Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ibot działa :) Najnowsza wersja to 7.33

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Niestety nie .

http://profibot.net/ 

jeżeli tam gdzie pisze ibot 7.33 to musi pisać 7.34 w tedy znaczy ze ibot działa pomogłem like ;)

nie musi być 5.34 bo wersja kbota 7.33 miała na celu usunięcie bugu z kalendarzem.

Chyba jednak bp zrobiło coś z kodem gry, ibot przez pół dnia nie wyszedł ... Chyba bedzie taka sytuacja jak w kwietniu lub maju, ze boty przez miesiąc nie beda chodzily.

z kodem gry zawsze coś robią jak jest aktualka, że ibota nie było pół dnia nie oznacza, że nie będzie go x czasu :D

3 miała na celu zlikwidowanie błędu z kalendarzem, nie odnoś ibota do kbota tylko kbota do ibota ;)

Ibot działa :) Najnowsza wersja to 7.33

5.33 ;)

1.jpg

Opublikowano

Mam pytanie czy opłaca sie w tej chwili kupować OS'a? Jest dużo update'ów? Bo teraz zostały mi jeszcze havocki do zdobycia ;)

jp8p35.png
Opublikowano

Mam pytanie czy opłaca sie w tej chwili kupować OS'a? Jest dużo update'ów? Bo teraz zostały mi jeszcze havocki do zdobycia ;)

W sumie to się opłaca, aktualizacje nie są jakieś tragiczne więc możesz kupić ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

A co jest w tych boxach ? Sory dawno mnie w grze nie było

Miszczu wysyłasz wszystkich w ten temt a nawet go nie uzupełniasz

Śmieci i troszkę eliternego ammo ubery itd. ale jak pełną ładownie ammo to już nie zbierze...

1.jpg

Opublikowano

ogółem to kiedy odpalam kbota to kbotcc mi sie nie chce włączyc nie wiem czy jest to celowe czy mam cos z kbotem?

tzn nie chce się włączyć ? Może zapora blokuje.

1.jpg

Opublikowano

Też tak macie że o godzinie 05:30 bot się offa i nie może się ponownie połączyć z grą ? Ja od kilku dni mam taki problem że o tej godzinie mi się zawiesza i muszę od nowa go zalogować aby ponownie bił .

Co z tym można zrobić ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

zwiesza ci sie ? Mi jakoś normalnie działa . Może reinstal?

No normalnie nadchodzi godzina 05:30 i bum, koniec bocenia wszystko stoi w miejscu i tak co ranek, reinstall nie pomaga

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ja mam gorszy problem w KBot CC mam zamiast Customeru Offline a licencji brak O_o chociaż loguje się na swoje konto.

jp8p35.png
Opublikowano

Ja mam gorszy problem w KBot CC mam zamiast Customeru Offline a licencji brak O_o chociaż loguje się na swoje konto.

Bo jak masz mieć licencje skoro nie jesteś zalogowany na konto gdzie jest licencja ? ( chodzi mi o google). Masz źle wpisane passy w kbot cc.

No normalnie nadchodzi godzina 05:30 i bum, koniec bocenia wszystko stoi w miejscu i tak co ranek, reinstall nie pomaga

Ja mam tylko, że co jakiś czas zachowuje się jakbym odłączył neta czyli lata po mapie a wszystko stoi i się nie reconuje.

1.jpg

Opublikowano

Bo jak masz mieć licencje skoro nie jesteś zalogowany na konto gdzie jest licencja ? ( chodzi mi o google). Masz źle wpisane passy w kbot cc.

Pasy są ok bo np. teraz bot lata tylko nie wiem czy Ivan znów jakiś syf wrzucił w KBota czy to po prostu KBot CC jest znów rozwalony ale blisko po godzinie bocenia w KBot CC nie ma licencji a w KBocie jest ciągle żółty napis Reconnecting i tak bez końca do póki nie zresetuję KBot CC.

jp8p35.png
Opublikowano

Pewnie posiadasz neostrade, która zmienia IP co 24h (odłącza się na chwile internet). Jeśli chcesz aby IP zmieniało się o godz. 8:00, to polecam zresetować modem o tej godzinie. Wtedy kolejna zmiana nastąpi po pełnej dobie i dzięki temu będziesz wiedział kiedy rozłączy Ci bota. Jeżeli aż tak cię denerwuje aby o tej samej godzinie znowu włączać bota to poszukaj w internecie: Jak przydzielić stały adres IP w neostradzie. Jeśli nie posiadasz neostrady, albo nie wpływa na rozłączanie bota, to nie mam pojęcia w czym może tkwić problem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pasy są ok bo np. teraz bot lata tylko nie wiem czy Ivan znów jakiś syf wrzucił w KBota czy to po prostu KBot CC jest znów rozwalony ale blisko po godzinie bocenia w KBot CC nie ma licencji a w KBocie jest ciągle żółty napis Reconnecting i tak bez końca do póki nie zresetuję KBot CC.

To ty masz coś z kompem mi na 3 kompach działa bez problemów.

1.jpg

Opublikowano

Wszystko działa poprawnie, już 11 godzina bocenia, bez przerw kbot boci.

Pozdrawiam

oiph.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...