Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Server prywatny GoH

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona servera:

www.skroc.pl/4sgoh

Raty servera:

-exp x10

-drop money x20

-kowal x2

-przebicie bonu x8

-FREE ITEM SHOP!!!

Do 20.04.13 możecie grac za free i potestować server.

jeżeli ktoś będzie chciał wesprzec server kontakt ze mna znajdziecie na stronce

mount na stale kosztuje 8 zł smsem. na miesiac 4 zł.

za 11zł dostaniecie bron na 42 lvl!

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak konto jest na miesiac, zeby sie zapoznac z gra i przetestwowac ile ludzi udzwignie maszyna ,jezeli beda lagi dokupie ramu na maszynie. Jezeli nie przedluzam na nst miech. Mam nadziej ,ze kilkanascie osb sie zdecyduje grac i bedzie to najlepszy server prywatny ^^ przeciez 10 zl smsem jezeli serv wypali i ludzi sie zejdzie to 5 zl smsem miesiecznie to nie majatek >.<... ze wzgledu na to o macie tutaj , a na innych dedykach gdzie trzeba ladowac kase zeby przyjemnei dorobic sie eq 20 Przyklad nexon dla itemu 20 trzeba wydac okolo 30 zl

Opublikowano

Nie wiem czemu nie mogę wejść robie to tak jak trzeba i mam błąd

Jezlei masz blad ciezki pliku, to nei robisz tego jak trzeba.

Opublikowano

Pobierasz gre w tych partach, instalujesz na dysku : D , zmieniasz nazwe z 4story_US na 4goh, z strony serwa wchodzisz w patcher pobierasz go, usuwasz pliki z folderu intro w 4goh i wypakowujesz pliki intro pobrane z patchera do intro, 4goh wypakowujesz do folderu z gra > 4goh .

Opublikowano

SERWER ZOSTAL ZAATAKOWANY PSOTARAM SIE GO PRZYWROCIC DO UZYTECZNOSCI, DO SOBOTY RANO MOZE PT WIECZOR. ZA WSZELKIE NEIDOGODNOSCI PRZEPRASZAM, WSZYSCY KTORY OPLACILI ABONAMENT NIE ODCZUJA ZMIAN, PONIWAZ MAM ICH BACKUPY, RESZTA POTRACI POSTACIE.

Opublikowano

O zal.. 10h meczenia sie palenia eq na 24 calego i pro bizu idzie w pizdu? Fakt nie zaplacilem abonamentu bo chcialem poczekac tak do 15-19 kwietnia no ale bez jaj.. nie pojdzie tego przywrocic jakbym zaplacil w ta sobote ? -.- Przeciez ja w chuj sie tam nameczylem.. teraz juz w ogole mniej wiary bedzie, bo wczoraj kiedy reklame zrobiles na epvp wieczorem jakos 3 szwabow przyszlo i 2 anglikow.

atak byl z epvp napewno bo konkurencje robiles im.

Tomeczek, nie daloby sie czegos zrobic? Ja nie chce sie znowu meczyc :/ Ja w bagu mialem pro bizu wypalone i na sobie 8/7 i 140 hp + Ja sie kilkanascie godzin nameczylem zeby to wbic a o nerwach nie wspomne. Pewnie mi napiszesz, mogles nie zwlekac z zapleceniem abonamentu.. ale kto mogl wiedziec, ze jakis frajer atak ddos zrobi. Odpisz czy da sie jakos odzyskac jak mozesz, bo nie wiem czy zaplacic za abonament czy nie, w sumie to mialem juz wczoraj po wojence placic ale dopiero dzis telefon doladowalem.

Pozdro, Pawel z serwera.

Opublikowano

slaby serwer, administracja to dorastajace dzieciaki 15-17 lat

Wiec tak serwer wsam raz dla gimbusiarni, kiedy napisalem GM;owi zeby ogarną dzieciaka ktory klna co chwile na kazdego odpisal mi: ze on ma na to wyjebane on jest tylko od banowania cheaterow.. pozdro

Te sms co wysylacie nie ida na hosting serwera tylko na przyjemnosci "tomeczka" zobaczycie 27.05.13 koniec serwera :)

Wiec nie wiem czy sie oplaca grac..

