Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego zawsze jak trafie na Polaków jest DEFEAT?

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejtujecie samych siebie. To ze przegrywacie to jest zbiegiem okolicznosci. Wy sie akurat na stawiliscie na to ze jak sa polacy to przegracie

a polak tez czlowiem jak anglik tez moze lepiej lub gorzej grac. Nie bierzcie juz tak tego do siebie ze jako polacy jestesmy zli w LOL'a bo i na calym swiecie sa nooby ktore lamia.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

A ja chciałbym zobaczyć Twoje konto na lolkingu ;). Jeśli przegrywasz przez low teamy, tych waszych "polaczków" itp. to nie masz się czego bać ;). Zawsze jest winny ktoś inny bo feeduje etc. tylko nie ty. Takie tematy są już denerwujące. Jeśli ty jesteś pro to w Twoim teamie jest 4 słabych i jeden pros, w przeciwnym jest 5 słabych (o ile się nie mylę jest to prawo wielkich liczb, jeśli jestem w błędzie poprawcie mnie :P). Jak tego można nie wygrać. To już jest nawet matematycznie wytłumaczone. Że tak powiem jesteś w takim gównie na jakie zasługujesz.

@offtop

Ile ja razy powtórzyłem słowo "jeśli" :P.

Opublikowano

Ja się na ten temat nie będę wypowiadał bo pewnie dostał bym kolejne % no ale do rzeczy. Mi się wydaje, że wina leży też po tej stronie, że po prostu polacy nie chcą ustąpić, zawsze muszą postawić na swoim i potem wygląda to tak jak wygląda czyli defeat ^^ Każdy chce być najważniejszy, żeby to się jego słuchali a jak ktoś ci daję radę żeby coś zrobić to się nie słucha bo niby wie lepiej ale tak naprawdę nie wie i przeważnie ginie, mi się wydaje, że to na takiej zasadzie działa chociaż w odwrotnym skutku niż powinno :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

myślisz że z powodu narodowości ktoś gra lepiej inny gorzej? to brawo system przydziela mniej więcej graczy na tym samym poziomie jak sobie przypomnisz na pewno miałeś kilka meczy z podobnymi statami może po prostu ktoś miał zły dzień a jeśli chodzi o normal gry a nie o rankedy może kupił dopiero postać i ją testuje? ja testuje na normalach bo z botami to inna gra wgl. jest szybciej się nauczysz z graczami. i jak prawie każdy na tym forum piszesz że wszyscy Polacy są tacy słabi że chuj a ty jesteś pro masz zawsze pro staty i nie flejmujesz.

Opublikowano

Ja się nie dziwie że ktoś ciągle przegrywa mając Polaków w teamie samemu będąc polaczkiem który narzeka na to jaka reszta drużyny jest zła. Myślisz że grasz normalnie ale tak naprawdę już się tak przyzwyczaiłeś do tej EUNE atmosfery że flame, afk i trollowanie to norma. Najlepszym rozwiązanie jest zmiana serwera lub po prostu przestać grać i psuć innym grę.

Znawca
Opublikowano

Co 2 gra jaką gram spotykam obcokrajowców którzy wyzywają polaków. np. ,,Omg Poland in my team, leave pls'' itd.

Ale niestety oni mają troche racji. Polacy nie potrafią pracować drużynowo (a przynajmniej większość), wyzywają innych za własne błędy, afkują gdy im nie idzie.

Jednak nie tylko polacy tak grają.. ja sam w prawie wielu grach doświadczam afkerów/feederów/idiotów. Jednak nic z tym nie zrobisz.

Bo Polaczki to retardy , nooby , kur*y, chu*e ! . 0,0 Sorry ale musiałem tez grac z takimi ludźmi . . .

Serio? Weź wyjdz. Ile ty masz lat? Trzeba być kompletnym idiotą, żeby hejtować samego siebie. Powinni zrobić jakieś ograniczenia wiekowe na tym forum, i w lolu wsumie też.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

A ja sugeruję zamknąć Topic bo tego typu tematy przewalaja się przez forum co tydzień i przynoszą same bagno i flame.
Sugestia do admina CLS PLS

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/23698535#history

Proszę Bardzo.

