Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

stan wojenny

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To źle.. Ponieważ Oni mają ze sobą wojne, i tez jakieś państwa z zewnątrz się w to wtrącić, i nie bd atakowali tylko Sb , lecz inny państwa w Europie np..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Nic. Tam panuje ogólna bieda nawet jeśli chcą wojny to USA i Korea Płd dadzą sobie spokojnie radę. Chcą toczyć wojnę, której nie wygrają.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Kurwa, znowu gimbusy chcą poudawać, że wiedzą coś o polityce i rozłożeniu sił militarnych.

Ja się nie wypowiadam, bo nie przyłożę się do takiego potęgowania bzdur jakie wy uprawiacie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kurwa, znowu gimbusy chcą poudawać, że wiedzą coś o polityce i rozłożeniu sił militarnych.

Ja się nie wypowiadam, bo nie przyłożę się do takiego potęgowania bzdur jakie wy uprawiacie...

Wyzywaj od gimnusów, bądź w 2 gimnazjum ;* . Ja wiem, co z tego może wikinąć, więc prosze ucisz się i nie wyzywaj odrazu nie na temat. Dziękuję.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wyzywaj od gimnusów, bądź w 2 gimnazjum ;* . Ja wiem, co z tego może wikinąć, więc prosze ucisz się i nie wyzywaj odrazu nie na temat. Dziękuję.

Wybacz ale patrząc na "wypowiedzi" w tym temacie nie uważam żebym się jakoś strasznie mylił...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

nastepny koniec swiata? ile jeszcze tego bedzie?

Ale coś się dzieje w tym kierunku no nie ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

E tam,tylko straszą.Jakby zaatakowali to USA zrobiłaby im jesień średniowiecza.

Jak czytałem to tam żołnierze padają bo nie mają co jeść , technologia przestarzała.

Opublikowano

Skaczą, bo chcą postraszyć swiat, a szczerze mówiąc takim reżimem nie mają co straszyc, ludzie nie mają co jeść i zazwyczaj tak jest, krowa która dużo muuczy mało mleka daje :)

A jakby zaatakowali, to jestem pewnie, że NATO czy inne organizacje by się tym zainteresowały i ztłumiły to.

Opublikowano

Jebną atomówką to nie będzie tyle śmiechu :)

No nie będzie , a ruski mogą się wtrącić /.

Opublikowano

Tylko że Korea północna ma 1,1 miliona wojsk gotowych do ataku, a południe tylko 640 tysięcy i około 30 tysięcy amerykańców. Nie od dzisiaj wiemy, że w Korei Północnej są psychiczni ludzie, i mogą rzucić się z motyką na słońce, bo to pewne że by przegrali, ale szumu mogą narobić. Warto również wspomnieć, że północ ma około 60k wytrenowanych komandosów, nawet do akcji samobójczych, gdzie rzucą się na wroga "za ojczyznę". A gdyby doszło już do tej wojny to:

- Setki tysięcy ofiar w kilka dni. Miliony w kilka tygodni. Wojny w
Iraku, Afganistanie i Syrii byłyby niczym - podkreśla Dan Pinkston z
International Crisis Group.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tylko że Korea północna ma 1,1 miliona wojsk gotowych do ataku, a południe tylko 640 tysięcy i około 30 tysięcy amerykańców. Nie od dzisiaj wiemy, że w Korei Północnej są psychiczni ludzie, i mogą rzucić się z motyką na słońce, bo to pewne że by przegrali, ale szumu mogą narobić. Warto również wspomnieć, że północ ma około 60k wytrenowanych komandosów, nawet do akcji samobójczych, gdzie rzucą się na wroga "za ojczyznę". A gdyby doszło już do tej wojny to:

Dołóżmy 8 mln partyzantów, ale wystarczy broń atomowa albo geofizyczna i amen , zółtki

Opublikowano

Ja chciałbym aby w końcu się zmieniła ta władza w Korei Północnej, tam ludziom kit wciskają poprzez jeden program informacyjny który jest prowadzony przez władze, niestety ciemnota tam górą, a władze chcą się na świecie pokazać z jak najsilniejszej strony.

Opublikowano

Nic. Tam panuje ogólna bieda nawet jeśli chcą wojny to USA i Korea Płd dadzą sobie spokojnie radę. Chcą toczyć wojnę, której nie wygrają.

Straszyli już nie raz bombą atomową, więc użycie jej w tej wojnie jest realne, o ile Północ ma tę bombę.

Skaczą, bo chcą postraszyć swiat, a szczerze mówiąc takim reżimem nie mają co straszyc, ludzie nie mają co jeść i zazwyczaj tak jest, krowa która dużo muuczy mało mleka daje :)

A jakby zaatakowali, to jestem pewnie, że NATO czy inne organizacje by się tym zainteresowały i ztłumiły to.

Trochę lekcji historii...

Jak z wiemy (nie wszyscy) z historii że takie "pakty", "unie" nie sprawdzają się. Wszystko przez to że człowiek ma dużą skłonność do zła, niedokładnego pełnienia obowiązków. Liczenie na samo N.A.T.O jest trochę głupawe bo nigdy nie wiesz czy Ci pomogą... ale zawsze jest lepiej się zabezpieczyć niż narzekać.

Po za tym jeśli USA włączy się do wojny to nie zdziwiłbym się jeśli to samo zrobi Rosja (a.k.a ZSRR).

W Korei jest taka propaganda że ludzie mają w głowach wodza za boga. Raz historyczka mi opowiadała o murze który dzieli oba państwa. Korea Północna twierdzi że został wybudowany przez Koreę Południową z tego względu że nie chcą aby ludzie nie uciekali na Północ do lepszego świata xD

Opublikowano

Atomowka tam, atomowka tu i po wojnie.

Żeby ino atomowa poszła , nie wiadomo co wojsko usa ma .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...