Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Server prywatny GoH

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie jest off ( przynajmniej ja nie mogę wbić).

@Down

Tak.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Moze w ten weekend. Tomeczko sie nie opierdala tylko caly dzionek siedzi przy kompie i zamula z plikami serwerowymi i stawianiem go od nowa.

Opublikowano

Siedzcie na tsie to bedziecie wiedziec, rozumiem, ze niektorzy wstydza sie swojego glosu ale bez przesady, armin daje szanse na ts'ie, najpierw ostrzezenie pozniej perm :D

Opublikowano

Cierpliwości ludzie... Jakieś pały nie umieją się pogodzić z tym, że udało nam się postawić serwer i muszą nas atakować...

Opublikowano

Nawet dobremu informatykowi bedzie ciezko ogarnac atak ddos :) Ja nie wiem freecon co sie tak uwziales, ze serwer nie wypali, ty wrecz zauwazylem, ze ucieszony byles jak sie dowiedziales, ze serwer padl bo spelnily sie twoje oczekiwania, ze serwer padnie.Piszesz tak bo pewnie Ci ciezko zaplacic 11zl, teraz cie oswiecie, ze kto nie zaplaci ten nawet nie wejdzie na serwer i sie nie dowie o jego istnieniu.

Opublikowano

nie boj się stac mnie na wysłania smsa;] tylko pisze ze moim zdaniem chuj z tego bedzie i tyle;]

Bo ten atak to nie pierwszy i nie ostatni raz bedzie;] bedzie to się powtarzalo co jakis czas.

Opublikowano

To moglbyc rownie dobrze wirus.. Ale bardziej jestem sklonny, ze to ataki.

Freecon jak twierdzisz, ze chuj z tego bedzie to co tu jeszcze robisz?

Opublikowano

Jak bede chcial to bede pisal.

A po pierwsze sam do mnie pisales zjebie genetyczny ze server ten to niewypal. A teraz kurwa strugasz wielkiego zainteresowanego itd..! Pojeb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...