Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer oparty na kwadratowej masakrze 4] [Logblock,LifeMC] [Dedyk 24/7] [0 lagow]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

========================================================================================

1.Imie: Patryk

2.Wiek: 19

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Bo szukam normalnego serwer na ktorym mozna pograc i sa ogarniete osoby :) Pozdrawiam

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : mam ale wole Team Speak 3 :) a skype to : eidos0982 PS: na skype nie gadam

5.Nick z minecraft: MrSpoXter

========================================================================================

Opublikowano

Dodalem Cie :) Jak cos to na początku jakieś nieogary moga byc tak jest zawsze, ale to pozniej sie selekcje zrobi i bedzie git. :)

Opublikowano

1.Imie:Filip

2.Wiek:13

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Szukam serwera ala kwadratowa masakra,na którym będzie panowała miła atmosfera i będzie się miło grało.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) :Mam,napisze ci na pw.

5.Nick z minecraft:MrCracKu

Podanie Kolegi

1.Imie:Mateusz

2.Wiek:16

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Ponieważ chcę pograć na serwerze ala kwadratowa masakra i myślę że to będzie najlepszy serwer tego typu!

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) :Tak,podam na pw.

5.Nick z minecraft:Matth97

Opublikowano

Dodalem Cie :) Jak cos to na początku jakieś nieogary moga byc tak jest zawsze, ale to pozniej sie selekcje zrobi i bedzie git. :)

A macie moze jakis TS3 ? jak nie to ja moge wam dac wlasny :), bo na skype nie gadam

Opublikowano

1.Imię : Marcin , Michał

2.Wiek: 18 i 17

3.Dlaczego to Was mamy przyjąć na nasz serwer : Jesteśmy oboje ogarnięci, nie griefujemy i nie mamy zamiaru NARAZIE zabijać graczy ^^

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : Mamy, ale raczej jest prywatne jednak jeśli jest taka potrzeba to podam;)

5.Nick z minecraft: MrMarsi1 , Bezniku

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

A macie moze jakis TS3 ? jak nie to ja moge wam dac wlasny :), bo na skype nie gadam

Ja mam gratis do serwera mumble jak cos ale ja ze wszystkimi gadac raczej nie bd na skype po prosu chce miec szybki kontakt do kazdego. A i jakos nie umiem skonfigurowac pojemnosciowki pod ts-a i cos mi nie trybi :/

Opublikowano

Imię:Kamil

Dlaczego ja? Jestem ogarnięty,nie griefuje pomagam nowym graczom, nie szpanuje diax eq i nie zabijam graczy(narazie pozniej moze sie cos zmienic z zabijaniem)

Nick w MC:Almadril

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Ja mam gratis do serwera mumble jak cos ale ja ze wszystkimi gadac raczej nie bd na skype po prosu chce miec szybki kontakt do kazdego. A i jakos nie umiem skonfigurowac pojemnosciowki pod ts-a i cos mi nie trybi :/

Jak wroce to ci pomoge i pogadamy

Opublikowano

No dobra spoko ale jak narazie i tak musze po to mikro pojechac xD Wiec najwczesniej jutro lub w sobotę :)

Opublikowano

1.Imie:Kuba

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Bo jestem Ogarnięty współpracuje z innymi i mam nadzieje ze się dostane ;)

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) :eloszka.eloszka

5.Nick z minecraft:EloszkaEloszka

1.Imie:Rafał

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Bo lubie takie serwery lubie współspracować z innymi myśle ze będe sie tu dobrze bawić

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) :PlayGamesOn

5.Nick z minecraft:PlayGamesOn

Opublikowano

No dobra spoko ale jak narazie i tak musze po to mikro pojechac xD Wiec najwczesniej jutro lub w sobotę :)

No spoko ja juz wrócilem :D juz bym sobie pogral :P ale cos dlugo mnie dodajesz: P ciagle nie jestem na WL

Opublikowano

1.Imie: Marcin

2.Wiek: 15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : A dlaczego nie ?

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : Kedroshi

5.Nick z minecraft: BlackBoy89

Opublikowano

Podanie za kolege:

1.Imie: Jacek

2.Wiek:14

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Ponieważ nie griferuje,przestrzegam regulaminu,nie buduje kloców z drewna,moge pomagać adminom (nie raz nie dwa byłem adminem/modem itp) i dlatego że lubie takie servery :D

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : Tak mam jacek.biaecki mam równiez ts...

5.Nick z minecraft:Murzyne3k

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

1.Imie: Jakub

2.Wiek: 15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem kulturalny, nie griefuje,lubię pomagać graczom itp.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) : Na PW mogę podać.

5.Nick z minecraft: JestemJakub (premium)

Opublikowano

1.Imie:Kuba

2.Wiek:15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Ponieważ nie greefuje itd.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to podaj) :Kuba.Bielak3

5.Nick z minecraft:termak5

Opublikowano

gra sie fajnie atmosfera tez dobra ludzie zartuja, i sa pomocni polecam serwer !:D

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Wzór podania:

1.Imie:Mateusz

2.Wiek:14 lat

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Chcialbym sobie dobrze pograc, na nie za bardzo zalutnionym servie, bez dzieci.

4.Czy masz skype? (jeżeli masz to zapros arturswiatek1) :Tak ale nie używam.

5.Nick z minecraft:Gienek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...