Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer oparty na kwadratowej masakrze 4] [Logblock,LifeMC] [Dedyk 24/7] [0 lagow]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Imie: Piotrek

2.Wiek: 14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer: Jestem ogarniety, nie grifuje, jestem mily, rzadko przeklinam, ogarniam ortografie i itd

4.Czy masz skype?: Mam skypa i zaprosilem juz cie ale nie gadam na skypie zazwayczaj gdam na ts'ie

5.Nick z minecraft: theblooes

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Imie: Bartek

2.Wiek: 15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Bo umiem sie zachować oraz wspolnie grać z innymi.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak Już Wysyłam.

5.Nick z minecraft: Fishu

Znawca
Opublikowano

1.Imie: Patryk

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer: Jestem ogarniety, nie grifuje, jestem mily, rzadko przeklinam, ogarniam ortografie i itd

4.Czy masz skype?: Mam

5.Nick z minecraft: goldpliz

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Super serwer,przyjemna atmosfera.Jutro będzie pvp więc będzie się działo.Można wbić wtedy kiedy się chcę.Minerały ze stone,ale fortuna działa więc jest spoko.To najprawdziwsze odwzorowanie masakry!Polecam! - CracKuMagister.

Opublikowano

Wzór podania:

1.Imie:Kamil

2.Wiek:14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Bo nie jestem jakiś trollem jak dzieco tylko normalny gracze miłym itd.;D!

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Mam ts3

5.Nick z minecraft:Forceta12

Opublikowano

1.Imie: Wojtek.

2.Wiek: 13

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Dlatego że jestem kulturalny, mam dobra ortografię, jestem miły i lubię pomagac. :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mam skype, zaprosiłem.

5.Nick z minecraft: IslandIcedZ

Opublikowano

Dobra, serwer juz badziej ogarniety, niepotrzebne dzieciaczki pobanowane, mamy dwoch helperow : SayoSan i MrCracKu ( Znany jako CracKuMagister :P) .

Opublikowano

1.Imie:Krzysztof

2.Wiek:15 lat

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Zaczeły mnie nudzić już zwykłe serwery i chce poznać nowych ludzi i mieć świetną zabawe :)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Posiadam TS3,Skype krzysiekfod i gg 13657236

5.Nick z minecraft: DeAtCH

Opublikowano

1.Imie: Mikołaj

2.Wiek: 15lat

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Ponieważ jestem miły nie kradne , pomagam nowym jak i starym graczom. Lubię takie typy serwerów minecraft :)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak.

5.Nick z minecraft: SkateSkill

6. Będe nagrywał z serwera :)

@up dodaj na skype mój to gratkapl

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Opublikowano

1.Imie: Dawid

2.Wiek: 15 lat

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : znam zasady ortografii, jestem cieply i mily

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : tak mam

5.Nick z minecraft: MagicznyAutobus

Opublikowano

1.Imie: Denis

2.Wiek: 14 lat

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem miły, pomocny i nie wdaje się w kłótnie ;)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak, skype to DD1371

5.Nick z minecraft: gDeise

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

--==Dla Mnie==--
1.Imie: Damian
2.Wiek: 16
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Bo chce zagrac z moja kolezanka na tego typu serwerze
4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak <- Ale nie zaprosze
5.Nick z minecraft: Theproterror
--==Dla kolezanki==--
1.Imie: Alicja
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Bo chce zagrac z moim kolega na tego typu serwerze
4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak <- Ale nie zaprosze
5.Nick z minecraft: AliceAlis

Opublikowano

1.Imie:michał

2.Wiek:14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :bo chce poznać różnych ludzi

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :nie

5.Nick z minecraft:mieczos

76561198046924593.png
Opublikowano

1.Imie: Kamil

2.Wiek: 17

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : nie niszcze nic na serwerze,nie okradam no i jestem zaufany.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Menecraft1

5.Nick z minecraft: Xawier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...