Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwieram nową galerię, ze względu na to, że w starej miałam masę prac, których hosting wygasł. Niestety nie pomyślałam wtedy, aby wrzucać wszystko na upload MPC, a stare sygnaturki przepadły wraz z formatem komputera. Niemniej myślę, że małe odświeżenie się przyda. :)

Wrzucam pierwszą pracę i liczę na to, że ktoś doradzi mi co można by w niej poprawić:

1363881133-U477327.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwieram nową galerię, ze względu na to, że w starej miałam masę prac, których hosting wygasł. Niestety nie pomyślałam wtedy, aby wrzucać wszystko na upload MPC, a stare sygnaturki przepadły wraz z formatem komputera. Niemniej myślę, że małe odświeżenie się przyda. :)

Wrzucam pierwszą pracę i liczę na to, że ktoś doradzi mi co można by w niej poprawić:

1363881133-U477327.png

W niej popraw napis, bo moim zdaniem jest słaby i wtop prawą stronę :). A tak to praca dobra.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Ja również doczepię się napisu ... jest dość słaby, nie lubię odręcznych czcionek :P

Praca ogólnie jest super, fajny klimat, ciekawie wykonane światło - całkiem poprawnie :P

Prawą stronę renderu (dolna część ręki) wymaż minimalnie, doda to efektu wtopienia i ukryję to "ucięcie".

PS. jak komentujecie galerię nie używajcie co chwilę "cytuj" bo później zjeżdżać na dół będziemy 3 minuty.....

Lepiej użyć kopiuj adres URL >> Grafika>> wklej i ok.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

moim zdaniem oprócz napisu jeszcze to światło po lewej stronie jest zbyt mocne

Dziękuję za uwagę, ale w sumie chciałam taki efekt osiągnąć. ;) Aczkolwiek pomęczę jeszcze tę pracę. ;)

Opublikowano

Wee, wersja B niestety o wiele gorsza.

Daje nieźle sharpen po oczach, za mocno wyostrzyłaś.

Nie ma tutaj żadnego źródła światła. ;c

Ale widzę, że wtopiłaś prawą strone, to dobrze. :)

Napis widać lepiej, ale jak dla mnie to dalej nie to. :P

Opublikowano

1364245149-U477327.png

Takie zwykłe coś... zabawa kolorami, światłem. :)

Moim zdaniem zła czcionka, albo wystarczyło napis pogrubić.

Ew. powiększyć.

Światło jest zbyt duże.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Royal nie przesadzaj. Miyoshy nie wiem jak ale twoje wszystkie prace zawsze cholernie mi się podobają i jak dla mnie ta też jest bez zarzutów

76561198095440091.png

Opublikowano

Przede wszystkim proporcje tego gościa po lewej są za duże od tej gościówy po prawej. Wtopienie tego wszystkiego w 1 prace może być, ale jakość na dole pracy jest słaba. Podnieś jeszcze kontrast i będzie lepiej.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Przede wszystkim proporcje tego gościa po lewej są za duże od tej gościówy po prawej. Wtopienie tego wszystkiego w 1 prace może być, ale jakość na dole pracy jest słaba. Podnieś jeszcze kontrast i będzie lepiej.

Ogólnie właśnie chodziło mi o to, aby ten gościu po lewej był większy od tej gościówy po prawej. :P Dzięki za uwagę odnośnie kontrastu. :)

Opublikowano

88129987824120610314.png

Taka jakaś praca. Właściwie w wersji beta, ale nie mam pomysłu na jakieś poprawki. Co sądzicie? :)

Praca dobra. Mi się podoba. Szczerze? Nie lubię czarno białych prac, ale ta przypadła mi do gustu. Ciekawe wykonanie i wtopienie. Nic do zarzucenia nie mam.
2ufgk6u.png

Opublikowano

88129987824120610314.png

Taka jakaś praca. Właściwie w wersji beta, ale nie mam pomysłu na jakieś poprawki. Co sądzicie? :)

Jakoś mi się to nie widzi... Cośtu nie gra w kompozycji, umieszczenie 2 focali strasznie psuje wrażenia :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jakoś mi się to nie widzi... Cośtu nie gra w kompozycji, umieszczenie 2 focali strasznie psuje wrażenia :(

No właśnie mi także coś nie pasuje w kompozycji, zwłaszcza na dole pracy. Dlatego pytam Was, co mogę tutaj zmienić/poprawić. ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...