Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mylisz się, że BP ma kilkanaście gier nie znaczy że się DO nie zajmują, od każdej gry mają innych informatyków programistów grafików a jakby się nie zajmowali DO to designów do aegisów/spear/cyt by nie było, pewnie pomyślisz że 3 designy to wcale nie wyczyn w takim razie zrób jakiś design i wprowadź go do gry do serverów ;)

Mi nie chodziło o to. Informatycy są osobni,to wiadomo. Ale budżet na wszytskie gry jest jeden :P

Tylko, że z DO siorpią największą kasę, najwięcej reklam w TV to DO czasami jeszcze seafight się przewiną ale głównie DO widziałem od BP.

Stary, ja już nawet nie pamiętam jak dawno była w TV reklama Do :D

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Tylko, że z DO siorpią największą kasę, najwięcej reklam w TV to DO czasami jeszcze seafight się przewiną ale głównie DO widziałem od BP.

I tu sie z Tobą zgodze w 100% a tak na marginesie,slychać coś ? kiedy ruszą bociki??

Opublikowano

I tu sie z Tobą zgodze w 100% a tak na marginesie,slychać coś ? kiedy ruszą bociki??

Podobno mają być online w połowie września, ale czy to prawda to już nie wiem ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

15 Września - Odsłona nowego DAW'U :))))

Będzie można bezpiecznie bocić, jak przed banami ? Bo jesli mam bocic "na krawedzi" to wole nie ryzykowac ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Nie będzie można bocić. Graj uczciwe a wyjdzie ci to na +

Sory nie Ciebie pytałem, bo po Twoich słowach wątpie, żebyś był zamieszany w boty.

P.S. chyba pomyliłeś fora, bo to jest forum do botów, gdybym chciał grać uczciwie, to pisałbm na forum bp. Poza tym dzisiaj nie da się grać uczciwie bez wkładania dużej ilości pieniędzy, bo ciągłe nowości są zbyt kosztowne w porównaniu do zarobków w grze... Niestety przykra prawda ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje zdanie - koniec botów. Miały dzisiaj wyjść, jak narazie nie wyszly, no chyba ze pojawia sie w nocy -,- poza tym kto teraz bedzie bocil ? bardzo duze zagrozenie na perma jest, nawet jesli beda boty niewkrywalne, bo jesli kiedys zrobia kolejny now system anty-botowy, wszyscy ktorzy znow bocili dostana perma ... szkoda ze tak pozno sie wzieli za boty ...

Opublikowano

Ale miała być niby rewolucja botów jest połowa września a tu nic ... No chyba jeżeli ominą system bp to może powrócą .

Wszystko jest niby do zrobienia :)

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

2013-08-29 16:55:14

Hello. Today will be a new version Openstealth. The new version Ibot will be in a month. Thank you for your understanding and patience.

niby open miał juz dawno być lecz nie widać go co do ibota to niby ma się pojawić 29 września

Opublikowano

mial byc juz 15 wrzesnia, teraz 29 i takie przekladanie pewnie ciagle bedzie ... jakos OS nie wyszedl, wiec takie wiadomosci od tworcow mam gdzies ...

Opublikowano

NOWY IBOT WYJDZIE NA POCZĄTKU PAŹDZIERNIKA, MERKAVA ONLINE :D

Co Ty mowisz jak sie loguje na merce to mi merke wywala wiec o co kaman? :angry:

Opublikowano

Co Ty mowisz jak sie loguje na merce to mi merke wywala wiec o co kaman? :angry:

hej dostalem konto z pulkownikiem i nie wiem czy dziala cos z botow bo recznie mi sie nie chce urki trzepac? oczywiscie like daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...