Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Server prywatny GoH

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek mam dla Ciebie pytanie. Czy mogę wejść na serwer, jeżeli gram aktywnie. Wiesz jeszcze nie zapłaciłem ale mam zamiar. Nick: DarkSider. Gram aktywnie i mam zamiar tak dalej grac. Możesz odp na Priv

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rozumiem,że przywołajki wkurwiaja - gralem dobre dwa lata na PLu i niestety tam byly uzywane nagminnie... Ale jednak wojna ma malo wspolnego z PVP bo tam licza sie tereny.

Przywolaniai otrzymuje mistrz gildi za przejecie terenow ( Musi znajdowac sie na terenie wojny Hased/Ardir/Tyco/Gebra gdy wojna sie konczy) wiec poslijcie tam kogos i problem rozwiazany.

Opublikowano

Jak dla mnie summonki tylko rozwalają grę no ale jeżeli ktoś woli bić się 1v10 spoczko .

Tylko tyle :P

Ale thunder...; /

Zobacz jeżeli i my i Wy będziemy mieli tony summonek to ta gra będzie jujowa.; /

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Dobra skończmy spamować tomek wyjaśnił sprawę i koniec.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

To kiedy serwer jest otwarty dla tych co zapłacili? Bo nadal niecierpliwie czekam ;)

Gdybyś potrafił czytać byś wiedział.

Opublikowano

Jak zapłacić za serwer, jak z Tomaszem nie ma kontaktu? Pisałem już do niego i do Armina, ale widocznie mają to gdzieś :/

Opublikowano

Jest możliwość zrobienia postaci wybrania królestwa i ponownego zrobienia postaci ( chodzi mi o wygląd eq)?

Opublikowano

No, ale kiedyś serwer się rozkręci, trzeba być dobrej myśli ;)

Znajdujesz kanał 10 Vip|4goh, tam na samym dole masz poczekalnia, wbij, a Armin wrzuci cię na kanał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...