Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D]Wielkanoc z Minecraft'em! (Do wygrania serwery!)

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364501061-U247153.png

Pytania, skargi, dyskusje na temat konkursu.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, ma to być związane z Minecraftem, naprzykład: paper-craft, namalowany creeper na pisance. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

@up

To znaczy że po prostu pisanke czy na kartce mamy to zrobić bo nie rozumiem xD

@edit

I opowiadanie wielkanocne ma to być historyjka czy co

585571426179277855228.png

Opublikowano

Robótka ręczna to praca zrobiona przez siebie, wy decydujecie co to będzie. Ma to być robione waszymi rękami i musi być związane z Minecraftem.

Opublikowano

Opowiadanie mam wysłać w tym temacie?

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Robótka ręczna to praca zrobiona przez siebie, wy decydujecie co to będzie. Ma to być robione waszymi rękami i musi być związane z Minecraftem.

A czy można coś zbudować w minecrafcie i pokazać ss czy ma to być na kartce papieru?

1382793664-U576448.png

Opublikowano

@up Nie masz tego budować w grze, tylko narysowac, wykleic czy co tam chcesz, potem robisz tego zdjęcie i wrzucasz.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Wiem że dostane warna ale nie daliście kontaktu i nie mam jak się zapytać;D mogą być prace tworzone na komputerze ? np w cinema4d gimp itd ?

userbarcabal6.jpg

userbarcabal8.jpg

10 postów v

20 postów v

30 postów X

40 postów X

50 postów X

100 postówX

200 postówX

Opublikowano

Yoda, niestety nie.

Opublikowano

Robótke ręczną trzeba zrobić w realnym świecie? Nie np. w Minecraft lub programi graficznym?

Tak, nie można robić techniką komputerową ani tego takową techniką edytować :)

by ja.

Opublikowano

Nie, nie można.

Opublikowano

A mam takie pytanie ,czy można wybudować coś w minecrafcie świątecznego? :D

W końcu muszę rękami klikać więc są robótki ręczne xD

Nie, musisz ją wykonać bez pomocy komputera

by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...