Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego zawsze jak trafie na Polaków jest DEFEAT?

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak co mecz na nordicu jezeli trafie na polakow zawsze defeat -,- zaczelem nawet wychodzic z gier jak widzialem jakiegos ale nie wszyscy maja polskie nicki... Dzisiaj przegralem 8 meczy i w kazdym gdzie byl polak bylo 0/15/3 -,- albo i wiecej. To juz jakas plaga jest. Moim zdaniem powinni takich uwiezic na botach dopoki nie przegraja conajmniej z 200 meczy -,- wygranych oczywiscie. Po 2 kazdy polaczek z ktorym gralem zaczynal feedem od 1 lvl-a. Rozumiem ok zfeedowalem ok pisze sorry i tyle a nie wyzywam caly team od noobow bo ide sam na 3 .... Moim zdaniem powinno sie ich pousuwac na dobre z tej gry. Oczywiscie raporty ciagle pisze z ss-ami ale nic nie pomaga.

Bez hejtow prosze bo to co napisalem spotyka wiekszosc moich znajomych.

P.S. Bede dodawal SS-y z gier :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znalazl sie hejt ktory mysli ze mecz w ktorym masz 2 ktorzy biora 2xmid i ida we 2ch do tego przegrywaja linie da sie wygrac -,- ogarnij sie czlowieku bo szkoda mi takich ludzi jakim Ty jestes... Widac ze wyszedlem z gimbazy bo nawet wyslowic sie nie potrafisz... Pozatym pewnie nawet do brazu Cie nie przypieli bo na to za slaby jestes :) Pozdrawiam

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Hm ciekawe skad wiesz do jakiej ligi przydzieliliby Exasta?

@topic Ja prawie zawsze wygrywam z polakami, nie wiem co od nich wogole chcecie... Co jakis czas zdarza sie flamer ktory wyzywa za wszystko co sie zrobi ale to raz na 2 miechy... Ogarnijcie sie ludzie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja uważam że Polacy w lolu to dno i wodorosty...(oczywiście mowa o randomach na SOLO Q)

Why?

Ok.

Wybór postaci: xxxxPL: MID MID MID MID MID MID OT TROLL x4

Gra: Feeduje na tym midzie( bo gra tylko mida i uważa że jest prze pro zajebisty i kontra na jego nie istnieje)

Potem zaczynasz mu tłumaczyć żeby defował/nie padał/nie wbijał się solo w 5.On na to :twoja stara z psem/kotem/siostra/bratem itp.

Koniec gry: staty 0/15/2 i co kur wa potrafi grać?

Na rankedy powinny być dopuszczalne osoby nie z 30lvl ale z ~300-500winów

Bo co kupi se idiota 30lvl za 10zł i leci grać rankeda....

Opublikowano

Bo jesteś chujowy.

I Ty masz w sygnaturze LoL Player? Stunkij sie, zamiast odpwiedziec na pytanie to Ty spamisz.. Prosze wyjdz i nie wracaj.

Co do pytania, to też mam tak, że jak trafie na Polaków to są bardziej skłonni to płakania, oraz do flemowania Sb, zamiast do współpracy.

No iestety.. Najlepiej nic nie pisać, zignorować ich i grac po swojemu, wkoncu zobacza , ze ich ignorujesz i przestana..

Oni juz w lobby się flamuje za to gdzie chce isc.. Taki Polski naród, Tusk nadzieją głupich (;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Kolejny Polak hejtuje na Polaków...

Cóż, nie powiem, sam często grając z "randomami" Polakami przegrywam, a grając przeciwko... też przegrywam. Sam nie jestem jakiś pro, aczkolwiek nigdy nie mam stató na -, z reguły są to carry stats. Po prostu Polacy mają w tej grze inną mentalność.

Najlepiej widząc naszego rodaka w teamie pogadać z nim wstępnie w lobby po czym dodge / play.

Jeśli przeszkadza Ci granie z Polakami na EUNE przenieś się na EUW / NA czy inne kebaby.

