Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Cetorius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh dostałem bana na forum tineshi za pisanie prawdy , super ;/

administracja nie może ogarnąć serwera ...

Bug na mapie od 100 poziomu naprawiają 2 dni ...

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Serwer to dno administracja nie może ogarnąć kilku bugów na serwerze , postawili na gotowcu pododawali jakieś pierdoly nikomu nie potrzebne ... expa na mapce od 100 naprawić nie potrafią wiec dodaja nowe mapy ... ogólnie mówiąc szkoda czasu sam czekałem kilka dni że może jednak ale widzę że z tą administracją szkoda sobie zachodu robić z tym serwerem ....

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Siemka, widze postawiony serwer na plikach niesmialego... Zamknij go bo mowie ci od razu ze jest tam jeden bug ktorego nie da sie naprawic...

sygnatura.png

Opublikowano

hahaha cały HA serwera , nie potrafi dodać nowej mapki ;]

Opublikowano

Serwer to dno administracja nie może ogarnąć kilku bugów na serwerze , postawili na gotowcu pododawali jakieś pierdoly nikomu nie potrzebne ... expa na mapce od 100 naprawić nie potrafią wiec dodaja nowe mapy ... ogólnie mówiąc szkoda czasu sam czekałem kilka dni że może jednak ale widzę że z tą administracją szkoda sobie zachodu robić z tym serwerem ....

Ci co pisza ze to sa gotowe pliki to niech zamknaj pyszczki, bo gowno wiedza.

Pliki sa zagraniczne, pliki nie sa w pelni spolczone, przykladowo, okno gracza czyli pod " c " nie jest spolczone cale, zwrocilem uwage na ilosc expa, ile brakuje expa do lvl, i na dole zakladki sa po angielsku bodajze.

Dozorca nie jest spolszczony.

Pliki nie wiem skad sa ale troche po niemiecku troche po angielsku.

Wezcie jebnijcie barana w sciane zanim cos napiszecie

Dostales bana na forum za pierdolenie glupot i teraz chcesz zepsuc opinie tego servera. Jestes zwyklym noobkiem ktory skacze z servera na server i tylko hejtuje.

A glownie to dostales bana na forum dlatego ze expiles na postach, tak jest w powodzie.

@Topic co do tematu gdyby administracja miala w dupie server to by nie robila mapek na ktorych sie ciezko expilo, i nie robila by nowych mapek. Po 2 nie wchodzili by na server, a dzisiaj jakos normalnie pisalem z HA.

Opublikowano

Jesli tutaj Admin zaglada.. to Bronie chyba maja zbugowane wartosci ataku magicznego... bo bronia z um dla sury bije mniej ze skila niz bronia na woja ze sr.. ze skila..

Opublikowano

Nie polecam!

Nie da się expić na mapce 100lvl/ ludzie sobie exp bugują/ częste kicki ( robiłem naszyjnik, w chuj długo go mixowalem i ulepszalem - kicklo i nie ma naszyjnika)

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Ci co pisza ze to sa gotowe pliki to niech zamknaj pyszczki, bo gowno wiedza.

Pliki sa zagraniczne, pliki nie sa w pelni spolczone, przykladowo, okno gracza czyli pod " c " nie jest spolczone cale, zwrocilem uwage na ilosc expa, ile brakuje expa do lvl, i na dole zakladki sa po angielsku bodajze.

Dozorca nie jest spolszczony.

Pliki nie wiem skad sa ale troche po niemiecku troche po angielsku.

Wezcie jebnijcie barana w sciane zanim cos napiszecie

Dostales bana na forum za pierdolenie glupot i teraz chcesz zepsuc opinie tego servera. Jestes zwyklym noobkiem ktory skacze z servera na server i tylko hejtuje.

A glownie to dostales bana na forum dlatego ze expiles na postach, tak jest w powodzie.

@Topic co do tematu gdyby administracja miala w dupie server to by nie robila mapek na ktorych sie ciezko expilo, i nie robila by nowych mapek. Po 2 nie wchodzili by na server, a dzisiaj jakos normalnie pisalem z HA.

hmm wiesz jeśli za byle post dawaliście 5% ostrzeżeń i serwer był off to coś z nudów trzeba było robić więc expiłem , w tych plikach jest cały ch*j zmienione , jest tylko pododawane parę pierdół , a serwer i tak do bani bo bugów nie mogą administratorzy ogarnąć głupiego expa nie potrafią naprawić więc dodają nowe mapy ... Ja nie wiem chuja potrafią a stawiają serwer ... czy to jest mądre ?

Opublikowano

Server dziala, jedynie co to kicka przez lagi, chyba ze ja mam lagi bo ja na laptopie a stary sciaga mi transfer zabiera.

Lipa ze 0 info od administracji

@UP watpie zeby ktos powazny sie bawil w ddosy, pewnie jakis laik sie bawi ddosami, bo po wiekszym ddosie server pada, takie sa servery Sheili

Albo to sa Dosy z kompa domowego, bo ta bylo z tamtymi serverami

No fakt nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...