start serwera. Wejdziesz do gry i sam osądzisz czy warto, bo teraz nie ma co bawić się w proroków ...

Start jutro, około 17

Opublikowano

Nie chodzi o 2k graczy ale chociaż o 500-700 aby na serwerze była rywalizacja.

Opublikowano

Jeśli by tak popatrzeć w przeszłość to pewnie ktoś pamięta taki serwer jak "Hexagon" (Hard - bardzo podobny do tego), był bardzo dopracowany, stabilny, a grało na nim ledwie 250 osób.

Miejmy nadzieje, że ten serwer będzie równie stabilny jak i będzie miał dużo graczy.

Czekamy do jutra. :D

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Jeśli by tak popatrzeć w przeszłość to pewnie ktoś pamięta taki serwer jak "Hexagon" (Hard - bardzo podobny do tego), był bardzo dopracowany, stabilny, a grało na nim ledwie 250 osób.

Miejmy nadzieje, że ten serwer będzie równie stabilny jak i będzie miał dużo graczy.

Czekamy do jutra. :D

Hexagon to ja pamiętam i doskonale wiem, jak tam Wam - graczom mydlił oczy Pro100ST, który wmawiał graczom, że nie ma kasy na reklamę bo wydał 1000zł na firewalla, a mi na GG to pisał i się polewał ze śmiechu. Przykre, ale prawdziwe...

On po prostu chciał zarobić i odsprzedać pliki.

Na prawdę bardzo dużo zostało zainwestowane w maszynę, teraz DDoS to nie problem. Wszyscy gracze, którzy wbiją na serwa będą spokojnie mogli grać bez obawiania się o lagi i ciągłe kickanie, co często wiąże się z cofkami.

Na starcie sam licze, że będzie ponad 500 ONLINE, a jeżeli te 500 się nie zawiedzie to przyjdzie kolejne 500. Co z tego, że wydamy an reklamę jak jeden serwer na "N" który ruszał kilka dni temu, jak pierwszy lepszy DDoS z kalkulatora kładł ich, a potem sami nie potrafili zrobić dobrze restartu i musieli startować po raz eNty... Oczywiście, to nie jest tak, że olaliśmy reklamę i uznaliśmy: mamy pro serwer i teraz niech żałują Ci co nie grają. Jak mówiłem mamy kilku YouTuberów z 1-1,5k subami, jak wspomniał ZdzisioPysio mam przestarzałe informacje (chodź powinienem mieć najświeższe jako COM, no ale jak widać ZdzisioPysio wszystko wie lepiej) mamy również YouTubera z 5k subami. Nie było mnie cały dzień w domu i nie wiem, może ktoś jeszcze kogoś z taką ilością subów załatwił.

Opublikowano

zmniejszcie robienie skili 55 ku na G1 :O cytuje ze strony głownej serwera " NewEarth jest unikatowym serwerem hard jako jeden z nielicznych
odeszliśmy dość sporo od już oklepanego systemu hardów typu 100% PL." :X

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

zmniejszcie robienie skili 55 ku na G1 :O cytuje ze strony głownej serwera " NewEarth jest unikatowym serwerem hard jako jeden z nielicznych

No w sumie tak piszac , mozecie dac te 54 :D , nie no w sumie tak z 35 wystarczylo by naprawde ; ).

Pozatym ma nadzieje ze bedzie sporo osob online i bedzie milo sie gralo.

Czy start bedzie napewno o 17?

Opublikowano

Start tak 17-19 zobaczymy jeszcze ale tak o 16 damy info kiedy

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Przecież masz w prezentacji dziesiątki nowości.

System 55KU był testowany i idealnie jest, dropi dużo KU więc to nie problem.

@EDIT: Do prezentacji został dodany nowy filmik, wyjaśniający kilka kwestii w związku z moją osobą :)

Opublikowano

Czy zwoj zmiany profesji bedzie w is?

@czy balans postaci bedzie taki jak na pl'u ?

@bony maksymalne ? edytowane?czy takie jak na pl? juz wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...