Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer oparty na kwadratowej masakrze 4] [Logblock,LifeMC] [Dedyk 24/7] [0 lagow]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Imie:Norbert

2.Wiek:15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :To akurat mnie macie przyjąć na server, bo zapewnie wam trochę humoru i zabawy ;) Mam parę pomysłów na naprawdę dobry trolling :D (Oczywiście bez przesady) Chcę też sobię pograć z fajnymi ludźmi, którzy zapewnią przyjemną atmosferę :) Czekam z niecierpliwością na dodanie.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : sageqwe123

5.Nick z minecraft:Sathid

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano
1.Imie: Wojciech
2.Wiek: 14
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Moje budowle są bardzo ładne i jestem ogarniety.
4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Posiadam, nazwa Ougi_57
5.Nick z minecraft: Ougi57

Wzór podania:

1.Imie:Mateusz

2.Wiek:14 lat

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Chcialbym sobie dobrze pograc, na nie za bardzo zalutnionym servie, bez dzieci.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Tak ale nie używam.

5.Nick z minecraft:Gienek

Mając 14 lat, jesteś jeszcze dzieckiem ;)

Opublikowano

1.Imie:Weronika

2.Wiek:14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Ponieważ, lubię takie serwery, mam już dość serwerów na który każdy może bić. Ogarniam mc, jak i dużo innych rzeczy.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Tak

5.Nick z minecraft:Karou

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

1.Imie: Wojciech
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Moje budowle są bardzo ładne i jestem ogarniety.
4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Posiadam, nazwa Ougi_57
5.Nick z minecraft: Ougi57

Mając 14 lat, jesteś jeszcze dzieckiem ;)

Raczej chodziło mu o tzw. Dzieci Neo, czy też ludzi młodszych od siebie. Teoretycznie zawsze jesteśmy dziećmi, bo nasi rodzice mają nas za swoje dzieci, nie prawda ?

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

UWAGA Teraz dodaje osoby ktore beda w stanie zaplacic skladke 3 zl sms. Jak cos dodawac nadal arturswiatek1.

Opublikowano

1.Imie: Kamil

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Nie griefuje , potrafię współpracować oraz lubie tego typu serwery oraz zabawe :)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mam skype , lecz wole Team Speak 3 :D

5.Nick z minecraft: HeeCreator

Opublikowano

Jak do tej pory wszyscy dodani jezeli kogos pominalem no przepraszam ale mielismy problemy z pluginem i od 2-3 godzin go na nowo konfigurowalem :D

Opublikowano

Imię?: Sebastian.

Wiek?: 14.

Dlaczego ja?: Nie grifuje, jestem uczciwym pomocnym graczem, jestem ogarniety, nie obrażam nie atakuje bezsensu. Staram sie aby moje budowle byly jak najpiekniejsze.

Masz skype?: sebastian.pawlowski97, łap.

Nick z Minecraft?: MrLoL - Premium.

Opublikowano

1.Imie: Pawel

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Lubie serwerz takiego typu . Prosiłbym o dodanie .

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mam , dodałem Cię.

5.Nick z minecraft: Scyzorek5

Opublikowano

Imie: Patryk
Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Bardzo lubię serwery tego typu i mam nadzieję na miłą grę z innymi :)
Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : TS3/Skype
Nick z minecraft: Patrykx77

Hangamoon_eune_24_3_logo.png

Opublikowano

1.Imie: Julek

2.Wiek: 12

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem ogarnienty dużo gram na takich serwach (narazie nie ma ale ostatnio były)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : julogg2

5.Nick z minecraft: julogg2

Opublikowano

1.Imie:Kacper

2.Wiek:16

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Ponieważ, znudziło mi się prowadzenie własnego serwera :c. Szukam zabawy i dobrych towarzyszy do gry :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : krzyzan521123

5.Nick z minecraft:Lime06

Opublikowano

1.Imie: Tomasz
2.Wiek: 16
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Ponieważ nie griefuje, nie cheatuje, ładnie buduje, lubię nawiązywać nowe znajomości.
4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Tak, mam.
5.Nick z minecraft: Neostr

Opublikowano

1.Imie: Kuba

2.Wiek: 13

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Nie griefuje , nie jestem agresywny , lubie pomagać i jestem miły :D Lubie serwery tego typu.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : tak kuba.groch11

5.Nick z minecraft: KoVu

Opublikowano

1.Imie: Paweł

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem miły , ogarnięta ortografia , nie grifuje :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : Na PW mogę podać.

5.Nick z minecraft: ex0tic

Opublikowano

Swoje podanie chciałbym przedyskutować na skype :D

Dodam Cie , jestem bartosz.krawczyk19

Opublikowano

1.Imie: Krzysztof

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : A dlaczego by nie? Mam 13 lat, ale jestem ogarnięty. Znam zasady ortografii jak i interpunkcji.. Uwielbiam serwery typu KM.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mam.

5.Nick z minecraft: Archerowy

Podanie Kolegi:

1.Imie: Andre [ andrzej]

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Tak samo uwielbiam serwery KM, jestem ogar. I co tu więcej napisać.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) : Mam.

5.Nick z minecraft: andre13pl

Opublikowano

1.Imie:Tomek

2.Wiek:15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Lubię takie serwery i przyjemnie mi się na takich gra

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Mam ale narazie Mikrofon mi nie działa

5.Nick z minecraft:Szokko

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

1.Imie:Michał

2.Wiek:14/15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Lubię budować , łatwo się komunikuje z innymi i lubię tego typu servery :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Tak mam.

5.Nick z minecraft:Pacyniak

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Wszyscy dodani jak chcecie byc dodani prawie natychmiast to piszcie na skype, jest o wiele szybciej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...