Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Server prywatny GoH

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze..? to jak czytam posty "xarmin7" to aż żal dupę ściska ! :D jak to on jest adminem\GM'em na serwerze tomka to..... NO COMMENT

Po prostu tomek powinien być otwarty na zmiany i zatrudnić/powołać nowego Gm'a ! bo to jest tragedia co tamten Pan pisze na czacie Administratora ! Zero kultury ! i właśnie w ten sposób pokazuje że to on jest jeszcze dzieciakiem !.

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nio racja ,tylko Tomek powinien mieć dostęp do Toola gdyż wojny są rozjebane przez takiego arminka którego gdy się bije 1v1 przywołuje do siebie 5 graczy ze swojego pt :huh:

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

A nio racja ,tylko Tomek powinien mieć dostęp do Toola gdyż wojny są rozjebane przez takiego arminka którego gdy się bije 1v1 przywołuje do siebie 5 graczy ze swojego pt :huh:

To prawda że przywołuje do siebie team ale gdyby był tylko 1 gm to za mało aby ogarnąć cały server. Można zablokować adminom możliwość wysyłania i handlowania itemami.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Wszystkie przywołajki są za zdobycie terenu, nic wysłanego z Toola. 1vs1 nie używam ich, ale jeżeli woj i zaklinacz na mnie wyskakują, to wolę skorzystać ;) poza tym, po to one są, aby ich używać. Co do wulgarności, owszem, jestem wulgarny (tomek też może się tym pochwalić ;) ). Jeżeli wam to nie pasuje to nie grajcie.

Opublikowano

Bardzo ładnie hikary napisał ! i tak powinno być!

Wszystkie przywołajki są za zdobycie terenu, nic wysłanego z Toola. 1vs1 nie używam ich, ale jeżeli woj i zaklinacz na mnie wyskakują, to wolę skorzystać ;) poza tym, po to one są, aby ich używać. Co do wulgarności, owszem, jestem wulgarny (tomek też może się tym pochwalić ;) ). Jeżeli wam to nie pasuje to nie grajcie.

hmmm zamiast zachęcać ludzi do gry to robicie odwrotnie odtrącacie! w taki głupi sposób jak prostackie pisanie gm'a w czacie , nie wiem czy kogoś oprócz mnie to wkurza ,ale po prostu jest to żenujące !

Opublikowano

Jeżeli jesteś na postaci gm'a to na czacie dla gm'ów nie powinieneś kląć bo gm daje przykład innym graczom i pilnuje porządku ( jeżeli jestem w błędzie to powiedz jakie zadanie ma gm). A jeżeli chcecie się obrażać to piszcie na priv a nie na all. Dla mnie za obrazę innego gracza ( nie mówię o czymś takim " jesteś noob" albo " jesteś idiota" tylko chodzi mi o coś mocniejszego) powinien być blokowany czat na 10min tak jak to jest na innych serwerach tak samo za spam. A gm wulgarnych słów powinien używać w ostateczności.

Opublikowano

Mi nie chodzi o to ,że tylko ma byc 1 gm :P

Co do armina ok ,wtedy jak Cie bilismy we 2 dobrze ,ale nie jak atakuje SAM teren to bum 10 na mnie ...z dupy wyskakuje

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Tomek błagam daj sobie spokój z idiotami. Serwer postawiony, a w dupskach nadal źle, pracuj nad serwerem chciałbym jeszcze pośmigać wieczorem sobie wieczorem ;)

Brak sygny :)

Opublikowano

Zaplacicie za GM'a 50zl to tez bedziecie mogli tak "poszalec" pozdro i skonczcie spamic.

Jeżeli gm bd mógł kupić 11 latek i dostanie go dlatego że miał kasę to takie coś nie ma sensu na gm powinny być jakieś wymagania ( np. ukończone 16 lat, po mutacji, ts 3 coś w tym stylu a nie że mam kasę i gm od razu dostaje i dzieciak bd bił normalnych graczy ( oczywiście opłata 50zł też powinna być)

Opublikowano

Jeżeli gm bd mógł kupić 11 latek i dostanie go dlatego że miał kasę to takie coś nie ma sensu na gm powinny być jakieś wymagania ( np. ukończone 16 lat, po mutacji, ts 3 coś w tym stylu a nie że mam kasę i gm od razu dostaje i dzieciak bd bił normalnych graczy ( oczywiście opłata 50zł też powinna być)

tekst na zielono mnie rozbraja ! xD ale po raz kolejny zgodzę się z kolegą hikary-m , nie powinno być kupnego konta GM!

Opublikowano

Tak sie sklada, ze my na der jestesmy wszyscy po mutacji i mamy lat 16+. Na valo są jakies dzieci pokroju hapy'ego lub innych placzusiow.

Opublikowano

Tak sie sklada, ze my na der jestesmy wszyscy po mutacji i mamy lat 16+. Na valo są jakies dzieci pokroju hapy'ego lub innych placzusiow.