Admini na wojne chodza z eq full bony full bizu :) all 24, 24 nie jest ciezko wbic tak z 1,2 h i macie itema 24. ale bizu full to bardzo ciezko wbic

osobiscie nie polecam serwera, serwer co chwile pada, wystarczy zwykly atak doss z jednego kompa i serwer po godzinie pada, najtanszy vps, przy 15 osobach zazynaja sie lagi.

cqs8.jpg

Opublikowano

A i sory, ze tak pisze ale ciagle cos chce dopisac, jakby udalo sie jakos odzyskac postac bylbym bardzo wdzieczny ;/ I w sobote place abonament jak serwer znow wystartuje, bo sory ale ciezko bylo sie 10h meczyc z wypaleniem calego eq na 24 i jakos 5h z wypaleniem bizu tak dobrego i tak jeszcze sfarcilem, ze takie wypalilem potem moge sie meczyc jeszcze wiecej h. Bylem bardzo aktywnym graczem na serwie praktycznie od 15-22/23 siedzialem tam na grze. Nowicjuszom staralem sie pomoc czy wbic eq czy cos poradzic. Daj znac na pw jak mozesz czy cos da rade :c

Supertbatonix, to ty jestes tym placzkiem z all ktory plakal, ze ardera ktos po 20 bil ? Bo mial a wlasciwie mielismy bizu od gm ? HAHA, bardzo smieszne bo nie raz arder padl na wojence. I kazdy z nas przynajmniej raz oberwal tak do polowy hp wiec nie wiem czy mamy bizu od gm..

Opublikowano

Po pierwsze to nei byl d dos tylko ukryte warunki w skrypice ,zawirusowane pliki, po 2 nie ma zadnych lagow na serverze, parametry sa dobrane ,ajezlei zacnzase lagi odrazupartamtry zostana dokupione. po 3 all kasa idzie na server a nie na jakies moje przyjemnosci kazdy dostaje sms odpowiedz z trescia "dziekujemy za skorzystanie z uslug pay u sa . Apropo postaci, da sie wszystko przywrocic kazda postac tylko ptrzebny jest mi: login s gryi wszystkie nicki postaci jakie znajdowaly sie na koncie. ( te ktore chcecie odyskac a nie typu asfasfafsaw). dzis mam lekcje do 18,25 jak wroce ze szkoly odrazu zpbieram sie do pracy, poneiwaz nie mam u prawien na tym pcd o pulpitu zdaego i nie moge sie polaczyc z serverem zeby go psotawic. REJESTRACJI na stronce nie bedzie poniewa przez en skrypt znowu usuna mi all z TACCOUNT( naszczescie ialem backupa zprzed kliku dni) i pomieniaja acc ID w chartable i pomieszaja postacie. np z tego co auwazylem moje 3 postacie sa na 3 innch kontach. Co do Przeklinajacej administracji nie mam czasu grac w gre poniewaz mam szkole, jezeli zostana mi zgloszone jakeis przewinienia odarazu upominam osoby ktore mialy pilnowac porzadku, a jeeli jest cos nei tak staram sie odrazu to naprawiac. Server zostanie postawionyo d nowa tak czy siak i chodzbym mia przty tym 3 dni siedziec bedzie stal miesiac , za ktory aplacilisice i zaden pierdolony atak nie zneicheci mnie do utrzymania tego servera, poniewaz zawsze marzylem o seriwe na ktorym kazdy ma rowne szase apropo bizu, tak jest ciezko je wypalic ale po dniu wypaania ma sie ull komplet. NIKT NIE MA GMOWSKIEGO BIZU tak apropo ja na moich po staciach jezeli gram to mam eq 20 i ron 22 bez bonow. Kropkasry za bledy nei chce mi sie ich poprawiac.

Opublikowano

Co do bizu od GM'a sory ale derion przesyłali sobie i mieli bizu gm'a teraz już nie ma bo gm nie może wysyłać rzeczy ( przynajmniej tak piszą) a co do tego że gm nie reagują jak ktoś klnie to nie jest nic złego jak nie chcesz tego czytać daj ignora ( ale osoba która klnie na all powina miec zablokowany czat na 10 min) ale to że gm wyzywa i prowokuje graczy to jest lekka przesada ( tomeczko powinieneś ograniczyć sprzedaż gm'ów).

@Down

Co do tego że dostajemy baty na wojnie to prawda ale dlatego że większość graczy idzie na deron wczoraj na wojnie było was z 6 a broniliście tylko 2 terenów ( tak naprawde 1) nas było 2 i nie mieliśmy szans z wami jeżeli my mieliśmy do obrony 10 terenów. A po 2 jeżeli to ty pisałeś wtedy do Aero i to ty podałeś nazwę ts'a to powiem ci że gm nie jest do prowokowania i wyzywania innych nawet jeżeli 2 osoba to gm ( niestety nie chciał mi się zrobić screen nie wiem dlaczego)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

slaby serwer, administracja to dorastajace dzieciaki 15-17 lat

Wiec tak serwer wsam raz dla gimbusiarni, kiedy napisalem GM;owi zeby ogarną dzieciaka ktory klna co chwile na kazdego odpisal mi: ze on ma na to wyjebane on jest tylko od banowania cheaterow.. pozdro

Te sms co wysylacie nie ida na hosting serwera tylko na przyjemnosci "tomeczka" zobaczycie 27.05.13 koniec serwera :)

Wiec nie wiem czy sie oplaca grac..