Za tego ez'a chyba mam bana na 7dni:D

Gdzie w trakcie gry postanowiłem"Pier*ole to"->Sell build->Dance with Baron

Są tam też normale.

Jakiś czas temu zacząłem grać supportem lecz kur*wica mnie bierze jak adc nie lasthituje/leci na mapclicku i se nw. patrzy na mida..../focus supp....

Ktoś chętny na duo?

Ban mi się dziś konczy.

Pw/Lol

Opublikowano

Ja wczoraj miałem rankeda solo q co trafiło się 5 Polaków to się zgadaliśmy na ts. W 4 byliśmy na TS z czego 1 nie miał mikro ale słyszał nas. Mider był połączony na skype z junglerem więc była pełna komunikacja i dominacja w grze. W 24minucie zniszczyliśmy wrogi nexus.

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

NO to moje gratulacje:D

Kiedyś też tak robiłem ale teraz coraz częściej "nie o nie bo z noobami nie gadam"

Opublikowano

staty to se kur wa w dupe wsadz...

Nie znasz całego przepiegu gry wiec niepierdol

Najcześciej w przegranym meczu se pod koniec odpierdalam jak surra niechca dac....

Opublikowano

I przez takie zachowanie też przegrywasz. Po prostu nie potrafisz przyjąć krytyki. Najpierw dorośnij do gier drużynowych oraz popraw swoje zachowanie, może będzie Ci szło lepiej. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Każdy Polak gra inaczej. Jeden gorzej, drugi lepiej. Widocznie przegrywasz zawsze jak masz ich w teamie dlatego, że trafiasz na tych "gorszych", którzy potrafią tylko obrażać innych graczy jak przegrywają linię, zamiast skupić się na grze.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Z tego co widzę to jest tutaj dużo płacz tematów, jak chcesz mieć większą szansę na wygraną to graj full premade.

W sytuacji gdy masz 4 osoby do teamu lub 3 to "randomy" potrafią na serio popsuć grę, jak masz z tym problem to nie mów o tym na forum bo tak się tylko kompromitujesz, niestety taka jest prawda :/

Graj zawsze postacią którą najbardziej ogarniasz i pomagaj innym teammate'om, miej kompletnie gdzieś flame, jak odpuścisz to "flejmer" zobaczy że masz go za przeproszeniem w dupie to sam odpuści i skupi się bardziej na grze niż na wyzywaniu.

Widzisz że nie piszą ss to kupuj wardy, patrz na minimapę gdyż do takich ludzi nic nie dociera, nie zabieraj też wszystkich killi gdyż możesz tak znacznie osłabić team, oddawaj kille nawet takim "idiotom" ponieważ i oni jak zaczną coś robić to jest szansa że zmienią podejście do gry.

Podsumowując nie reaguj na idiotów (wiem że łatwo powiedzieć), jak już pisałem jak zobaczy ze masz go w dupie to przestanie i skupi się na grze.

Pomagaj każdemu, jak niszczysz swoją linię to idź gankuj inne, pamiętaj o uprzednim zpingowaniu po milion razy przed wbiciem gdyż nie zawsze taka osoba się zorientuje, tym sposobem można wygrywać gry ale nie zawsze tak można, czasami zdarza się tak zwany throw gry, staraj się temu zapobiegać razem z kolegami.

Tak można wygrać niemożliwe, mam nadzieję że pomogłem ;)

Opublikowano

Moja rada? Nie pisac po polsku. Jak ktoś się kłóci to ich uspokoić :P Bo flamowanie się nawzajem nie ma sensu, tylko sobie można humor zpesuć ;/ Ja wole odpuścić i "trzymać język za zębami" ale za to wygrać , a nie spam i hejt, co wiąże się z tym że polaczki zaczynają trollować xD

Opublikowano

Mam konto na nordicu i bardzo tego żałuje bo na amerykańskim serwerze jest mniej tych Polaków, którzy grać nie potrafią...

1ze84zm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...