Bardzo się z tego cieszę ale czy ja pisałem że nie jesteście po mutacji albo nie macie 16 lat?? A co do tego że na valo są same dzieci to zależy kogo uważamy za dziecko, czy dziecko jest do 18 roku życia czy chodzi o dorosłość intelektualną? Ja gram na valo i uważam się za dziecko mam dopiero 15 lat ale to że na valo są płaczki co do tego się nie zgadzam bo nie widziałem aby ktoś z valo płakał ( oprócz gościa który nie mógł wbić kuszy +24 i spamował że kowal wcale nie jest x2 itd.).

Opublikowano

No to widocznie malo wiesz, bo ja nie gram na valo a wiem, ze po ktorejs wojence valorki bardzo na ally plakaly, ze my to mamy bizu od gm full bony i w ogole. Smieszne to bylo bardzo, ktorys nawet odpisal, ze nastepna wojna juz taka nie bedzie bo tomeczek juz zrobil porządek. Pisales hikary, ze gm powinien byc od lat 16, ze powinien byc po mutacji miec ts i wgl. Nie wiem czy tego posta kierowales do 13-latka z valorianu ktory i tak rzadko na gm'a wchodzi, nie wiem nie mam pojecia. Fakt, faktem armina poniesie czasem i cos nieladnego na czacie gmowskim napisze, ale armin raczej nie zaczyna tej "wojny", ze na czacie kazdy spamuje i wgl. Wchodzi na gm i sie wita, po czasie patrze ( mam konto na der ) wiec nie wiem co napisal valorek ale sie pewno swigal o cos to armin swoje wypisal, tak jak mowie jak ktos ma jakis problem czy cos niech wejdzie na ts i pogada, jestesmy otwarci na rozmowy.

Opublikowano

Tak...tak jestem "płaczusiem" ojej ojej : /

Masz racje tego typu gry są tylko dla osób powyżej 70 lat :rolleyes: .Święta prawda; >

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

A czy ja cos napisalem, ze trzeba miec iles tam lat zeby grac? Nie rozumiem troche odpowiedzi co do mojego posta, no ale widzisz sam przyznajesz, ze jestes placzusiem.

Opublikowano

No to widocznie malo wiesz, bo ja nie gram na valo a wiem, ze po ktorejs wojence valorki bardzo na ally plakaly, ze my to mamy bizu od gm full bony i w ogole. Smieszne to bylo bardzo, ktorys nawet odpisal, ze nastepna wojna juz taka nie bedzie bo tomeczek juz zrobil porządek. Pisales hikary, ze gm powinien byc od lat 16, ze powinien byc po mutacji miec ts i wgl. Nie wiem czy tego posta kierowales do 13-latka z valorianu ktory i tak rzadko na gm'a wchodzi, nie wiem nie mam pojecia. Fakt, faktem armina poniesie czasem i cos nieladnego na czacie gmowskim napisze, ale armin raczej nie zaczyna tej "wojny", ze na czacie kazdy spamuje i wgl. Wchodzi na gm i sie wita, po czasie patrze ( mam konto na der ) wiec nie wiem co napisal valorek ale sie pewno swigal o cos to armin swoje wypisal, tak jak mowie jak ktos ma jakis problem czy cos niech wejdzie na ts i pogada, jestesmy otwarci na rozmowy.

Hahaha teraz dojebałeś xD

Nikt nie płakał o to ,że macie bizu GM'owskie (tylko aero miał kusze GM ,mnie wtedy na wojnie nie bylo)

Wkurwiliście nas tylko tym ,że lecieliście na milionach summonek :)

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Zadam wam Kur*** pytanie, a niech stracę nawet kilka...

Zacznę od tego... przywoływanie się na wojnie... Grasz na PL'u, bo tam ci to nie przeszkadza, a wbijasz tutaj i masz wielki problem? Każdy widzi tylko cudze błędy, sam wypaliłem tyle bizu 280 hp+, że ku*** muszę sobie sęmpić od Tomeczka? Panowie dostajecie w PvP, macie problem, a Administracja stara się to zbalansować, ale nikt nie może nikogo zmusić do pójścia na Valo.Serwer działa zaledwie kilka dni, a Wy ? Wymagacie cudów, z czasem jak będzie więcej graczy serwer się na pewno zbalansuje, a do tej pory każdy może się żalić( bez przesady).Płaczecie, że Administracja jest nie kultularna, a mam pytanie, sami święci jesteście? To co robią niektórzy gracze, jak gadają pierdoły... Napewno każdy z was jest zawsze wyluzowany (jak wagon pier*** tybetanskich mnichów), lubi słuchać gadania, na pewno każdy przeczytał regulamin. Chcecie rygoru, ale ciekawe czy każdy będzie się cieszył jak dostanie bana za każdy występek. Chcesz pokazać jak ma zachowywać się GM, masz do tego prawo, płacisz masz. Każdemu nic się nie podoba, macie le
pszy serwer, to tam grajcie...

