Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D]Wielkanoc z Minecraft'em! (Do wygrania serwery!)

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, i czy moja praca jest zaakceptowana, jeżeli nie została na niej jeszcze wystawiona metryczka?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do północy wszystkie prace zostaną przejrzane i zaakceptowane/odrzucone. Wyniki podamy do maksymalnie tygodnia.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Do północy wszystkie prace zostaną przejrzane i zaakceptowane/odrzucone. Wyniki podamy do maksymalnie tygodnia.

Do końca tygodnia czy tydzień od dzisiaj? Sorrki że tak pytam ale jestem bardzo ciekaw czy wygrałem czy nie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

@UP już i tak nic nie zrobisz, bo konkurs jest zakończony.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

czy na pewno serwer opłacony tylko na miesiąc?? bo trochę nieopłacalne

niektórzy nie mają kasy żeby przedłużyć sobie serwer za 85 zł

powinniście napisać na ile serwer opłacony

Opublikowano

czy na pewno serwer opłacony tylko na miesiąc?? bo trochę nieopłacalne

niektórzy nie mają kasy żeby przedłużyć sobie serwer za 85 zł

powinniście napisać na ile serwer opłacony

Serwery są opłacone na miesiąc.

Jeżeli zrobi się super zajebysty serwer, można zrobić VIP'y i SVIP'y i będzie na utrzymanie serwera.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Serwery są opłacone na miesiąc.

Jeżeli zrobi się super zajebysty serwer, można zrobić VIP'y i SVIP'y i będzie na utrzymanie serwera.

Dokładnie, ja w grudniu wygrałem za 85 zł serwer i teraz aktualnie on jest, kto śledzi publikacje to wie jaki, i w 10 dni 97 zł uzbierał serwer na przywilejach.

Opublikowano

Kiedy będą te wyniki, powiedzcie mi?

Opublikowano

Maksymalnie 7 dni od zakończenia konkursu.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Ok, ale mógłbys zdradzic na jakim etapie sprawdzania jesteście??Tak bardziej precyzjnie, czy to aż tyle co piszesz będzie trwało, czy skrócicie nam wcześniej oczekiwania na wyniki?

Opublikowano

Dzisiaj już chyba powinny być wyniki bo jutro czwartek czyli albo dzisiaj albo jutro.

Już mam dość tego odświeżania i patrzenia czy są :mellow:

Opublikowano

Dziś wieczorem, maksymalnie do jutra pojawią się wyniki. ;)

Opublikowano

Podaj dokładną godzinę, bo jak nie to będę wchodził co pięć minut. Oszczędzisz mi wielu rozczarowań :>

Opublikowano

Zdradzę wam, że jeszcze dziś będą wyniki. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...