Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

NewEarth  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie, zagram również na drugiej, czekam ;))))

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykładowo na 30 lvl będzie stać nas na ulepszanie broni na 30lvl

i zwój powrotu umiejętności, który znajduje się u Handlarki.

A na ktorym okolo bede mogl miec eq wybonowane chodzby na hp tylko?

Jaki max lvl bo nie wyczytałem?

Opublikowano

A na ktorym okolo bede mogl miec eq wybonowane chodzby na hp tylko?

Jaki max lvl bo nie wyczytałem?

Zapomniałem podać MAX LVL. Zaraz go gdzieś zamieszczę, dzięki za przypomnienie. Tak wiec max lvl to 105

Myślę, że spokojnie do 35 lvl wybonujesz całe eq. Drop na skrzynkę z moba wynosi 2%, jednak lecą na prawdę przyzwoicie. Polecam CI expienie i bicie metków na zmianę to myślę, że bez problemu wbijesz eq na hp chociaż :) Na wyższych lvl jak się bierze już full spoty to skrzynki lecą na prawdę fajnie.

Opublikowano

Cieszę się bardzo, że prezentacja podoba się tylu osobom, choć nie jest jeszcze ukończona. Jak mówiłem, jestem aktualnie poza domem i nie mam możliwości dodania do prezentacji nowych rzeczy jednak na pewno zrobię to wieczorem bądź też jutro do południa. Na pewno wtedy poznacie nasz Innowacyjny system gildijny, który zapewne spodoba się wielu miłośnikom trudnych wyzwań i pracy w grupie!

Teraz szybkie sprostowaine odnoszące się Spambotów na innych serwerach. OŚWIADCZAM, ŻE NIKT Z ADMINISTRACJI NIE USTAWIAŁ ŻADNYCH SPAM BOTÓW REKLAMUJĄCYCH SERWER NA INNYCH SERWERACH. ROBIĄ TO ZAPEWNIE GRACZE. POZDRAWIAM.

Opublikowano

Serwer ogarnięty wszystkiego jest w miarę dobrze 3 zbroje i 3 miecze kompletnie wystarczą czekam na start !

Opublikowano

będzie tyle osób co na poprzednim starcie, jeżeli jest bez reklamy więc ok. 300. Chętnie bym pograł ale przy takich statystykach online to nie ,a sensu bo szybko padnie. Załatwcie sobie jakąś dobrą reklame na YT, bo inaczej nawet sensu gry nie ma za bardzo. Serwer fajny ale co z tego... s

Opublikowano

hard,hard,hard Kur*a nie za dużo ich ? stawiacie te hardy tylko po to aby zarobić PLN (nawkładacie syfu do IS/a i konto bankowe będzie rosło)

jeżeli ktoś będzie chciał zagrać na Prawdziwym Privie Hard to pójdzie na Balm.... lub Rav.... (100% gwarancja że serwer będzie stał)

nowy hard bez bardzo dobrej reklamy Typu YT/FB itp ( nie mówię tu o kontach co mają po 500-600 widzów czy też 100-200 lajków na Fejsie

najpierw ogarnijcie REKLAME na YT z 15-20k widzów na jakimś dobrym fejsie u kamera na innych forach

bo to bez sensu jak na hardzie będzie grało 300-400

a co do dropu szkatułek z moba (następna parodia)

ludzie odpalą moda odpalą 3-4 konta w m1 i przez całą noc mają od uja zmianek rad itp

chcecie mieć na serwie boćarnie tak jak na Balm... Ravi... ?

Opublikowano

hard,hard,hard Kur*a nie za dużo ich ? stawiacie te hardy tylko po to aby zarobić PLN (nawkładacie syfu do IS/a i konto bankowe będzie rosło)

jeżeli ktoś będzie chciał zagrać na Prawdziwym Privie Hard to pójdzie na Balm.... lub Rav.... (100% gwarancja że serwer będzie stał)

nowy hard bez bardzo dobrej reklamy Typu YT/FB itp ( nie mówię tu o kontach co mają po 500-600 widzów czy też 100-200 lajków na Fejsie

najpierw ogarnijcie REKLAME na YT z 15-20k widzów na jakimś dobrym fejsie u kamera na innych forach

bo to bez sensu jak na hardzie będzie grało 300-400

a co do dropu szkatułek z moba (następna parodia)

ludzie odpalą moda odpalą 3-4 konta w m1 i przez całą noc mają od uja zmianek rad itp

chcecie mieć na serwie boćarnie tak jak na Balm... Ravi... ?