Ja gram z dwoma kolegami premade normal bądź z jednym z nich premade i bez względu na to czy jest z nami Polak czy nie, PRO czy FEEDER to gra jest zależna w 80% od nas bo gramy taktycznie i drużynowo. Mając w teamie ostatnio Xina i Vlada - xin top vs 2 radziłsobie nieźle w early ale z powodu skopanego buildu skończył 7-10) a Vlad 8-19, zero ss, jakiejś kooperacji z tłumaczeniem MÓWIŁEM XINOWI NA TS lub PINGOWAŁEM. No tak. Ja byłem noctem w jungli 17-6 aczkolwiek nie dałem rady sam tego wygrać, kolegom średnio szło 7-5 adc i 2-7 support (raped lane counter + nie miałem zbyt jak gankować), więc po grze było ze strony vlada i xina teksty typu "o masz skurke a nje umjesz grać weź usuń lola reproted hard kur*o nie graj chu*u". Jakoś sobei nic z tego nei zrobiłem bo wiem że gdyby moi kumple lepiej ogarnęli byłby 100% win bez względu na tych Polaków.

Po prostu jeśli masz w teamie TROLL FEED OMFG NOOB Polaka, musisz "grać za niego", tj włożyć od siebie jak najwięcej w mecz i spróbować wygrać mimo to, albo dodge queue :)

Pozdrawiam, Soah85

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

A ty kim jesteś? A no tak, ty jesteś najlepszy i przegrywasz przez innych...

Ja? Nie, ja nawet jak mam staty na + czy na - uważam że to wina zarówno moja jak i teamu, bo ja mogłem dać z siebie więcej i zmobilizować team. Cóz.

Opublikowano

Sam jesteś Polakiem - przegrywasz przez siebie.

Polacy grają bardzo dobrze, tylko mają zbyt duże ego, przez co komunikacja czasem lekko szwankuje.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Aha, czyli mam rozumiec ze oni ci przeegrywaja linie gdy jestes na midzie np, nie rozumiem tego , skoro oni nie ogarniaja lini to powinienes pomoc , a nie ze piszesz OMG NOOB REPORT FOR FEED . Gdy ich bd flamil to jeszcze bardziej zaczna feedowac , zreszta znajdz team , a nie puaczesz bo solo grasz.

Opublikowano

Czytając ten temat szczerze mówiąc ciesze się, że zostałem na ameryce. O wiele mniej polaków.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Aha, czyli mam rozumiec ze oni ci przeegrywaja linie gdy jestes na midzie np, nie rozumiem tego , skoro oni nie ogarniaja lini to powinienes pomoc , a nie ze piszesz OMG NOOB REPORT FOR FEED . Gdy ich bd flamil to jeszcze bardziej zaczna feedowac , zreszta znajdz team , a nie puaczesz bo solo grasz.

Taa.

Ok.

Powiedzmy że siedzę na midzie i ktoś na topie ma problemy->Idę mu pomóc przy czym piszę "SS" i tak:

Wbijam na topa->oddaj fraga dla topa(ten co ma problemy)->mój mid idzie na bota i Duble adc/mid....

Najczęściej tak jest

Opublikowano

@1st post

Swoją drogą misiek, płaczesz na "Polaczków"... wiesz, za samo używanie tego stwierdzenia powinno się rozdawać bany na forach i w grze. Wyzywasz od POLACZKÓW po czym jak sam zrąbiesz jakiś mecz który inny Polak będzie carrował Ty się okażesz POLACZKIEM i będzie Ci przykro. Jak ktoś wyżej wspomniał - Polaków trzeba MOTYWOWAĆ a nie dopierniczać im, insta płakać "reprot ban him omg polish noob".

Ostatnio na stronce elohell.net, takim ot "pejzu" naszego Polskiego teamu pojawiła się chillka ze zdjęciem usuwacza lakieru czy tam czegoś POLISH REMOVER z dopiskiem RIOT PLZ.

