Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DharpLauncher - Darmowy launcher/gra! Premium/Non Premium, dodatki oraz sk:code!

Skr.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problemy z tym launcherem :x Przy włączaniu minecrafta na non-premium launcher po prostu się wyłącza bez żadnego błędu - jakaś pomoc? Dodatkowo po użyciu Force Update (nawet z panelu gracza) dostaję w folderze .minecraft tylko foldery bin i sharp - brakuje paru ;d Mogę polecić za brak wirusa i liczne dodatki, ale cóż, nie działa mi :x

Opublikowano

Mam problemy z tym launcherem :x Przy włączaniu minecrafta na non-premium launcher po prostu się wyłącza bez żadnego błędu - jakaś pomoc? Dodatkowo po użyciu Force Update (nawet z panelu gracza) dostaję w folderze .minecraft tylko foldery bin i sharp - brakuje paru ;d Mogę polecić za brak wirusa i liczne dodatki, ale cóż, nie działa mi :x

Pliki potrzebne do gry są zainstalowane, jeśli chodzi o start gry, spróbuj przeinstalować Javę 32/64bit w zależności od systemu, miałem raz przypadek kiedy na 64bitowym systemie zainstalowana była 32bitowa java, gra się nie odpalała a dopiero po zainstalowaniu 64bitowej javy - Minecraft działał. Tak po za tym, SharpLauncher nie będzie już wspierany. Niebawem nowa wersja, napisana od zera.

apple.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nic w tym launcherze nie ma , sprawdzałem! Jest w 100000% czysty! Boże ludzie, zazdrościcie mu, bo potrafi zrobić coś, czego wy nie potraficie? Żałosne... ale przecież, jesteście jeszcze DZIEĆMI!

Wcale nikt mu nie zazdrości. My nie potrafimy takiego czegoś zrobić?! Mów za siebie.

Opublikowano

Soukyan, dnia 24 Wrze 2013 - 20:39, napisał:

Soukyan, dnia 24 Wrze 2013 - 20:39, napisał:

Wcale nikt mu nie zazdrości. My nie potrafimy takiego czegoś zrobić?! Mów za siebie.

Odpuść.. po chuj poruszasz stare wątki.. Nikt nie mówi że jesteś gorszy, a Ty wszystko traktujesz jak atak. Skończ.

apple.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy dodał byś moją paczkę techniczną do launchera :) ?

SharpLauncher nie jest już wspierany. Jednak zamierzam stworzyć nowy, który będzie połączony z stroną WWW na której autorzy paczek będą mogli dodawać swoje, z kolei lista z WWW będzie wyświetlana w programie, a sam program umożliwiał pobieranie paczek oraz ich instalowanie.

apple.png

Opublikowano

Noo, skr. czekam na tego nowego launchera :) Zapowiada się ciekawie, co prawda skorzystam tylko parę razy bo używam oryginalnego MC, jednakże przyda się na pewno (raczej dla moich kolegów bez premium :P). Pozdrawiam!

Opublikowano

Noo, skr. czekam na tego nowego launchera :) Zapowiada się ciekawie, co prawda skorzystam tylko parę razy bo używam oryginalnego MC, jednakże przyda się na pewno (raczej dla moich kolegów bez premium :P). Pozdrawiam!

Będzie tak prosty w budowie, szybki i bezpieczny że będzie mógł stanowić dobrą alternatywę również dla oryginalnego launchera :)

apple.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Czy jest może plik JAR? U mnie EXE nie zadziała, chyba się domyślacie czemu, a launcher wygląda fajnie.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...