Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówcie sobie co chcecie, ale mi się podoba ten pierwszy obrazek :P Ładne wykonanie etc. Oczywiście nie mówię ,że reszta gorsza - bo też jest fajna. Nic dodać,nic ująć.. dziękuję Dobranoc.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1367413105-U477327.png

Takie jakieś nie wiem. xD

Bardzo fajnie wygląda wtopiona postać i napis ;3. Ps podeślesz tę texturkę "drapnięcia"? Nie jest to pierwsza syngnaturka, na której ją widać ;).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

1372083604-U477327.png

Napis na ref. ;x Julietta. mnie zainspirowała.

Napis ładny : ) Jedyne co tu nie pasuje ( według mnie ) to kolor. Jest trochę niewyraźny, może jaśniejszy? Ale ogólnie ładnie wyszło.

Okropne prace. Nie będzie z Ciebie grafika.

Poczytaj tutki!

Hejt czy krytyka? Może podaj parę powodów dlaczego są "okropne". Bez powodów, twój post podchodzi pod hejt i butthurt.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1373066122-U477327.png

To z Warcrafta III : D Zajefajne ^.^

1373074884-U477327.png

Takie na rifresz.

Ile Ty siedzisz w grafice? Ja po pół roku nie umiem łatwego zrobić, a co dopiero takie :x

Opublikowano

1373066122-U477327.png

Ta praca nie przypadła mi do gustu ze względu na niezbyt ładne kolory i słabe światło :(

1373074884-U477327.png

Tutaj jest spoko. Fajny klimat, jedyne co weług mnie mogłabyś poprawić to ściemnić lekko prawą część pracy (światło pada z lewej)

Opublikowano

1373074884-U477327.png

Tu mi się troszkę napis nie podoba, jest za duży taki szarawy i nie wtopiony :c

No właśnie z napisem miałam ogromny problem. Po zrobieniu całej pracy dopiero mnie olśniło, ale zostawiłam ten, który obecnie widnieje. ;)

To z Warcrafta III : D Zajefajne ^.^

Ile Ty siedzisz w grafice? Ja po pół roku nie umiem łatwego zrobić, a co dopiero takie :x

Grafiką zainteresowałam się już będąc w podstawówce, ale tak naprawdę intensywnie uczę się od niedawna. Nie mam po prostu czasu, ale staram się iść do przodu. :P

Opublikowano

Te z WoWa nie podchodzi wygląda jak z painta , sorry.

Te drugie zaś bardzo fajne i estetyczne.

Powodzenia.

Opublikowano

1373074884-U477327.png

ja w tej pracy nie widze nic po za fractalem i renderem.

ni ma co oceniac

1373066122-U477327.png

widze ten sam fractal co wyzej ;x

zle zrodlo swiatla, swiatlo powinno byc umiejscowione bardziej za postacia, bo gdyby swiatlo bylo w takim miejscu jak je teraz przedstawilas to reka bohatera musiala by byc bardziej oswietlona. zle wyeksponowane skrzydla, wygladaja jak beznadziejny c4d. no i pustka z lewej i brak cieni. Jak robicie swiatlo to robcie i cien omfg xD a no i na renderze sa fajne turkusowe elementy mozna by bylo odwzorowac ten kolorek w tle napewno bylo by na + ^^

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

1373663531-U477327.png

Nju.

Napisy jakoś odstają, nie komponują się z całością. Ramki ramkami, niemodne - jednak czasami pasują, ale tutaj jakoś jej nie widzę. Niby pastelowe rozmycie, ale jakoś kontury strasznie odstają (szczególnie te listki w prawym-dolnym rogu).

9obpmnjr.png

Opublikowano

1373663531-U477327.png

Nju.

