Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie nawet jeśli powrócą te boty to co to za przyjemność z gry jak przez cały czas lata za was program. Według mnie taka gra nie ma żadnego sensu. Ale oczywiście to tylko moja opinia to czy będziecie na nich grać to już wasz wybór.

Opublikowano

Jedyny sens grania w darkorbit to PVP czyli spotkanie wroga na mapie i solowa z nim lub wyloty. Co mi za przyjemnosc bicia alienow. Za caly dzien bicia krych na 1-7 czyli 12 h z zapalem to mam ok 72mln kredek 23 k uri. Zejde z kompa z bólem oczu zmeczony, ze zmeczonym kregoslupem. Puscilbym bota na 12 h na alienki i bym mial 45k uri i bym pykal z kolegami w noge a w niedziele na mhh bym sobie zakupil jakie ammo i bym sobie zrobil skromny wylociik. Pozdro 600 dla kumatych ;))

Opublikowano

Jak widać ... Skoro profibot zrezygnował z kontynuowania tworzenia bota do DO to juz koniec :/ Jedyna nadzieja teraz tylko w Boxybotach ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Botowanie zakończyło się w grze DarkOrbit

Ja poleciłbym zamknięcie tematu dla świętego spokoju.

P.S

żaden boxy bot nie dorówna PDBO botowy :)

z PDBO botem można do 15k/h nawet do 30k/h

boxy bot - marne 300-500/h + straszny w obsłudze i musi być często aktualizowany.

Opublikowano

Aktualizacja tematu (merkava online ;) )

Ale ryzyko wykrycia większe..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo coś o ibocie i kbocie ? :)

Skoro Ibot skończył z tworzeniem bota (strona nie istnieje) to kbot automatycznie też przestał istnieć ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

A te boty napewno działają ? o.O Bo zawsze jak próbowałem zainstalować to mnie wywalało...

A tak przy okazji, to wszystkiego najlepszego :D

Opublikowano

Nie chcę was straszyć czy coś , ale mam NIEOFICJALNE info że KBot będzie płatny .. :c

@Edit TBot , przepraszam za pomyłkę xD

Opublikowano

Nie chcę was straszyć czy coś , ale mam NIEOFICJALNE info że KBot będzie płatny .. :c

Kbot od zawsze był płatny...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA!!!

OpenStealth jest już dostępny bocee na nim od 5 dni u już kupuje peta ;)

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...