Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwieram nową galerię, ze względu na to, że w starej miałam masę prac, których hosting wygasł. Niestety nie pomyślałam wtedy, aby wrzucać wszystko na upload MPC, a stare sygnaturki przepadły wraz z formatem komputera. Niemniej myślę, że małe odświeżenie się przyda. :)

Wrzucam pierwszą pracę i liczę na to, że ktoś doradzi mi co można by w niej poprawić:

1363881133-U477327.png

Moim zdaniem powinieneś zmienić napis i rozjaśnić tło ;)

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden z cyckuf strasznie odsatje (lewy), ogółem słabe wtopienie :C

To jeszcze nie jest skończona wersja, ale nie chciałabym się później z typo męczyć. ;f Dlatego wrzuciłam wersję beta.

Opublikowano

Włosy i te złote "skrzydła" dalej tak średnio wyglądają.

Ale mi się nie podobają prace, gdzie wszystko jest wtopione. :f Wygląda to brzydko.

Opublikowano

Spoko, o gustach się nie dyskutuje, po prostu pytałaś czy "lepiej" ? : )

Tak wiem. Pokombinuję jeszcze z wtapianiem, bo to mały pikuś jest. Masz jakieś propozycje, co do napisu? :f Bo głównie o to mi chodzi. :)

Opublikowano

1377100530-U477327.png

Lepiej? ;>

sygna miejscami prześwietlona, głównie na renderze. niektóre elementy do wygumkowania, światłocień niestety leży. niby w nowszej wersji zakryłaś tylko cycek, ale dzięki temu uzyskałaś bardzo dobre wtopienie ; ) ta czarna gałązka koło cycka mi tu nie pasuje. a jeśli typo ci nie idzie, to po prostu nie rób :)

Opublikowano

sygna miejscami prześwietlona, głównie na renderze. niektóre elementy do wygumkowania, światłocień niestety leży. niby w nowszej wersji zakryłaś tylko cycek, ale dzięki temu uzyskałaś bardzo dobre wtopienie ; ) ta czarna gałązka koło cycka mi tu nie pasuje. a jeśli typo ci nie idzie, to po prostu nie rób :)

Jakieś rady odnośnie światłocienia? ;> A tą gałązkę z cycka miałam usunąć i zapomniałam. xD

Opublikowano

Jakieś rady odnośnie światłocienia? ;> A tą gałązkę z cycka miałam usunąć i zapomniałam. xD

Gdzie tam teorie bd czytać jak ma wyglądać światło, posprawdzaj psd lepszych tagerów od ciebie, na DA mnóstwo takich znajdziesz, którzy udostępniają swoje psd, ale tylko do nauki, pozdro.

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...