Przeszkadza wam przeklinanie? Napewno nikt z was nie przeklina -_-

Opublikowano

Mi nie chodzi o to ,że tylko ma byc 1 gm :P

Co do armina ok ,wtedy jak Cie bilismy we 2 dobrze ,ale nie jak atakuje SAM teren to bum 10 na mnie ...z dupy wyskakuje

Japierdole... czyli twoim zdaniem na wojnie powinnismy stac ustawieni pojedynczo na terenach i czekac az laskawie ktorys z was wyskoczy z tp i nas zajebie? Błyskotliwe rozumowanie...Na wojnie licza sie tereny a ze u was jest kompletny brak organizacji to juz nie nasz problem.

BTW. Przywołajki armina nie byly wysylane z konta GMa, dostal je za tereny ale jak juz mowilem - lepiej wypowiadac sie o rzeczach o ktorych nie ma sie zielonego pojecia....

Opublikowano

No to widocznie nie grales wiec sie nie wypowiadaj. ja wtedy expilem postac na 9lvl zeby miec eq to isowskie i czytalem jak 3 lowki 9lvl, up24, up2, oraz opsda plakali na allu, ze to ardera po 20 bili bo mial bizu 666 defa i wgl. ze admini nie powinni na wojny chodzic i inne pierdoly :) to bylo bodajze 2-3 dni temu.

Opublikowano

Ech kochane gimbuski tak teraz poznacie moaj prawdziwa nature tak kurwa staralem sie byc bezstronny wobec tego sporu i go jakos za lagodzic a prawda jest taka, ze nie potraficie grac.

PO 1. bez armina ten server nie mial by racji bytu i powstal by najpredzej za miesiac dlaczego?

Poniewaz ta oto osoba od samego poczatku jak tylk postawilem 1. server hamachi o ktorym nie mieliscie pojecia pomagala mi w : poszukaniu bugow, odbugowaniu ich, tlumaczeniu imbecylom na mpc jak dolaczyc do serwa, ogarnianie problemow na serverze, gdy mnie nie ma zawsze informowal mnie o wszysktim odrazu gdywbilem na tsa, lub w inny sposob np poczta, sms wszystko. Jest rozgarniety, potrafi grac.

PO 2. Armin nigdy nie mial dostepu do gm toola i tak moze sciska wam ,zal dupe ,ze arder wlamal mi sie na koto gma i zakosil rozge i potem zrobil syf w keter restart bonow i zmejszenie eq odrazu jak sie o tym dowiedzialm.

PO 3 ARMIN JEST MISTRZEM GILDI DRAGONBORNS I DOSTAJE PRZYWOLAJKI ZA PRZEJECIE TERENU SKORO NIE WIECIE O TAKIM CZYM TO POCZYTAJCIE SOBIE O PODSTAWACH GRY..

PO 4. Armin ma gma za free, poniewaz znam go dlugo i wiem ,ze zawsze pomozem i bez wzgledu na wszystko , gdyby nie chial grac na tym servie ,to by nie powstal poneiwaz ja ten nie mial bym ochoty na nim grac, bo co bym mial tam robic?

NIe wiem c owam zal dupe sciska o jakies przyplajki przeciez to item dst normalne w grze tylko trzeba na niego zapracowac... Dobra mniejsza o to :D Jak nie ogarniecie dupy i nie skonczycie mi tu plakac, bo zauwazylem , ze placza osoby ktore najwyrazniej maja wyjeb na ten server i tylko potrafia krytkowac czyjas ciezka prace armina , czy moja. Armin to moja prawa reka i dodatkowa para oczu... Ale tak czy siak SERVER OF DLA osob, ktorzy nie zaplacili , amen jezeli ze serverem nic nei bedzie sie dzialo, to REJESTRACJA 5 zl, 0 kont prrobnych, dziekuje deowidzenia

Opublikowano

Nie nie ,nie chodzi mi oto żebyście stali pojedyńczo ...możecie ustawić się w kilku :)

My summonek nie mamy : /

Gdybyśmy jeszcze my je mieli było by zero pvp... tak to chociaż wy nas złapiecie.

Po prostu mówię ,że takie pvp na "summonkach" to nie pvp : >

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Najgorsze to te wyganianie na valo! to mnie baardzo Wku*ło ! co to ma być !? jeżeli ktoś chce iść na der to idzie na der jak toś chce iść na valo to idzie na valo K***A ludzie !

Opublikowano

No idz na PL,Summonki, poty full HP, TP to Kether, wskrzeszjaki... Panowie...ja tu sie nie uważam za jakieś góru, ale łaskawie nauczcie się doceniać, to co macie. Nikt nie ,,uszukuje", przywołajki każdy może mieć, nie chce wam się postac i na nie poczekać. Macie problem... Z wyrazami szacunku, no skill kocio.

Opublikowano

Na przyszłość wszystkim ludziom z inteligencją taboretu proponuje najpierw popatrzeć na siebie, zanim będą wytykać błędy innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...