Wzbudziło to gorącą dyskusję w komentarzach na temat Polaków:
- Polacy flejmili na Polaków, bo prawda, ALE PRZECIEŻ JA TAKI NIE JESTEM JA JESTEM SUPER TO INNY POLACY SA CHUJ*WI
- Polacy flejmili inne kraje - OMG O CO WAM CHODZI KAŻDY GRA JAK UMEI WSZEDZIE SĄ NOBY
- No i "obcokrajowcy" lajkowali posta narzekając na Polaków i komentarze Polaków pod postem...

Skoro taki kontrowersyjny, wręcz nieco rasistowski post znalazł się na GŁOWNEJ STRONIE POLSKIEGO TEAMU (jednego z lepszych), to coś znaczy.

Opublikowano

Polacy grać umieją. Jak w kazdym kraju znajdzie sie banda dzieci którzy myślą że są pro, bo trafiła im sie seria słabych przeciwników. Raz grałem z pl bot premade gp 0/5 teemo też gdzieś tyle, skończyło sie na sur at 20. Ale tez zdarzyła mi się śieszna sytuacja, gdzie grałem z bratem, powiedział że wygramy bo w enemy all polaczki, okazało się że u nas też :D ale wygraliśmy. NAstępna sytuacja gdze jedynym ogarniętym graczem był polak

Pytasz dlaczego zawsze masz polaczków, dlatego bo jesteś hujowy, tak jak napisał pan wyżej gdzieś.

Oczywiscie raporty ciagle pisze z ss-ami ale nic nie pomaga.

Śmieszne

beznazwy1za.png

Opublikowano

A mi trafiają się dwie sytuacje. Raz to polak (najczęściej z przeciwnego teamu ^_^) gra tak zajebiście że nie daje się go ogarnąć, a raz polak z mojego teamu np. siedzi pod turretem jak ja prawie rozwalam 2v1 (no help noob etc.)

Cóż, oba przypadki są wnerwiające, ale jeśli trafi się na ten pierwszy w naszym teamie to już jest okej.

Odbiegając od tematu - najbardziej wkurzają mnie trolle z innych krajów, którzy flame'ują na każdego polaka. Co x gier mi się taki trafia i rozprasza, przez co gram gorzej, a nawet jak mam lepsze staty od niego to nadal flame (stfu noob, ur mum). A to wszystko wina tych polaków, którzy grają wręcz chujowo.

846331404756772371599.jpeg
Bywalec
Opublikowano

Może dlatego, że zamiast na graniu skupiacie się na flejmowanie po Polsku? Jeżeli denerwują Cię Polacy to przenieś się na west. Ja gram na EUNE i jakoś jak gram z Polakami to potrafię carryować.

5jJNSGS.png

Opublikowano

1.Nie ma gry której sie nie da wygrać, nie ma takiej :) Skoro przegrywasz oznacza to że ty jesteś słaby i ty poćwicz na botach a nie na innych zwalasz. TYLE

2. Skoro trafiają Ci się słabi gracze to oznacza że jesteś często honorowany w sposób "słaby gracz" przez co umieszcza Cie to z noobkami w grach:)

Opublikowano

Skoro przegrywasz oznacza to że ty jesteś słaby i ty poćwicz na botach a nie na innych zwalasz

Ok.

Skoro jestem słaby(ale nie jestem) to potrafie JEDNOCZEŚNIE FEEDOWAĆ TOPA I MIDA I BOTA!

Wy tak nie umiecie...

Opublikowano

Ok.

Skoro jestem słaby(ale nie jestem) to potrafie JEDNOCZEŚNIE FEEDOWAĆ TOPA I MIDA I BOTA!

Wy tak nie umiecie...

Podaj nam lolkinga, ewentualnie możesz mnie wyzwać na 1v1. Jeśli uważasz, że Polaki to dno w LoLu, to dlaczego ty nie jesteś lepszy? Przecież taki pros jak ty to nawet soraką w jungli smiteless wycarruje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...