Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Cetorius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pobrałem clienta próbuje uruchomić i nie włącza się client co jest grane??

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

miało być tak wszystko fajnie po resecie a zaś są bugi , nie można statów dodawać , za każde wbite kulko wpadają jakieś poty czerwone średnie 200 szt bez przesady .. naprawcie to .

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

podeślesz mi roty do ściągnięcia

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

Prezentacja serwera nawet zachęca, lecz wyżej posty pokazują pewien zły obraz. Jeszcze nadal nie rozumiem dlaczego w systemie ulepszeń po złotym hwangu jest zbroja na 48, odpowie mi ktoś?

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Kradnięcie strony czy jechanie na nulledzie to nie hejt. Za takie coś można płacić nawet grzywnę :]

To akurat wiem , pisalem do innych . ; )

Opublikowano

Okej, już znalazłem tą łatkę. Powinna być gdzieś na stronie głównej.

Wgl co z tymi pkt statusu? Kiedy będzie można je rozdawać, bo beznadzieja bez tego:/

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Tutaj KuBuChna z tineshy . serwer polecam generalnie ale admin to zwykly leszczyk i dzieciak 14/15 lat ma okolo sadzac po glosie <ts3 i filmy ^^> pytalem go raz na gg bo mialem problem z cs'em pogadalismy chwile i leci tekst " zaraz Ci matke przelece tylko cos zjem " no i taki ma byc admin serwera? niby zarty ale zarty zartami jak ktos kocha matke to zrozumie . chetnie opublikuje rozmowe jak ktos chce to PW i w pw swoje gg poda :)

EDIT: i bym zapomnial.. napisalem u jego na forum jakim to szczylem jest to odrazu bana dostalem . wyslalem przynajmniej 2 osoba nasza rozmowe .. i chetnie zrobie i na tym forum zeby obrzydzic gracza tutaj gre bo nie warto z takim dzieckiem na czele... aa jeszcze wspomne.. HA to "Sheila , imige " ze starych serwerow tinesha i iVeilaMt2 ktore padly a miesiaca nie wytrzymaly :D

Opublikowano

Serwer już kiedyś był ? Wróć nawet całkiem niedawno ;o Serwera nie polecałem i dalej nie polecam totalne dno.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...