Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DharpLauncher - Darmowy launcher/gra! Premium/Non Premium, dodatki oraz sk:code!

Skr.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłem, w sumie wczoraj :D

Od wczoraj bawię się nim i jest świetny. Widać że się dużo napracowałeś więc lajka dostaniesz.

Polecam dosłownie każdemu tego Launchera rozwiązuje wiele problemów i nie tworzy nowych.

Keyloggera nie ma, zagłębiłem się trochę w kod źródłowy i jest w 100% czysty (mam nadzieje, że twórca za złe mi tego nie ma. Nigdzie go nie udostępniłem i nawet nie używam po prostu sprawdzałem czy jest czysty więc wstrzymajcie się z wyzwiskami, że chce jego prace ukraść).

Launcher w 100% czysty :)

Opublikowano

Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłem, w sumie wczoraj :D

Od wczoraj bawię się nim i jest świetny. Widać że się dużo napracowałeś więc lajka dostaniesz.

Polecam dosłownie każdemu tego Launchera rozwiązuje wiele problemów i nie tworzy nowych.

Keyloggera nie ma, zagłębiłem się trochę w kod źródłowy i jest w 100% czysty (mam nadzieje, że twórca za złe mi tego nie ma. Nigdzie go nie udostępniłem i nawet nie używam po prostu sprawdzałem czy jest czysty więc wstrzymajcie się z wyzwiskami, że chce jego prace ukraść).

Launcher w 100% czysty :)

Tak więc następne oszczerstwa będą zgłaszane :)

apple.png

Opublikowano

Epic wreszćie coś porządnego

Proszę o zdjęcie trochę % Staram się :)

Opublikowano
Epicki launcher. Dziękuję Ci Skr. za tak dobrą pracę. Nigdy tego nie zapomnę. Mam 2 propozycje które po prostu MUSZĄ zostać dodane! Z tym launcher będzie doskonały PO PROSTU doskonały:

- Dodanie Minecraft Version Changer (musiałem grzebać w bin żeby zagrać na starszym serwerze) :)

- Dodanie okna wyboru paczki modów, tzn. żeby było więcej minecraft.jar, bo każdy ma swoją paczkę np. do multiplayer podstawowe mody, do oszukiwania, do rozgrywki singleplayer z wieloma modami. Chyba wiecie o co chodzi.

Jakby co propozycje wysłałem także w launcherze. :)

Pozdrawiam.

PS Mam błędy uruchamiając force update (apdejtuje mi się z 15 minut), ale to jakoś przeżyję,a błędy biorę kontynuuj

Ale modów nie mogę wgrywać, bo jak klikam Instaluj, to pisze mi że nie zrobi kopii zapasowej i że nie można odnaleźć pliku version znajdującego się w bin... Ale biorę force update i tego pliku nadal nie ma. Poza tym strasznie pobugowany jest u mnie ten launcher. Super praca, ale błędów też w super.. :( Mam net framework 4.0 shark także jest w %appdata% nie jestem w tym całkowicie zielony, także wiem o co chodzi.

Opublikowano

Epicki launcher. Dziękuję Ci Skr. za tak dobrą pracę. Nigdy tego nie zapomnę. Mam 2 propozycje które po prostu MUSZĄ zostać dodane! Z tym launcher będzie doskonały PO PROSTU doskonały:
- Dodanie Minecraft Version Changer (musiałem grzebać w bin żeby zagrać na starszym serwerze) :)
- Dodanie okna wyboru paczki modów, tzn. żeby było więcej minecraft.jar, bo każdy ma swoją paczkę np. do multiplayer podstawowe mody, do oszukiwania, do rozgrywki singleplayer z wieloma modami. Chyba wiecie o co chodzi.
Jakby co propozycje wysłałem także w launcherze. :)
Pozdrawiam.
PS Mam błędy uruchamiając force update (apdejtuje mi się z 15 minut), ale to jakoś przeżyję,a błędy biorę kontynuuj
Ale modów nie mogę wgrywać, bo jak klikam Instaluj, to pisze mi że nie zrobi kopii zapasowej i że nie można odnaleźć pliku version znajdującego się w bin... Ale biorę force update i tego pliku nadal nie ma. Poza tym strasznie pobugowany jest u mnie ten launcher. Super praca, ale błędów też w super.. :( Mam net framework 4.0 shark także jest w %appdata% nie jestem w tym całkowicie zielony, także wiem o co chodzi.

