Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy JD próbuje robić aktualizacje??

to jest koniec czy coś tam pyka??

Niby coś tam jeszcze jest pracowane więc nie można powiedzieć że to całkowity koniec PBDO

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Działa ten kbot czy nie?

Jeśli nie było żadnych aktualizacji to tak działa.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jak już zauważyliście BP nie walczy z botami tak jak jeszcze 2-3 tygodnie temu. Wtedy na aktualizacje kbota trzeba było czekać tydzień a nawet więcej a i to mało dawało, bo po 1-2 dniach była kolejna aktualizacjia.

Mi się wydaje, że BP sobie odpuszcza, bo ma być ten nowy skrypt. Ciekawe jak długo będzie działał i o ile będzie działał...Ale znając ruskich, to po kilku tygodniach wyjdą takie boty, że skrypt nie wykryje :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Hi i dowlanded Kopen Stealth 2.01 .. I instal it .. I open Kopenstealth from desktop and pc write : Could not find the main class: stealth/Main ..

Where is the problem? How to fix it? please help :)

Hi i downloaded Kerkava 27.7 .. I instal it.. I open Kerkava from desktop and its opened but on front square is writed : Preparing to update , Please give permission antivirus to downalod files - START .. I click on START .. I received a Complete and reset the program and again at the initial square was Preparing to update .. Where is the problem ? How to fix it ? please help , someone had the same problem?

You have to change the date on the computer a month earlier

If you want to use a bot in darkorbit, buy Kbot for 10 euros,

in my opinion Kbot is the best bot for DarkOrbit

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Chyba wszystko jest offline, serwer jest aktualizowany ;/ a dzisiaj pobralem nową wersję kbota, pochodził pare godzin ... Trzeba czekać .. pewnie ten nowy system przeciw botom wprowadzają ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Chyba wszystko jest offline, serwer jest aktualizowany ;/ a dzisiaj pobralem nową wersję kbota, pochodził pare godzin ... Trzeba czekać .. pewnie ten nowy system przeciw botom wprowadzają ...

Srają nie wprowadzają :D Oni pewnie tylko straszą .

Kbot 7.33 działał nawet nie trzeba było zmieniać daty i jeb aktualizacja :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dziś z rana wprowadzono nową aktualizację i rzeczywiście daty nie trzeba było zmieniać . Teraz wprowadzą nowy system od nośnie używania kbota dlatego jest aktualizacja potrwa 5-6h

Opublikowano

Żebyśmy się czasem nie zdziwili .. :P Ale oby było tak, jak piszesz ;)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Kbot 7.33 działał nawet nie trzeba było zmieniać daty i jeb aktualizacja :)

aktualka 7.33 miała na celu wyeliminowanie tego błędu z kalendarzem.

1.jpg

Opublikowano

Chyba jednak bp zrobiło coś z kodem gry, ibot przez pół dnia nie wyszedł ... Chyba bedzie taka sytuacja jak w kwietniu lub maju, ze boty przez miesiąc nie beda chodzily.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...