Dlaczego piszesz takie coś jak nawet nie wiesz ze jest zabezpieczenie .... przed takim czymś mając lvl 15 + od mobka nie dropnie nam żadna szkata masz jakies lewe info :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Dlaczego piszesz takie coś jak nawet nie wiesz ze jest zabezpieczenie .... przed takim czymś mając lvl 15 + od mobka nie dropnie nam żadna szkata masz jakies lewe info :D

na lewo to cię zrobili

wbijam postaciom 7-8lvl dodaje Do Gildii ściągam moda + WH oddaje automatycznie exp i postać stoi na 7-8 lvl a szkaty dropią

Opublikowano

na lewo to cię zrobili

wbijam postaciom 7-8lvl dodaje Do Gildii ściągam moda + WH oddaje automatycznie exp i postać stoi na 7-8 lvl a szkaty dropią

Nie wydaje się, ty wiesz swoje my wiemy swoje.

Zobaczymy czy podropisz :)

xxxx

Opublikowano

Nie da się każdemu dogodzić. Jak jest za dużo graczy - źle, jak za mało - też źle...

Grałam na pierwszej odsłonie serwera i wg mnie w godzinach szczytu było ok. 300-400 graczy, mogę się mylić... tak czy siak nie było nas za dużo. Zazwyczaj nie gram na serwerach z taką ilością graczy lecz NewEarth ma coś w sobie :)
Administracja ma dobry kontakt z graczami, działa błyskawicznie i potrafi przyznać się do błędu ( nie ma ściemy ) - KONKRET. Misje są unikalne (nie znajdziecie takich na innych serwerach) z cennymi nagrodami.
Nie zwracajcie uwagi na ilość graczy, tylko na to, co ma Wam do zaoferowania Administracja!!! A ma wiele ( nie chodzi o IS :D )

Opublikowano

Serwer na 1 odsłonie był dobry, teraz lepszy, lecz zmiejszyłbym drop dodań i zastąpił go zmiankami, bo potem i tak nie ma co z tym robic

Dodania można wymieniać na zmianki (tajemnicza skrzynia).

Opublikowano

Jak wynika z filmiku, dodania będzie można zamieniać za zmianki. Co do serwera: zapowiada się epicko, od dawna nie grałem w metka, ale chyba ponownie się skuszę. Mam tylko nadzieję, że serwer nie postoi tylko kilku dni.

Opublikowano

Nie da się każdemu dogodzić. Jak jest za dużo graczy - źle, jak za mało - też źle...

Grałam na pierwszej odsłonie serwera i wg mnie w godzinach szczytu było ok. 300-400 graczy, mogę się mylić... tak czy siak nie było nas za dużo. Zazwyczaj nie gram na serwerach z taką ilością graczy lecz NewEarth ma coś w sobie :)

Administracja ma dobry kontakt z graczami, działa błyskawicznie i potrafi przyznać się do błędu ( nie ma ściemy ) - KONKRET. Misje są unikalne (nie znajdziecie takich na innych serwerach) z cennymi nagrodami.

Nie zwracajcie uwagi na ilość graczy, tylko na to, co ma Wam do zaoferowania Administracja!!! A ma wiele ( nie chodzi o IS :D )

nie zwracać uwagi na ilość graczy? To powiedz mi jaki sens jest grania na serwerze, na któym gra 50osób? Chyba żaden, bo nic nie kupisz, sam musisz wszystko dropić, 0 rywalizacji, i co najważniejsze serwer upada po miesiącu. Jak nie będzie tu ok. 600 osób to nie ma najmniejszego sensu grania na tym serwerze.

Opublikowano

powiem tak na pierwszej odslonie bylo 300 graczy a z dnia na dzien przybywalo od 50-100, zeby nie blad adminow mysle ze serwer smialo osiagnalby 1000 osob online

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

nie zwracać uwagi na ilość graczy? To powiedz mi jaki sens jest grania na serwerze, na któym gra 50osób? Chyba żaden, bo nic nie kupisz, sam musisz wszystko dropić, 0 rywalizacji, i co najważniejsze serwer upada po miesiącu. Jak nie będzie tu ok. 600 osób to nie ma najmniejszego sensu grania na tym serwerze.

