Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego zawsze jak trafie na Polaków jest DEFEAT?

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jebłem...

2ranked wygrany w Polakami o.O

plwin.png

2-6 ;d

Kup oryginalnego windows

sprzedaj skina

kup oryginalnego Minecrafta

Przecież nie powiedziałem, że to zły pick, przeczytaj sobie z kilka razy, lol.

napisałeś to że niby ludzie go biorą żeby trolować ;d

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebłem...

2ranked wygrany w Polakami o.O

plwin.png

Staty 2-6, słaba farma czyli innymi słowy nie masz co mówić że wszyscy są źli, innymi słowy nie masz czym się chwalić i tyle :/

Opublikowano

innymi słowami pierdol cie sie sami czasami macie słabo farme a wygrywacie

co kur wa cały czas mam stac i farmić?

35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg

Opublikowano

innymi słowami pierdol cie sie sami czasami macie słabo farme a wygrywacie

co kur wa cały czas mam stac i farmić?

35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg

Nie potrafisz przyjąć krytyki i tyle, nikt ci nie mówi żeby cały czas farmić : )

Opublikowano

A więc tak zacznijmy od tego że jak byś sam dobrze grał to byś wyccarował grę ;)

A co do tego że Polacy piszą MID OR TROLL, owszem spotyka się takie coś ale również to piszą Anglicy, Ruscy, Amerykanie tylko na to nie zwracacie uwagi, ktoś napisał że jest jakaś plaga Polaków z tym się zgodzę pół roku temu/rok temu również byli Polacy ale grali lepiej, teraz poprostu LoL stał się bardzo popularny aż za bardzo można powiedzieć.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Oczywiśćie wiadomo że mówimy o polakach poniżej 16 roku życia czyli Gimba oni grają słabą bo ludzka nienawiść tzn Polska nie nawiść i chciwość oraz zazdrość prowadzi do porażki polega to u każego gimby tak samo ,,MOJA KLASA GRA W LOLA MUSZE BYC NAJLEPSZY'' w typek feeduje żeby tylko wbic 30 lvl i mówić żę jest najlepszy. a tak na prawde ma staty -.- szkoda gadać Ludzka zazdrość zjada od wewnątrz.

xmMfHrm.png
Opublikowano

ja nie raz miałem polaczków w teamie którzy pisali "Ktury, tesz, usmy" i przegrywaliśmy bo nie kupili itemków na start + na 100% nie robili zwykłego treningu i treningu bojowego trudno przegrałem ale też trafiałem na polaków bardziej ogarniętych 16 lat + i łądne staty mieli 30/0/12.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

reprezentuję jp jebać polakuw wszystko przez nich nadal siedze w bronzie przecierz jestem taki dobry oni tylko trolpik bo nie wiedzom ze ja nie umiem supa i pikujom adkery i majom tylko 149 farmy w 20 minucie a majom miec 150 bo to jest minimum jebac tych nobuw czy tylko ja jestem jedyny dobrym polakiem ktury gra rankedy rzal mi tych dzieci glupich

Opublikowano

Słabo grasz albo masz pecha .

Polacy, którzy są dobierani są prawdopodobnie na Twoim poziomie, bądź ty masz mniejszy i przegrywasz, albo jesteś na swoim poziomie (1L,1W), czyli 50/50 .

Również możesz powiedzieć że dochodząc do każdej gry przegrywasz ją bo jesteś z Polski . nonsens .

Opublikowano

Oczywiśćie wiadomo że mówimy o polakach poniżej 16 roku życia czyli Gimba oni grają słabą bo ludzka nienawiść tzn Polska nie nawiść i chciwość oraz zazdrość prowadzi do porażki polega to u każego gimby tak samo ,,MOJA KLASA GRA W LOLA MUSZE BYC NAJLEPSZY'' w typek feeduje żeby tylko wbic 30 lvl i mówić żę jest najlepszy. a tak na prawde ma staty -.- szkoda gadać Ludzka zazdrość zjada od wewnątrz.

Gratuluję! Otrzymałeś nagrodę debila roku 2012/2013 za post pozbawiony jakiegokolwiek sensu.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

ktury?

To jedyny błąd, który zauważyłeś :O

Co do tematu, to nawet z ruskimi idzie się lepiej dogadać, itp...

Dzisiaj na botach grałem z polakami, którzy robili invejda i dżungler padł od golemów, flame nieziemski łamanym polsko-angielsko-niemiecko czymś

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Dzisiaj gralem z 4 anglikami i szczerze mowiac rozgromilismy ich. w 20 min surrender staty teamu 43-3. dzisiaj rownierz gralem z 3 polakami rankeda. Odrazu poszly wyzwiska w moja strone bo poszedlem na mida lux-em na kate^ przy czym na 5 lvl-u juz mialem 3 kille i niezle eq. Wiec zaczelem gankowac. Q E ULTI e wybucha i 2 dedy^ na kazdej lini. Zeby nie bylo dawalem tez kille. na 10 lvl-u staty 21/2/12 ^ lecz doszlo do lvl-u 15 i calkowite niezgranie... 2 polakow siedzacych na TS mowili ze oni sami dadza rade i poszli... zgineli oczywiscie nikogo nie zabijajac -,- zostalem sam bo innych ponioslo na dragona wiec tak przehralismy^^ bylo 67/23 przy czym moje kille to polowa naszych^ dmg 58 tys w championy farmy 230 nasz adc mial 130 -,- reszta 100 bo na kille lecieli -,-

Nie wciskajcie mi kitu ze gra z polakami nalezy do przyjemnych -,-

Apropo gralem o wyjscie z brazu 1 wiec teraz znowu bede sie meczyl przez takich baranow....

Pozrdawiam tych ktorzy mysla ze to wina mojego poziomu gry...

Dziekuje i prosze o zamkniecie bo spam sie robi

PedroAnglia_euw_107_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...