Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

NewEarth  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Ich sposób na reklame to spam boty na modach na innych serwerach na modzie :)

Po 2 pewnie bedzie znowu 150 graczy online...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Nie polecam. Ich sposób na reklame to spam boty na modach na innych serwerach na modzie :)

Oczerniasz inny serwer bez jakichkolwiek dowodów, które potwierdzą Twoje słowa ...

Co za ironia, że piszę to człowiek (?) z sygnaturką Nexani** ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Hahaha...

Zabawny jesteś :>

Myślisz , że my nie mamy co robić tylko ustawiać spam boty ??

Dużo osób czeka na nasz serwer i reklamują na innych serwerach.

My mamy dużo pracy żeby dopracować serwer. :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Shady - dostałeś bana, rozumiem rozgorycznie. Chcesz krytykować? Rób

to zgodnie z prawdą, gdyż graczy na serwerze było więcej i dobrze o tym

wiesz.

Spam bot - skąd wiesz, że Administracja za tym stała? Jesteśmy jeszcze - MY, gracze.

Każdy serwer jest uzależniony od liczby graczy, nie tylko HARD. Fakt, dobra reklama przyciąga wiele osób, ale ile razy zawiedliście się na dobrej reklamie? NewEarth nie grzeszy zajebistośćią (w prezentacji) lecz jeśli chodzi o rozgrywkę, to nie ma czego się doczepić.

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Nie polecam WIELKI MINUS DLA ADMINISTRACJI TEGO SERWERA Dlaczego ?

Gram na Serwerze : NexanityMT2.com

I co widzę wystawiając sklep ?

Administratora Serwera NewEarth który na spam bocie wysyła wiadomości o treści

" Zapraszam na nowy serwer który wystartuje 5 kwietnia NewEarth Serwer Hard "

Jeżeli Team nie potrafi zareklamować PRAWNIE bez żadnego spamowania zamiast reklamować na YT , MPC to ja życzę temu Teamowi " IDIOTÓW " żeby ten serwer jak najszybciej padł .

Nie polecam jeszcze raz , spam boty , serwer startował już kilka razy ( SAME FAILE ) , serwer GÓW** nie dopracowany z tego co grałem.

ZAPRASZAM NA NEXANITYMT2. COM

BEST SERWER 2013 :)

NIE POLECAM GRAĆ NA NEWEARTH PO TYM CO ONI ROBIĄ , BANDA DZIECIAKÓW NIE POTRAFIĄ WIARY ZWOŁAĆ TO WCHODZĄ NA INNE SERWERY I SPAMUJĄ MODAMI , SPAM BOTAMI

Pozdrawiam :)

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Jeżeli Team nie potrafi zareklamować PRAWNIE bez żadnego spamowania zamiast reklamować na YT , MPC to ja życzę temu Teamowi " IDIOTÓW " żeby ten serwer jak najszybciej padł .

Nie polecam jeszcze raz , spam boty , serwer startował już kilka razy ( SAME FAILE ) , serwer GÓW** nie dopracowany z tego co grałem.

NIE POLECAM GRAĆ NA NEWEARTH PO TYM CO ONI ROBIĄ , BANDA DZIECIAKÓW NIE POTRAFIĄ WIARY ZWOŁAĆ TO WCHODZĄ NA INNE SERWERY I SPAMUJĄ MODAMI , SPAM BOTAMI

Skąd wiesz że to Administracja Newearth wystawia te (niby) boty reklamujące serwer?Jeżeli będziesz miał jakieś dowody w postaci ss'ów to wtedy masz prawo tak pisać ale jak na razie nic takiego nie widzę :) A co do servera nexanity to powiem tylko tyle, że ma on poważne kłopoty z ddosami :)

550t.jpg

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Skąd wiesz, że jest to Administracja NewEarth? Masz jakieś dowody?

Serwer startował kilka razy? ???A ile fail'ów zaliczył serwer, na którym grasz? :D Ja również na nim pogrywam i pomimo super prezentacji, nie ma nic innego do zaoferowania, bo jeszcze jest sporo przed nimi o czym się przekonasz jak wbijesz wyższy poziom. Z resztą mowa tu o NewEarth - to co jest w prezce - jest również w grze bez żadnej ściemy!

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Spam Boty to nie nasza sprawka (Administracja), możliwe że ktoś z graczy ale my nie mamy takiej władzy by oni zaprzestali SpamBotować.

