Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A u mnie chodził najpierw jak przy crackowaniu (pokazywało się ID ale nie podejmował żadnej akcji i wszystko "na zero"), po wywaleniu i reinstallu, usunięciu danych z kbotcc dalej był ten sam problem, przeszło po jakiś 20 min samoczynnie kiedy pojawiły mi się licki w kcc. Ogólnie dla Ivana + za aktu o 4, - za zjebanie systemu z cc ;)

To samo u mnie :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

No i koniec botów :)

:) proszę cię , jeżeli nie wiesz , nie pisz . Kbot wkrótce On :) Wielkie podziękowania dla Ivana pomimo "Nacisku" przez pewnych osób to i tak się nie ugiął

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) proszę cię , jeżeli nie wiesz , nie pisz . Kbot wkrótce On :) Wielkie podziękowania dla Ivana pomimo "Nacisku" przez pewnych osób to i tak się nie ugiął

czy to oznacza ze bedzie mozna bezpiecznie bocic czy tak wiesz... ''na krawędzi''?

Opublikowano

czy to oznacza ze bedzie mozna bezpiecznie bocic czy tak wiesz... ''na krawędzi''?

:) Wrzesień , to będzie miesiąc zmian dla całego darkorbit jak i botów , bądźcie dobrej myśli , i trochę zaufania dla twórców .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) Wrzesień , to będzie miesiąc zmian dla całego darkorbit jak i botów , bądźcie dobrej myśli , i trochę zaufania dla twórców .

spoko spoko:) jak tam staram sie byc dobrej mysli, bede cierpliwy:) dzieki za info, jesli sie czegos dowiesz to pisz:P

Opublikowano

Hehe, nie wiem dlaczego to przyznam ale troszkę się cieszę, że boty off :D pierwszy raz od dawien dawna mam wolne piwko, plażing weed :D

Wie ktoś wgl na jakiej zasadzie działa te cudeńko bp ? Bo coś czuję, że na dzienniczku, bo poleciały niewinne głowy z tego co słyszałem.

1.jpg

Opublikowano

Ja bociłem na wszystkim co się dało przez długi czas, około 10h na dobę i bana nie mam, kolegi sfe nadal zyje ^_^

Opublikowano

Kiedy będzie kos działał

Wszystkie prace w kierunku DAW'u "K" pójdą dopiero we wrześniu .

a wiadomo już coś w sprawie merkawy?

Powiem tak " W te Wakacje Musicie łapać niewidki ręcznie" Wrzesień człowieku !

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

OS on

2.15

iBot off

5.37

kBot off

7.34

kOS off

2.03

Kerkava off

27.7

MerkavaBot off

0.26

Merkava on

29.5

Ślicznie dziękuje za info,a jak myślicie OS jest teraz w miare bezpieczny?-czy raczej merka?

Opublikowano

Ślicznie dziękuje za info,a jak myślicie OS jest teraz w miare bezpieczny?-czy raczej merka?

Wydaje mi się że używanie OS lub Merkavy chwilowo nie jest bezpieczne radziłbym się wstrzymać do 14.09.2013

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Hehe, nie wiem dlaczego to przyznam ale troszkę się cieszę, że boty off :D pierwszy raz od dawien dawna mam wolne piwko, plażing weed :D

Wie ktoś wgl na jakiej zasadzie działa te cudeńko bp ? Bo coś czuję, że na dzienniczku, bo poleciały niewinne głowy z tego co słyszałem.

W sumie tak, ale jak ja latam po mapkach to nie ta gra. Na wrogich x-3 po 2 minutach szukania graczy leci za mną ogromny oddział alienków, a graczy i tak nie znajduję, więc trochę smutno, nie ma z kim powalczyć ;(

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

:) Dlatego teraz będą takie niskie ceny kont . Bo większość przeniesie się na serwery takie jak GLOBAL1 , Polska 1 , Niemcy 1 , Rosja 1/2 :) lub wgl przestaną grać .

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...