Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Cetorius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server dziala, jedynie co to kicka przez lagi, chyba ze ja mam lagi bo ja na laptopie a stary sciaga mi transfer zabiera.

Lipa ze 0 info od administracji

@UP watpie zeby ktos powazny sie bawil w ddosy, pewnie jakis laik sie bawi ddosami, bo po wiekszym ddosie server pada, takie sa servery Sheili

Albo to sa Dosy z kompa domowego, bo ta bylo z tamtymi serverami

No fakt nie dziala

Ja bym nawet nie miał nic do tych kicków ale kurwa eq potem znika... Zobaczymy jak to się potoczy.. Serwer mi się naprawdę podoba ale dopóki nie ogarnie go HA to ja nie mam czego tam szukać

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Nastepnym razem jak robicie serwer to bez yangbugów prosze. veila czy tam iveila też miała yangbuga tutaj to samo, 2kkk robi się(a raczej robiło) 20 sekund

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serv OFF, nie ma sponsora , nie ma maszyny na 90% OFF 4ever. można zamknoć temat bo wątpie że znajdzie się kolejny debil żeby sponsorował ten shit.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

nie polecam i nie polecalem :) admin to zero wielkie i dzieciak po ts po filmach i po rozmowie na gg po ktorej zmienilem o nim ostatecznie zdanie, byl hard nie stal nawet miesiac i jebl wiec ludzie NIE GRAJCIE U NIEGO chcial popularke przez 4funa zebrac i potem jestem pewien ze jakies 50 osb sie znajdzie co na hardzie bedzie gralo i jakies 10 conajmniej kupi boja na is tak jak ja kiedys i papa <3 dajcie z tym gownem spokoj ja na forum bana dostalem na prawde u nich a powod ? " oczernianie administracji " za to ze admin dzieciak? :) pozdro KuBuChna / ToJeAmeliniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...