Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Cetorius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe ktory to raz juz startuje bo nie idzie tego zliczyc znowu po 1-2 tygodniach padnie?? jak wczesniejsze odslony:d

wogole ile osob gra w dzien??

serw fajny ale co pare tygodni od nowa to lekka przesada

Opublikowano

Serwer ogólnie polecam.

Startował tylko raz ale były błedy i konta zostały zresetowane. Podkreślam tylko RAZ.

Ogólnie wszystko jest okej, admin ciągle coś dodaje :)

POLECAM !

192573xboxuser8dt.png

Opublikowano

EVENT!! Wielkanocny... do 5 Kwietnia będziecie mogli bić "Jajka" na Gorze Sohan. a także dropić jes prosto do eq przy expie!!. Jajka wymienia się na wspaniałe nagrody u królika w m1. Własnie teraz trwa konserwacja servera do 23.30 w celu naprawienia bugów. Zapraszam na Forum i Do Gry.

hehe ktory to raz juz startuje bo nie idzie tego zliczyc znowu po 1-2 tygodniach padnie?? jak wczesniejsze odslony:d

wogole ile osob gra w dzien??

serw fajny ale co pare tygodni od nowa to lekka przesada

Hahaha co za Debil... " co pare tygodni od nowa" ... Fajnie żeby serv miał " te pare tygodni " ^^. Od nowa zaczynaliśmy tylko raz bo była taka potrzeba. Teraz jest już wszystko ok.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Godzinę przestawiamy z 2:00 na 3:00, a nie wcześniej. Myślałem, że Team będzie o tym pamiętał^^

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Dajcie lepiej info, że start jutro o 9-10, żeby niektórzy nie musieli czekać teraz do niewiadomo której. Tymczasem ja spadam.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Dajcie lepiej info, że start jutro o 9-10, żeby niektórzy nie musieli czekać teraz do niewiadomo której. Tymczasem ja spadam.

Start będzie gdy tylko ogarnie się maszyna bo już wszystko jest naszykowane i czeka...

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Może za chwile , może za pare minut, nikt tego nie wie ;x.

Edit. Strona już działa , maszyna rusza :)

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

"Niby tak" Ale jak to wyjdzie w praktyce to nie jestem w stanie ci powiedzieć , trzbea samemu sprawdzić :)

a tak wgl zapraszam cię na forum servera. Tam masz ciągle info na bieżąco :)

Serv ON

07397503792889363185.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...