A mowa tutaj o feilach... hahaha aż mnie śmiech bierze :D

Nexanity, które przygotowywało się do startu serwera przez 6 msc padło kilkakrotnie :)

My mieliśmy potknięcie tylko 1 i to ostatni raz.

xxxx

Opublikowano

Z tego co pamietam to Nex***** padalo chyba ze 200 razy. Ten serwer mial jedno potkniecie, pierwsze i ostatnie. Zreszta czas pokaze kto postoi dluzej Nex**** czy New .

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Tak ! Ale ona była dla 50% graczy zbugowana wiec jak mialem to kur*a zrobic.. JPR .. Nie umiesz czytac ? Wydaje mi sie , ze kluce sie takim ..............

Haha no nie mogę z tego co ty tutaj piszesz. Najpierw żalisz się, że są bugi. Jak pytam jakie, to wymieniłeś zbugowane misje. Potem jak mówię o misjach, to mówisz że nie będziesz robił bezsensownych misji. To są dla Ciebie ważne, czy nie? 200k to niewiele, zwlaszcza że nagrodą za misję z papkami z tego co paimętam były 2 rady 2 egzo + inne przedmioty, przy czym 1 rada była warta 500k. Proszę Cię, jak masz zamiar hejtować serwer i siać ferment to chociaż posiadaj podstawową wiedzę o TYM SERWERZE :)Ta

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Dajcie 10 ku do G, a na pewno przybędzie wam graczy ja obecnie nie zagram przy tej ofercie ;p

Tyle że o KU na tym serwerze nie jest ciężko, jak i o egzo czy rady.

Opublikowano

przy egzo i radach dropiacych z kazdej skrzyni ,wbicie skili to kwestia paru dni ziomeczki

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Te Warszawiak, ja wiedziałem że wy to jesteście dziwna część Polski, ale nie dobijaj mnie proszę Cię.

Gdybyś potrafił przewinąć stronę wcześniej to miałeś wyraźnie napisane INFO ode mnie, że NIKT Z TEAMU NIGDZIE NIE SPAMUJE.

Doszła właśnie dziś rano do mnie taka informacja, ale co ja mam zrobić graczom, którzy ustawiają SpamBoty? Moge napisać, żeby nie spamowali, ale przecież nie mam nad nimi kontroli... Więc proszę ogarnij się!

Póki co leci dla Ciebie WARN za reklamę innego serwera. Mówisz, że nasz serwer rusza po raz drugi, a co było z Nexan***? Przekładanie 2 dni startu, potem błąd administracji i wmawianie graczom, że się "nie wylogowali". Komedia i 0 profesjonalizmu

Banda dzieciaków mówisz? Komiczne, nie ma w Team żadnej osoby poniżej 18 roku życia.

Haters gonna hate... :/

Opublikowano

Może i serwer fajny, tylko po co stawiacie spam Boty na innych serwerach ze startujecie 05.03 Brak pomysłu na reklame????
Nie zagram.

Opublikowano

Może i serwer fajny, tylko po co stawiacie spam Boty na innych serwerach ze startujecie 05.03 Brak pomysłu na reklame????

Nie zagram.

Po raz kolejny piszę, że Spam Boty to nie nasza działka.

Ktoś z graczy musi to robić, ale nie mamy na to wpływu.

xxxx

Opublikowano

Nie zagram.

To nawet SpamBoty nie mają poprawnych informacji ... Start serwera w kwietniu, a nie w marcu -.-

A tak wgl. fajnie oczerniać jakiś serwer bez dowodów prawda?

Spojrzałem do Twojego profilu i wywnioskowałem, że bardzo się "zżyłeś" z projektem Nexa**ty ... Więc masz pewne powody, żeby lecieć po niektórych serwerach ...

I wydaję mi się, że na tym "waszym" serwerze jest 500 + graczy online i nikt nie chciał by przy tak małej ilości graczy reklamować innego serwera ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

heh myśle, że wasze hejty nie robią na nikim wrażenia. Jakieś oskarżanie bezpodstawne Administracji o stawianie botów jakby nie mieli nic innego do roboty. Takie wojny międzyserwerowe są smieszne. Dziwne, że serwery które już do czegoś soszły potrafią innym życzyć powodzenia. Pozdro

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Aktualizacja w prezentacji:

• dodano filmik przedstawiający przykładowy Drop z Smoka. Mniej więcej podobny drop jest również z wróżki.
  • dodano informację na temat Zwojów z SM dostępnych w IS
  • dodano informację o oddaniu SM z pierwszej edycji + bonusowych 100SM dla każdego kto utworzył konto do 27.03.2013r. do godziny 21.
Opublikowano

Zeby nie bylo czegos takiego jak wczesniej ,za jeden glupi blad administracji zaplacil caly serwer :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...