Admini na wojne chodza z eq full bony full bizu :) all 24, 24 nie jest ciezko wbic tak z 1,2 h i macie itema 24. ale bizu full to bardzo ciezko wbic

osobiscie nie polecam serwera, serwer co chwile pada, wystarczy zwykly atak doss z jednego kompa i serwer po godzinie pada, najtanszy vps, przy 15 osobach zazynaja sie lagi.

Właśnie wygrałeś konkurs na największego bezmózga w kategorii wiekowej 10-13 lat. Gratulujemy!

A teraz do rzeczy, hmmm, od czego by tu zacząć.

Po pierwsze naucz się szacunku do starszych. Napisz mi do jakiego GMa napisałeś swoją prośbę, ja osobiście nie dostałem żadnego takiego zgłoszenia.

Akurat ty drogie dziecko o tym, gdzie idą te pieniądze wiesz NAJMNIEJ. Mogę Cię zapewnić, że CAŁY abonament poszedł tylko i wyłącznie na opłatę serwera. NIC nie poszło na, jak to nazwałeś, "przyjemności" Tomka.

Adminów na serwerze jest 3 (w zasadzie 2, jeden 13-latek sobie go wykupił, ale on rzadko jest na tym koncie). Oboje mamy eq 24, owszem. A wiesz dlaczego? Bo je najnormalniej w świecie wbiliśmy. Męczyłem się nad tym setem niemiłosiernie, ale się udało. Bony? Wszystko leci na czaso, zbroje mam w 3 zbonowane, 2 jeszcze nie. Bizu? 3 zrobione na szybko, 2 z wypożyczalni. Co wam nie pasuje? Ja wiem co, to, że nie umieć grac i dostajecie baty na wojnie. Macie po prostu zwyczajny ból dupy, że jesteście słabi.

Lagi? Nie zauważyłem ani ja, ani nikt z moich znajomych na serwerze. Może najwyższy czas zerwać umowę z Biedronką i podpisać z lepszym dostawcą internetu? To tyle.

Aha i jeszcze jedno. Jak masz do mnie pytania lub jakis problem, to ja wam podawałem na Valo adres ts'a, który nadal jest aktualny! Z chęcią z wami podyskutuje.

Pozdro

Opublikowano

Co do bizu od GM'a sory ale derion przesyłali sobie i mieli bizu gm'a teraz już nie ma bo gm nie może wysyłać rzeczy ( przynajmniej tak piszą) a co do tego że gm nie reagują jak ktoś klnie to nie jest nic złego jak nie chcesz tego czytać daj ignora ( ale osoba która klnie na all powina miec zablokowany czat na 10 min) ale to że gm wyzywa i prowokuje graczy to jest lekka przesada ( tomeczko powinieneś ograniczyć sprzedaż gm'ów).

@Down

Co do tego że dostajemy baty na wojnie to prawda ale dlatego że większość graczy idzie na deron wczoraj na wojnie było was z 6 a broniliście tylko 2 terenów ( tak naprawde 1) nas było 2 i nie mieliśmy szans z wami jeżeli my mieliśmy do obrony 10 terenów. A po 2 jeżeli to ty pisałeś wtedy do Aero i to ty podałeś nazwę ts'a to powiem ci że gm nie jest do prowokowania i wyzywania innych nawet jeżeli 2 osoba to gm ( niestety nie chciał mi się zrobić screen nie wiem dlaczego)

My obecnie "wyganiamy" nowych graczy na valo. To, że było nas 2 na valo to nie nasza wina. Jakbyście byli wszyscy to byłoby po równo, no ale cóż. Druga sprawa to tak, ja pisałem, może i przesadziłem, ale jestem uczulony na dzieci, które potrafią rzucić kilka słów na wiatr, a jak mi już ma to powiedzieć na TS to kupa w gaciach.

Tak btw. to kto na pierwszej wojnie przerzucił sobie kusze 665 speeda na swoją postać? Aero a kto inny! A teraz valo oskarża nas o coś, co nie robiliśmy, a on jest święty. Takim tokiem myślenie daleko nie zajedziecie (nie mówię tu o tobie hikary). Pozdro

Opublikowano

yhm, przed wczoraj byla taka sytuacja ze jakis gm napisal ze ma wyjebane wiec upomnij swoich "kumpli"

a po 2 dostalem info ze sobie spodnie wyslales i bizu na woju masz na full bez bufow 10k hp +

"tylko ukryte warunki w skrypice" haha

cqs8.jpg

Opublikowano

Tylko jest takie małe ale - ja nie mam woja :) Więc zanim następnym razem ktoś będzie Cię próbował zrobić w ch*ja, nie daj mu się nabrać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...