Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer oparty na kwadratowej masakrze 4] [Logblock,LifeMC] [Dedyk 24/7] [0 lagow]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Imie:kHRYSTAL

2.Wiek: 15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Nie wiem, nudzi mi się , posiadam bogate słownictwo , kulturę oraz humor i przedewszystkim bardzo zabawny śmiech ; d .

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak, mam zaproszę ;)

5.Nick z minecraft: kHRYSTAL

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Imie: Przemek

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem ogarem szukam serwa na ktory moge pograc z ogarami

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak

5.Nick z minecraft: BigBill

Pomogłem daj Like

Opublikowano

1.Imie: Kubuś

2.Wiek: 17

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Wiek świadczy o dojrzałości jak i kulturze.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Nie mam, korzystam z innego komunikatora.

5.Nick z minecraft: PigZombie

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

1.Imie: Tomek

2.Wiek: 13

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Ponieważ ogarniam i nie grifuje

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Posiadam. Zaproszę.

5.Nick z minecraft: GibbonQUQ

Opublikowano

1.Imie: Radek / Adam

2.Wiek: 17 / 20

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Chcieliśmy z kolegą pograć na jakimś ogarniętym serwerze. Mamy nadzieje że będzie miła atmosfera. Potrafimy sie zachować, Nie griefujemy ;) Jesteśmy honorowi

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mamy SKype ale preferujemy TS'a

5.Nick z minecraft: MrMuniez / Veron

hcq0.png

Opublikowano

Wszyscy dodani uff, sorry ze nie dodawalem ale robilismy nowa mapke :) Teraz mamy nowych helperow: korek1212 i Draxiu

Opublikowano

1.Imie:Rafał

2.Wiek:12

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : ponieważ zapowiada sięfajny sezon gry

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak mam zaprosiłem CB

5.Nick z minecraft: AnjoCaido

Opublikowano

1.Imie: Krzysiuuu !

2.Wiek:14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Hmmm . Po pierwsze szukam serwa ala KM (tera mnie naszlo ) gdzie można było by się pobawić itp . Mam nadzieję na dobrą zabawę i ogarniętych ludzi . Liczę na dobrą grę :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : tarooxik

5.Nick z minecraft:TarooX

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

Serwera nie polecam. Admin wgl sie nie interesuje ludzie kazdego zabijają. Przyjkłady : Kopie cobbla nagle wyskakuje dwóch i co Jeb mnie. Kolega tak samo stał podbiegli i zajebali go ... Bez sensu .. Administrator zero reakcji. Serwer mała mapka. Ok 250 kratek od spawn nie mozna wyjść.

hcq0.png

Opublikowano

1.Imie:Patryk

2.Wiek:17

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Lubię dobrą rozgrywkę i komunikację między graczami,pomagać przyjaciołom i niszczyć wrogów.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :TAK

5.Nick z minecraft:Kaboom

Od razu prośba o dodanie kolegi o nicku ospta ten sam wiek tylko na imię ma Kuba i gramy zawsze razem :).

Opublikowano

Serwera nie polecam. Admin wgl sie nie interesuje ludzie kazdego zabijają. Przyjkłady : Kopie cobbla nagle wyskakuje dwóch i co Jeb mnie. Kolega tak samo stał podbiegli i zajebali go ... Bez sensu .. Administrator zero reakcji. Serwer mała mapka. Ok 250 kratek od spawn nie mozna wyjść.

Słuchaj, spróbuj Sobie postawić serwer, dodawać graczy do wl, odpisywać minimum 5-ciu osoba na raz na skype (o plikach serwerowych nie wspomnę) i jeszcze mam do tego siedzieć na serwerze i rozdawać bany? Nie, do tego mam helperow ale nie moja wina ze teraz żadnego nie ma mogłeś poczekać...

A co do @Up dodani :)

Opublikowano

1.Imie: Mateusz

2.Wiek: 14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem miły , ogarnięta ortografia , nie grifuje :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : mateusz04141

5.Nick z minecraft: Zixon

Opublikowano

1.Imie: Damian

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem ogarnięty, no i poprostu nudzi mi się i szukam serwera takiego typu :)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mam .. Zaproszę w póżniejszym czasie :Scoob.anny

5.Nick z minecraft: Scoobany98

sygnadlamalinowy.png

Opublikowano

Nie polecam serwera pogralem 2 dni i dostalem bana za darmo chociaz mialem 2 zycia.Admin rozdaje moderatorow kazdemu debilowi ktory powie ,,chce moda''.

Jeden z moderatorow posiada multi - konto a to juz powinien byc BAN.

Dziękuje i Pozdrawiam Almadril

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Podanie za kolege który nie posiada konta na MPC:

1.Imie: Dawid

2.Wiek: 16

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Zawsze chciałem spróbować takiego serwera.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Niestety nie posiadam.

5.Nick z minecraft: fitleyPL

Opublikowano

1.Imie: Krzychu xD

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Szukam serwera podobnego do KM i mysle ze ten bedzie jak najbardziej podobny ;)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : tak

5.Nick z minecraft: PustyB

Opublikowano

1.Imie:Marcin

2.Wiek:13

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Ponieważ jestem kulturalny i lubie grać na takich serwerach.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Nie

5.Nick z minecraft:Astro

Opublikowano

1.Imie: Seba

2.Wiek: 13

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Ponieważ jestem ogarnięty, i jestem kreatywny. Gram długo w mc więc nie porzałujecie!

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak, mam zaprosilem.

5.Nick z minecraft: Shaker

Opublikowano

Imie: Witek

Dlaczego ciebie mamy przyjąć na serwer: jestem kreatywny, chciałbym trochę ponagrywać z tego serwa.

Mam skype.

Nick: WinLock

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...