Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Server prywatny GoH

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah xarmin7 synu, nie ośmieszaj sie ile masz lat 17,18? Dla mnie jestes dzieciak

wbiles na valo i kozaczyles cos tam do jakiegos gracza, a po 2 to ja pisalem o tomeczku kretynie a nie o Tobie na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem

cqs8.jpg

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tomek ma woja hybryde. Co z tego ze ma 10k hp z all buffami. Jak mial tarcze to bilem po 6, ale jak mial topór to juz po 400 -1000. Grać grac i grac a nie płakać.

Opublikowano

hahah xarmin7 synu, nie ośmieszaj sie ile masz lat 17,18? Dla mnie jestes dzieciak

wbiles na valo i kozaczyles cos tam do jakiegos gracza, a po 2 to ja pisalem o tomeczku kretynie a nie o Tobie na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem

"Synu" to mogę ja do ciebie mówić 13 latku :) Ja zapraszam na TS, tam NA PEWNO mi powiesz wszystko ci do mnie masz ;) A nie napisałeś że do tomeczka, napisałeś to pod moim postem więc było to adresowane do mnie ;) W 1 gimnazjum jesteś i jeszcze czytać ze zrozumieniem nie umiesz?

PS. Adres tsa wysyłam na PW, nie ma sensu dalej się tutaj kłócić ;)

Opublikowano

Superbatonix - bardzo ambitny nick :> Skoncz gimnazjum pozniej mozesz pyskowac. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze wypowiadaja sie w tym temacie ludzie bez jakiegokolwiek pojecia o sytuacji na serwerze...

Zdradze wam tajemnice - na derionie mamy całe sety +29 i kazda czesc setu ma wbudowane +10000 do DMGu... Skonczie pierdolic i nauczcie sie grac :>

Pozdrawiam swietnych magow rzucajacych glupawke i lód jednoczesnie :>

ThunderProx

Opublikowano

nadal uwazam Cie za kretyna, to ze napisalem pod Twoim postem oznacze ze pisalem do ciebie? haha

czlowieniu jak zauwazyles dalem cytat tomeczka do mojej wypowiedzi wiec chyba logiczne, ze do niego to kierowalem

@UP thunderprox "superbatonix - bardzo ambitny nick :>" te konto nie jest moje tylko braciaka, on juz go nie uzywa wiec nie widzialem sensu robic nowe konto.

cqs8.jpg

Opublikowano

Prosze was o zachowanie mim kultury..... Server stoi, nie zalogujecie sie bo jeszcze mam 2 lekcje a zaprora na servie ON musze jeszcze odbugowac 4 rzeczy i mozna grac. linka do stronki dam wam okolo 19. Server wroci do swietnosci max dzis o 22! jednak udalo mi sie dostac do pc z zdalnym pulpitem ;#

Opublikowano

Ogar ludzie i powiedzcie mi czemu serwer nie działa?

@EdIt Dobra wyjaśnione przez Tomka.

Superbatonix- grałeś na serwerze?

Opublikowano

"tylko ukryte warunki w skrypice"

Wiesz na czym polega znajomosc kodu zrodlowego w programowaniu? Nie zauwazyle trojana trudno. Sam lepszego skryptu nie napisze bo nie znam tego jezyka programowania. All bede musial zakladac recznie.

Opublikowano

Skonczcie juz sie tak zalic. Tomkowi spowrotem sie uda postawic serwer to moze pokazecie "skila" na grupowym turnieju, dozbierajcie to cale pt i bedzie miodnie :3

Opublikowano

aktualnie to bylo kierowane do tego nieogarnietego uzytkownika "xarmin7", ktory ma problemy z czytaniem

To nie ja mam problemy z czytaniem dziecko, tylko ty jesteś za głupi na wstawienie cytatu do postu :D Dalej czekam na twoją "odwagę" na teamspeaku!

Opublikowano

Skonczcie juz sie tak zalic. Tomkowi spowrotem sie uda postawic serwer to moze pokazecie "skila" na grupowym turnieju, dozbierajcie to cale pt i bedzie miodnie :3

serwer juz stoi,tylko jeszcze nie daje sie wam na nieog zalogowac all bedzie gralo to dam wam dostep.

Opublikowano

Okej, dzis jeszcze wieczorem wypali czy jutro ? :P

Dzis wieczorem juz bedzie smigal ,jednak narazie tylko dla tych graczy co zapalcili i cb.

Opublikowano

"Dalej czekam na twoją "odwagę" na teamspeaku!" podaj jakis powod sensowny po co mam wbic bo nadal nie wiem co chcesz dzieciaku

Pamiętaj, może cię tego jeszcze w twojej 1 gimnazjum nie nauczyli, ale do starszych nie mówi się dzieciaku! ;) Po co wbić? Żeby nie udowadniać więcej takiego "kozaka" jakiego z siebie robisz :) No dalej, pokaż że masz jaja (chyba że nie masz). Czekam!

Opublikowano

wbilem i co?Bana dostalem bo sie chlopak przestraszył odrazu zaczol wyzywac i cos tam o ruchaniu wspomnial..

haha dorośnij i wtedy można pogadac

Przestraszyłem się? Hahaha dobre sobie :D

Nie potrafiłeś nawet odpowiedzieć na moje słowa, tylko "No no". Z tobą nie ma co rozmawiać, jak ty nawet pisać z sensem nie umiesz, co dopiero gadać. Tyle ode mnie na ten temat, nie mam już zamiaru się kłócić.

Opublikowano

Armimn, batonik Wszyscy jestesmy gownairzami nie dawno srajacymi w majty. Ale prosze was zachowajcie troche tej kultury bo nie chce mi sie tego spamu czytac, co wam to daje ,ze na siebie wjedziecie? I Armin cb tez prosze o ogar bo sam jestes w gimbazie i nie potrafisz przytopowac.

Opublikowano

Czemu nie moge odpalic tej stronki ??? Pomozcie.

Przeczytaj caly temat i uzyj mozgu server of bo byl atak bedzie dst dzis wieczor dla osob grajacych tam aktywnie .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...