A jaki sens jest grania na serwerze gdzie jest 600 osób, padające channele i inne problemy, a zainteresowanie graczami jest zerowe? (takich serw. jest sporo) Nie wiem jak Ty ale ja wolę grać tam, gdzie Team stawia na komfort gry a nie zysk z IS.

Opublikowano

Serwer jest pierwsza klasa ... Reklama będzie, nie bójcie się, gracze będą - no może nie od razu 2k online, ale stopniowo będą przybywać ...

Grałem na pierwszej odsłonie i serwer miodzio! Zawitam kolejny raz :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

A jaki sens jest grania na serwerze gdzie jest 600 osób, padające channele i inne problemy, a zainteresowanie graczami jest zerowe? (takich serw. jest sporo) Nie wiem jak Ty ale ja wolę grać tam, gdzie Team stawia na komfort gry a nie zysk z IS.

Lul a co ma liczba graczy do padania channeli i braku zainteresowania serwerem? chyba bardziej brak zainteresowania jest jak jest mało osó bo nie ma dla kogo się starać, a jak gra te 600 osób to bynajmniej wiesz że coś z IS-a zarobisz. Nie ma serwa ktory nie stawia na zysk z IS-a plotą głupoty że serwer jest dla graczy, a to jest gówno prawda, serwer jest dloa trzepania kasy i taka jest prawda, skoro serwer jest dla graczy a nie dla IS-a to nie powinno być nic w nim :>.

Opublikowano

Lul a co ma liczba graczy do padania channeli i braku zainteresowania serwerem? chyba bardziej brak zainteresowania jest jak jest mało osó bo nie ma dla kogo się starać, a jak gra te 600 osób to bynajmniej wiesz że coś z IS-a zarobisz. Nie ma serwa ktory nie stawia na zysk z IS-a plotą głupoty że serwer jest dla graczy, a to jest gówno prawda, serwer jest dloa trzepania kasy i taka jest prawda, skoro serwer jest dla graczy a nie dla IS-a to nie powinno być nic w nim :>.

To powiedz mi z czego mają utrzymać dedyka skoro w IS nie powinno być nic

Opublikowano

Serwer Hard jest w 100% uzależniony od liczby graczy. Dlaczego?, na hardzie musi być rozwinięty handel, rywalizacja, motywacja w postaci dużej ilości przeciwników. Jeśli na serwerze na starcie nie będzie minimum 500 osób nie ma sensu na nim grać. Postarajcie się o jakąś dobrą reklame na innych forach ogólnotematycznych, może kupcie jakąś reklame u YouTub'era który posiada +50k widzów, reklama na FB, gg, sygnatury, może trailery dobre jakieś ze 3. Czym lepsza reklama tym więcej ludzi proste. Postarajcie się, a jeśli na start będzie 500 osób to nie bójcie się o przyszłą frekwencję. Dobrze by było gdybyście nie podkręcali licznika, mimo wszystko gracze sami zobaczą ile jest osób na serwerze. Może jakiś konkurs? kto pierwszy wbije maksymalny poziom to coś tam dostanie range, zbroje, czy co tam wymyślicie. Ja sam zaraz po odebraniu komputera od informatyka być może zagoszczę na serwerze, jeśli oczywiście zagra na nim odpowiednia ilość graczy:)

Jeszcze raz

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Perfekcyjna prezentacja , bardzo ciekawy serwer , nareszcie jakiś ułatwiony i szybki sposob kontaktowania sie z administracja. zagram na 100 %.

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Serwer zapowiada się dość fajnie, po prostu zwykły global z dodatkami to jest to na co sporo graczy czeka.

Ale wiadomo, żeby serwer HARD był dobry musi grać na nim dużo graczy, dlatego jeśli nie macie sporej ilości reklam na rożnych forach, portalach społecznościowych, youtube, itp. to jesteście skazani na porażkę.

Życzę wam powodzenia i sporej ilości graczy. ;)

1373443667-U470250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...