Ty, ale to mi daje po oczach :O Ogółem nie jest źle, widzę nawet lekkie rozmycie na palcach tego ziomka na nodze tej dziewczyny. Praca dość przyjemna, ale napis bym wyrzucił ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Normalnie śmiać mi się chcę jak widzę posty typu: "Ty, ale to mi daje po oczach :O Ogółem nie jest źle, widzę nawet lekkie rozmycie na palcach tego ziomka na nodze tej dziewczyny. Praca dość przyjemna, ale napis bym wyrzucił ;)". Gdyby Wredna nie była globalnym moderatorem, to byś ją tak samo zjechał jak początkującego grafika. Co do galerii, masz takie skoki i spadki progressu jak mój ping ( wina dostawcy :( ), miło się patrzy na niektóre Twoje pracki, ale czasem po prostu spadasz nisko ^_^" Nie masz czasu to pewnie dlatego, ale zawsze można zapisać plik w .psd i kolejnego dnia kontynuować ;).

Opublikowano

Normalnie śmiać mi się chcę jak widzę posty typu: "Ty, ale to mi daje po oczach :O Ogółem nie jest źle, widzę nawet lekkie rozmycie na palcach tego ziomka na nodze tej dziewczyny. Praca dość przyjemna, ale napis bym wyrzucił ;)". Gdyby Wredna nie była globalnym moderatorem, to byś ją tak samo zjechał jak początkującego grafika. Co do galerii, masz takie skoki i spadki progressu jak mój ping ( wina dostawcy :( ), miło się patrzy na niektóre Twoje pracki, ale czasem po prostu spadasz nisko ^_^" Nie masz czasu to pewnie dlatego, ale zawsze można zapisać plik w .psd i kolejnego dnia kontynuować ;).

Jak każdy. Wzloty i upadki. Cały czas się uczę czegoś nowego. Często nie mam czasu przysiąść i porządnie coś zrobić. Czasami brak mi motywacji. Różnie to bywa.

Opublikowano

1373892516-U477327.png

Na zlecenie dla Łaja. :)

Według mojego skromnego i amatorskiego oka, powiem tyle.

Wszystko fajnie, ale te kropki strasznie dziwne, brzydkie nawet. :D

No i mi napis troszkę nie podchodzi, ale nie jest źle.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Przesycone kolorki trochę i światło przydało by się dodać jakieś z tyłu, fajny klimat by powstał. Jeszcze niekiedy pixeloza powstaje ;d

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

1373663531-U477327.png

Amator ocenia :D To tak, napisy mogły by być ustawione na niższe krycie, żeby się tak wtopiły bo faktycznie odstają :D ale to moje zdanie :D

A no i jeszcze według mnie ta gałązka z listkami po prawej w dolnym rogu nie pasuje :c

1373892516-U477327.png

Nic dodać, nic ująć :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1373892516-U477327.png

Bardzo fajne kolory. Ciekawie przedastawiona postać :) Tylko czy napis nie za skromny? ;) Ogólnie na 5 ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

1373937133-U477327.png

Efekt wieczornej 'weny' i bezsenności. :) Ogólnie jestem z niej zadowolona. Troszkę mi się za bardzo ściemniła lewa strona, ale zostawiłam już tak.

Opublikowano

1373937133-U477327.png

Efekt wieczornej 'weny' i bezsenności. :) Ogólnie jestem z niej zadowolona. Troszkę mi się za bardzo ściemniła lewa strona, ale zostawiłam już tak.

No z tą lewą stroną tło wygląda jakby było podzielone na dwie części. Napis całkiem fajnie się komponuje ale mam pewną uwagę, mianowicie co do tego ''I know everything'' czy mi się zdaje czy tam zrobiłaś światło koloru białego? Niepotrzebne bo wygląda to tak jakoś dziwnie. A co do światła u góry to jest zbyt wysokie krycie i nie wygląda to jak światło tylko jak kropka zrobiona w photoshopie. No i taka przerwa pomiędzy jedną kropką a drugą. Musisz się zdecydować albo światło przy napisie albo u góry, na skos od twarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...