Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest słaby zagrałem, tylko prezentacja robi dobre wrażenie. Chcecie zagrać na dobrym serwerze? Polecam Draenor2. Dobry serwer hard.

Gadu-Gadu: 45807851

Opublikowano

Profesjonalne przygotowanie 30% expi 50% sie nie zarejestrowało(reje off) a 20% nie wbije bo logowanie off.

Pelen profesjonalizm panowie.

Takie podejście do graczy wynagrodzi wam w liczbie online POZDRAWIAM

by każdy miał równe szanse i chęć do gry na Naszym serwerze.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

370 graczy oj mało.

gra się fajne ale przy takiej liczbie graczy to długo nie pociągnie. Wolny exp do 30 ;x

Opublikowano

370 graczy oj mało. gra się fajne ale przy takiej liczbie graczy to długo nie pociągnie. Wolny exp do 30 ;x

Kurw* .. połowa ludzi nie może wbić bo coś z logowaniem się zjeba**. Jak naprawią to na pewno licznik sięgnie zenitu 600 ludzi online.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Kurw* .. połowa ludzi nie może wbić bo coś z logowaniem się zjeba**. Jak naprawią to na pewno licznik sięgnie zenitu 600 ludzi online.

świadczy to tylko o teamie który nie potrafi opanować tego co się dzieje na serwie. Zanim to nawprawią to kolejny dzień off będzie i znów jakiś nowy bug

Opublikowano

Logowanie nie jest off. Zakładam, że serwis hostingowy nałożył limit połączeń, dlatego połowa nie może wbić. Wystarczy poczekać i zaloguję.

TYMCZASEM NAPRAWCIE C++ RUNTIME ERROR. Czekałem 15 minut, żeby wbić i pograłem sobie z 20 sekund ^_-

Opublikowano

chuj z tego że będzie 600 osób (w co szczerze wątpię) skoro część sobie porobiła już eq/wyjebała się w topke a reszta czeka aż niedorozwinięty team coś zrobi.

serwer porażka i tyle w temacie.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy piszą "słaby exp, słaby exp" to jest serwer hard jeśli chcecie w tydzień mieć max lvl to idzccie na serwer easy a nie płaczecie o tego expa..

Opublikowano

I tak kuwa... Dałem ostatnią szansę serwerowi i co?

Naprawią jedno a zje**ą drugie taka jest prawda...

Logowanie padło... wejdziesz uzyjesz kamienia teleportacji i jebud loga do pulpitu...

Już się rzygać chce..

Nie polceam dobranoc.

Opublikowano

Mówię zagrajcie sobie na lepszych prywatnych serwerach...

Draenor2 bardzo dobry serwer... system osiągnięć, unikalne rzeczy, fajna atmosfera, ogarnięta administracja.

Na tym serwerze to się nie opłaca grać, przecież będzie na pewno jeszcze z 20 resetów :P. Taka prawda i nie chcę być złośliwy, ale serwer tylko przykuwa uwagę, dzięki prezentacji ^^. Grałem na nim więc wiem co mówię :).

Polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2-dedyk/

Opublikowano

INFO OD ADMINA :

PORTY MAJĄ OKREŚLONĄ ILOŚĆ LOGOWAŃ NA SEK , LOGUJE SIĘ ZBYT DUŻO GRACZY NA SERWER DLATEGO WOLNO SIĘ LOGUJE

WYSŁALIŚMY WIADOMOŚĆ DO SERWEROWNI I SIĘ TYM ZAJMĄ.

@UP . NA DRAE*** JEST 60 osób online nie ma co robić więc nie reklamuj tego gówna

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Zajebiscie inni expia a reszta musi czekac... zrobia do jutro logowanie a oni przez nocke 65 wbija pff.. powinni zrobic tak zeby kazdy czekal a nie to ma byc sprawiedliwie? normalnie sie zagodtowalem.

Opublikowano

INFO OD ADMINA :

PORTY MAJĄ OKREŚLONĄ ILOŚĆ LOGOWAŃ NA SEK , LOGUJE SIĘ ZBYT DUŻO GRACZY NA SERWER DLATEGO WOLNO SIĘ LOGUJE

WYSŁALIŚMY WIADOMOŚĆ DO SERWEROWNI I SIĘ TYM ZAJMĄ.

@UP . NA DRAE*** JEST 60 osób online nie ma co robić więc nie reklamuj tego gówna

A Ty jesteś taki zajebisty i wierzysz we wszystko co mówią...

Sądzisz, że nagle loguje się zbyt dużo graczy?

To dlaczego tego nie było przy pierwszym lub drugim starcie sie pytam?...

Opublikowano

Dobra nie broń jakiegoś badziewnego serwera... lipny jest i tyle. Nawet prostych bugów nie potrafią ogarnąć. Hard bez ulepszaczy? Każdy ma itemy +9? Bodzie u handlary? Życzę powodzenia...

Opublikowano

Mówię zagrajcie sobie na lepszych prywatnych serwerach...

Draenor2 bardzo dobry serwer... system osiągnięć, unikalne rzeczy, fajna atmosfera, ogarnięta administracja.

Na tym serwerze to się nie opłaca grać, przecież będzie na pewno jeszcze z 20 resetów :P. Taka prawda i nie chcę być złośliwy, ale serwer tylko przykuwa uwagę, dzięki prezentacji ^^. Grałem na nim więc wiem co mówię :).

Polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2-dedyk/

Dobra spier***aj, już nam o tym wspominałeś.

96 % brrrrrrr......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...