Windows XP? Z tego co mi wiadomo to na tym przestarzałym systemie są problemy..

apple.png

Opublikowano

Niestety... :) Mam Windows 7. Chcesz ss? Nie obrażaj XP'ka bo chociaż jest przestarzały to jeszcze dobrze się trzyma. :D Mi po prostu nie działa opcja dodawania modów.

Mody są kompatybilne! Próbowałem nawet z 1.5.1 gdzie mody są od dawna na internecie ale w obydwu przypadkach po wciśnięciu przycisku "tak" minecraft jest czysty bez modów po włączeniu. Screen gdy klikam "tak" - http://zapodaj.net/4eb23fe13c5d1.png.html

WAŻNE!! Te propozycje co napisałem wcześniej dodasz w wersji 2.5? Kilka plików .jar już czytając parę stron wcześniej wcześniej wprowadzisz w 2.5.

Jak dodasz MVC (version changer) to żeby była możliwość zmieniania wersji do wybranej paczki modyfikacji, nie do wszystkich. Aha i pytanie czy będą działać mody z Minecraft Forge na tym Launcherze typu Paintball itp?

Opublikowano

Instalator modów jest tymczasowo wyłączony, należy użyć McPatcher'a, przy czym pamiętać o uwzględnieniu ścieżki do folderu sharp_launcher a nie .minecraft (w AppData).

apple.png

Opublikowano

Mogłeś od razu powiedzieć... :D A ja się z tym instalatorem męczyłem. Instalator modów z MCPatchera jest trochę lipny, ale da radę wytrzymać. Kiedy zamierzasz wypuścić wersję 2.5? Najlepiej żeby było okno wyboru minecraft.jar i dopasowany do tego version changer na wybraną paczkę modów i launcher będzie idealny. Jeszcze tylko trochę poprawić stabilność, dodawanie modów i te errore. :) Będzie super, wiem że to zrobisz, wierzę w Ciebie. Launcher rozgłoszę pomiędzy kolegami. :D

I WAŻNE! pytanie na które nie odpowiedziałeś - w launcherze będzie się dawało dodawać mody do minecraft forge (folder mods domyślnie w %appdata% ---> .minecraft)? Typu paintball i inne, bo to jest bardzo popularne API. :)

Opublikowano

Windows XP? Z tego co mi wiadomo to na tym przestarzałym systemie są problemy..

Mam go i smiga trzeba umiec ustawic odpowiednio i nie obrazaj bo gdyby nie xp nie bylo by 2003 a potem visty 7 i twej 8

5vwxw5.png

Opublikowano

Mam problem, klikam Graj bez premium i wyskakuje takie cos :

http://imageshack.us/photo/my-images/823/sharplauncher.png/

Przydzieliłeś za dużo pamięci RAM, ten błąd nie pochodzi od launchera.

LOL wygląda co naj mniej zaje*** masz like a ja pobieram

---

Edit mam błąd jak to naprawić?

http://i.imgur.com/de70g9I.png

Przy logowaniu (i wpisaniu złego hasła) wyskakuje taki błąd... dziwne, bo nie dodałem komunikatów typu "Bad login" hahah!

apple.png

Opublikowano

Musisz poprawić co nieco stabilność launchera i te błędy, errory. No i tak jak już wcześniej wspominałem przydałby się minecraft version changer, bo jak się zaktualizuje do najnowszej wersji trzeba podmieniać minecraft.jar żeby zagrać na serwerze, który nie został jeszcze zaktualizowany i działa na starszej wersji. W launcherze przydałaby się taka możliwość. Dodatkowo jak już wcześniej wspominałeś wybieranie paczki modów, czyli pliku minecraft.jar ; najważniejsze żeby to współgrało z version changerem. I instalator modów naprawić, bo jest tymczasowo wyłączony, jak pisałeś. :) I będzie można zainstalować forge + mody do forge w tym instalatorze? Z góry dzięki, piszę wskazówki dotyczące tego launchera, bo będzie wprost idealny jak zrobisz to co napisałem w wersji 2.5. :)

Opublikowano

Ty nie refreszuj tylko wypuść wersję 2.5 bo są crashe, errory i jest dużo fajnych dodatków ale najbardziej podstawowych rzeczy nie ma. :< Napisałem wcześniej w postach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...